Uiterst voorkomende bediening en service

Uiterst voorkomende bediening en service, personeel neemt de tijd, maar laat je ook rustig kijken.

PRIMA

Fijn geholpen goed advies en zeer vriendelijke verkoopster

Volop keuze in elke prijsklasse

Als vaste klant een leuke uitnodiging gekregen voor een kortingsactie. We zijn leuk geholpen en er werd moeite gedaan om samen een keuze te maken waar we helemaal achter stonden.

Puinhoop

Er was een verbouwing aan de gang,keuze aan kleding beperkt evenals personeel,te weinig in de winkel, Ben over de jaren veel beter gewend.

Ik ben uitstekend geholpen

Deskundige hulp bij aaankopen.

Attente en prettige hulp

Het beoogde doel gehaald

Geweldig goed geholpen!

Ik zocht kleding voor mijn man, en werd zeer goed geholpen door de verkoopster. Met veel smaak de kleding bij elkaar gezocht.

Kom er al vanaf een jaar of 16 ben nu 57

Altyd netjes geholpen en dat wardeer ik zeer

Goed assortiment en prettig geholpen door het personeel met een kopje koffie toe.

Goed assortiment en service vakbekwame en hulpzaam personeel en zelfs nog een kopje koffie toegekregen.

Jac Hensen de enige echte kledingwinkel!

Laatst weer perfect geslaagd bij de enige echte kledingwinkel. Goed, deskundig, klantvriendelijk en zeer gemotiveerd personeel die je eerlijk advies geven, met je meedenken en de tijd voor je nemen. Ook de winkel is zeer overzichtelijk, smaakvol en fantastisch ingericht!

Vakkundig geholpen

Jasper heeft het gevoel voor hetgeen ik mooi vind. Geeft zijn mening . Aanrader

Vriendelijk, behulpzaam personeel

Fantastisch en zeer deskundig geholpen

De keuze bij JAC Hensen is reuze en het personeel deskundig en vriendelijk

Verkoper heeft mij goed geholpen en geadviseerd. Ben dik tevreden en is mijn enige zaak.

Erg tevreden over eigen merk.

Blijft mooi,goede pasvorm

Fijne winkel

Nette verkopers

Super goed geholpen

Super goed geholpen, erg aardig en behulpzaam personeel.

Prima geholpen

Ik werd snel en vakkundig geholpen. De verkoper had snel door wat de geschikte lengtemaat was. Ook was hij erg goed in het samenstellen van de juiste kleurcombinaties.

Goed advies

geweldig geholpen!

Ik ging naar JacHensen Amersfoort om te kijken of ik een aanvulling op mijn zomergarderobe kon doen. Ik werd geweldig goed geholpen en ging met 2 polo's en 2 overhemden de deur uit.

Mooie kleding goed advies

Zijn hier gisteravond weer geweest om wat zomerkleding te kopen, mooie kleding was er weer en je slaagt altijd. Nu 3 keer geweest in half jaar tijd en altijd goed geslaagd we blijven gewoon weer komen.

Goed en snel geslaagd!

Vriendelijke ontvangst en direct geholpen. Tijdens het passen van de kleding kunnen genieten van een cappuccino en een gezellig praatje. Verkoopster was zeer attent, toonde belangstelling en dacht goed mee.

Klaar voor de bruiloft!

Zoals ik gewend ben: gericht kunnen shoppen. Klantvriendelijk en met een compleet outfit voor de aanstaande bruiloft de deur uit.

top

Ik kocht al jaren mijn kleding bij een andere gerenomeerde herenzaak echter kon ik er dit keer niet slagen. bij jack Hensen stond ik binnen een half uurtje buiten met alles wat ik nodig had. Top geregeld.

Zeer goede advisering van de verkoopster

langestraat 114

3811 AK Amersfoort