Na binnenkomst gelijk geholpen. Mijn eerste idee was iets wat wel mogelijk zou zijn maar tegen een behoorlijk prijskaartje aangezien het maatwerk zou worden. Mezelf toch helemaal laten stylen met iets anders qua volledig pak....helemaal gaaf geworden. Tot aan de schoenen aan toe! Dank jullie wel voor deze goede ervaring.

Tot de volgende keer ;-)

Uitstekend, zowel de hulp als de aankoop!

weinig keuze voor jonge mannen als je geen pak wil

De eerste keer dat we in Dordrecht kwamen viel mij tegen de boven verdieping dicht. probeerden ons te helpen maar verder moesten het maar uitzoeken

Heel geholpen

Heel fijn geholpen en goed geadviseerd door Patrick bij het kopen van een pak, voor een speciale gelegenheid. Wordt alle tijd genomen kopje koffie tussendoor.

Waardeloze service

Twee truien van merinowol vertonen na respectievelijk 4 en 2 keer dragen slijtageplekken en diverse pillen. Volgens de inkoopafdeling van Jac Hensen is het geen productiefout en kan dat vroeger of later altijd gebeuren omdat merinowol een bijzonder fragiele stof is. Met 50 procent korting mag ik twee nieuwe truien kopen; deze oplossing is dus géén oplossing. Ze mogen mijn truien terugsturen (voor in de kledingbak) en ga hier dus nooit meer iets kopen.

Super goed geholpen

De verkoper had veel gevoel voor stijl en kleur.

Mooie winkel / Veel keus

Zou ik wat vaker moeten bezoeken. Voor elk wat wils!

Positief

Heel snel juiste kostuum en hemd plus schoenen en riem

Gewoon een winkel met een 10+

Hoezo garantie Overhemd (6 maand) wordt onder garantie vervangen en thuis gestuurd,omdat hij besteld moet worden Perfect geregeld zonder allerlei vragen Heerlijk zo'n winkel

Uitstekend geholpen

Kan bij deze winkelketen altijd slagen

Super goed geholpen

Super fijne winkel Super fijne hulp bij het zoeken wat je nodig heb

top

Netjes te woord gestaan

Goed geholpen

Er was een ruime keuze in de winkel en tijd voor de klant.

Top kleding

Veel grote maten

Onzettend goed geholpen

Personeel is erg vriendelijk en heeft de juiste kennis. Goed geholpen en nemen de tijd voor jou.

Prima geholpen

Verkoopster dacht goed mee met mijn wensen.

Aandacht!

Bij binnenkomst werden we welkom geheten en konden wij op gemak de kleding bekijken. De verkoper stond stand by en was niet opdringerig. Onze vragen kwamen vanzelf en hij was direct behulpzaam en gaf advies op maat. Mijn maat was niet in de winkel en direct werd er in de computer gekeken op beschikbaarheid. Uiteindelijk geslaagd en uitstekend geholpen Top service!

Top werknemers

Werknemers waren top werd goed geholpen

Perfect geholpen

Op een prettige manier geholpen bij de verkoop. Niets was te veel. Verkoper ging paar keer naar het magazijn om te kijken of er nog iets was in mijn maat of kleur. Goed geslaagd.

Ik was aan het kijken voor wat kleding en bedacht mij dat ik nog een wit overhemd nodig had. Door een medewerker goed geholpen over de juiste maat. Erg vriendelijk en beleefd

Prettige ontvangst en goede begeleiding en advisering. Medewerkers nemen ruimschoots de tijd.

Zie boven

Geweldige ervaring

Heel prettig geholpen in de winkel met mijn zoon, die heeft trouwpak gekocht

Goed geholpen

Heel fijn geholpen, en goed geslaagd. Eerlijk advies.

Prima en behulpzaam personeel

Alleen het aanbod en keuze valt enigzins tegen. Ook weinig op voorraad voor wat betreft artikelen die ik al eerder gekocht heb.

Mooie broek

Mooie kleur en goede pasvorm

langestraat 114

3811 AK Amersfoort