Goed georganiseerde winkel wordt daar uitstekend geholpen

Mijn overhemd zat een vreemde slijtage plek in. Top service werd netjes omgeruild. Mijn dank daarvoor

Prettige winkel waar iets te kiezen valt

Bij veel winkels heb ik weinig of geen keuze in mijn maat. Bij Jac Hensen vond ik dat gelukkig wel en ben ik ook erg fijn geholpen.

Heel fijn geholpen

Prettig geholpen en weer goed geslaagd.

We komen graag van uit Winterswijk bij Hensen in Deventer

Goede hulp bij aankoop spijkerbroek

Attente begeleiding, en vriendelijke hulp

Top advies

Kwaliteit top, personeel weet waar ze het over hebben en geven goed advies. Ruime keuze Altijd even een kopje koffie tussendoor

Perfect geholpen op een drukke zaterdagmiddag!

Fijn dat ik snel geholpen kon worden, ivm een uitvaart had ik snel een kostuum nodig, iets wat met mijn lange lengte niet altijd makkelijk is.

Keurig ontvangen & geholpen

Nette service, je wordt vriendelijk aangesproken en niet te opdringerig bij binnenkomst. Kledij wordt tegen nette prijs-kwaliteitverhouding aangeboden en verkocht. Ook kinderen worden warm ontvangen en goed behandeld.

Fijn geholpen

Met spoed een colbert nodig voor een bruiloft. Gelukkig 2e paasdag geopend en fijn geholpen! Direkt de goede maat van colbert en overhemd. Klasse, top verkoper

Leuk geslaagd en niet geweten dat jullie een zo mooie collectie hebben

Gewoon 2e Paasdag open en de rest van de zaken gesloten. Prima geholpen en erg leuk geslaagd. Erg mooie voorjaarscollectie en het was voor mij dan ook niet moeilijk om een keuze te maken. Leuke broek en een paar mooie wollen truitjes gekocht. Voor mij een prima kennismaking met Jac Hensen en de moeite waard om nog eens terug te gaan.

perfecte levering, niets op aan te merken

Telefonisch prima geholpen om maat te bepalen, perfecte snelle levering volgde.

Goed geholpen.

Mijn wensen kan ik goed over begen op de verkoper. Veel lengtematen op voorraad evenals overhemden met extra lange mouw

Klantvriendelijk

Goed advies. Meegedacht in andere opties en zelf voorgestelde kleding meegenomen om te passen. Erg prettig en klantvriendelijk

zeer vriendelijk

we waren net in de winkel werden gelijk geholpen ze was weer vriendelijk kregen een lekker bakje koffie wat wil je nog meer ps in Amersfoort

Super sevice!!

Super klant gericht en super service!

Fijne zaak met mooie kledingp

Goed ontvangst en geen opdringerige verkopers. Ben goed geholpen. Mooie kleding tegen acceptabele prijs. Ga er zeker vaker naar toe

Fijne winkel top verkopers

Een pak uitzoeken bij jac Hensen is een feest. Fijn geholpen. Ze namen uitgebreid de tijd voor onze wensen en stonden klaar met goede adviezen.

Prettige winkel met deskundig personeel!

Je wordt hartelijk ontvangen, goed geholpen en het aanbod is uitstekend. Je verlaat altijd weer tevreden de winkel.

Uitstekende deskundige en klantvriendelijke service.

Altijd een vriendelijk ontvangst, persoonlijke belangstelling en bediening. Er wordt goed met je meegedacht en je vertrekt vol tevredenheid met kwaliteitskleding waar je lang plezier van hebt.

Fantastisch en vriendelijk geholpen

De verkoper was zeer vriendelijk, professioneel en kwam met goede ideeën. Liep z’n benen onder zijn gat vandaan. Kortom een fijne ervaring in een prachtige zaak met veel keuze!

weer super geholpen

ff twee broeken scoren, bakkie koffie erbij, passen, passen, andere maat, ander model... niets is te gek . je voelt je er echt klant. een winkel waar ze service nog hoog in het vaandel hebben staan.

Prettige rustgevend winkel

Op aanraden van vrienden zijn we naar de winkel in Almelo gegaan. Bij binnenkomst voelden we ons al gelijk op ons gemak. De prettige sfeer en vriendelijk personeel heeft ons tot tevreden aankopen gebracht. Ik loop er weer stralend bij!

Goede service en goed advies

We zijn goed geholpen door kundig personeel

In èèn woord ....een verademing

Goede duidelijke website, authentieke aanpak, correcte levering, goed verpakt (in papier in plaats van plastic!), Alle bijbehorende mailtjes formulieren rondom de aankoop van een artikel zijn heel duidelijk en goed te begrijpen.

Fijne zaak en goed geholpen

Ik ben al jaren vaste klant en blijf de Manier van verkopen erg prettig vinden. Het personeel helpt op een zeer professionele wijze Een keuze te maken uit de ruime collectie. Er wordt alles aan gedaan om tevreden de winkel te verlaten . Hoop nog vele jaren Klant te kunnen blijven

langestraat 114

3811 AK Amersfoort