Heel erg goed geholpen.

De verkoopster had direct door wat bij mij past. Ze heeft echt verstand van zaken. Ze zei ook eerlijk als iets niet mooi stond.

Twee pakken gehaald voor vader en zoon. Mijn zoon kreeg zelfs nog les in het dragen en het ophangen- goed bezig En tot slot kregen we - zonder vragen - korting omdat het om vader en zoon vd bruid gaat - hoe attent Alles goed ingepakt in een grote zak en veilig voor de regen - klasse gewoon

Blijft mijn favo-kledingwinkel!

De verkopers zijn altijd behulpzaam, veel keuze qua kleding. Ik slaag altijd!

Prettig en klantvriendelijk

Gemakkelijk dat de winkel de aankopen bijhoudt. Zo kun je gemakkelijk en snel regelmatig een nieuw overhemd voor gebruik in horeca kopen. Een polo met de verkeerde maat kon gemakkelijk geruild worden.

Ruim assortiment en klantvriendelijk personeel

Mooie winkel met genoeg keuze en vriendelijk personeel dat je goed helpt. Mijn maat was niet meer aanwezig, maar binnen 2 dagen kon ik hem komen ophalen.

Wij worden prettig geholpen.

Personeel heel vriendelijk en verstand van zaken.

Prima winkel

Ik koop al jaren grote maat kleding bij jullie en het past ook altijd. Wel is het zo dat het assortiment wat kleiner is geworden.

Leuke maar ook vakbekwame verkoper!

Erg leuk gehopen en goed geadviseerd door enthousiaste verkoper! Ouderwets goede service.

Vakkundig personeel naar wens geholpen

Door goed te luisteren naar mij als klant wist de verkoper mij op een juiste manier te helpen

Snel, netjes geholpen

Goede begeleiding in de keuze

Wat begon als noodzaak werd "een uitje"!

We kunnen niet niet anders zeggen dan: uitermate prettig geholpen!

zeer positieve ervaring

zeer positief over de hulp bij het maken van een keuze voor een colbert

goed geholpen

zeer goed en heelvriendel

Heerlijk jaarlijks warm bad!

Ik heb een hekel aan winkelen, maar af en toe moet het toch. Dan maar naar Jac Hensen, daar wordt ik persoonlijk geholpen, geen harde muziek, vriendelijk personeel, koffie of thee, goed advies, goede producten. Zo kan ik het nog wel hebben. Bedankt voor zo'n heerlijke plek om mijn kleren te kopen!

Goede kwaliteit en levering sneller dan toegezegd

Goede kwaliteit van kleding, goede communicatie over voortgang bestelling en uiteindelijk 2 dagen eerder geleverd dan oorspronkelijk toegezegd

Prima service. Deskundige verkopers

Prima service. Deskundige verkopers met goede kennis van de producten.

Prettige winkel, prettig advies en verkoop en (paas)best

Collectie veel naar mijn smaak. Kwaliteit, ook van de eigen merken. Prettig verkoopadvies.

Goed gesorteerde winkel met vriendelijke en kundige medewerkers.

Direct geholpen door vriendelijke en kundige medewerker. Vind altijd snel mooie kleding in de juiste maat en van mijn favoriete merken. Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Kledingzaak waar ik steeds weer terugkom.

Mooie winkel voor elk wat wils

Ook vond ik het prettig dat we ..zonder dat er iemand in je nek hijgt..ongestoord de nieuwe collectie konden bewonderen

fantastisch.

Ik heb al meer dan 40 jaar ervaring met Hensen en ik hoop nog jarenlang bij hun mij kleding te kunnen kopen. Ze kennen mij bij naam en elke keer word ik met veel plezier en kunde geholpen. Dames en heren van Hensen Almelo hartelijk dank voor de fijne e deskundige hulp als ik weer kleren wil hebben.

Uitstekende eerste ervaring bij Jac Hensen

Voor het eerst in deze winkel in Apeldoorn geweest. Behalve dat ik erg plezierig werd geholpen, ben ik ook met een prachtig leren jack thuisgekomen. Daarnaast weer een winkel ontdekt waar volop grote maten te koop zijn van een prima kwaliteit.

Mooie kleding

Mooie kleding, wel wat prijzig

Altijd goed advies en ideeën

Ik word altijd goed geholpen met deskundig advies en mooie ideeën en tips. Fijne winkel!

Alles past, hoera!!!

Ik heb alles snel binnen en kleding heeft ook de maat die er wordt aangegeven. Ik ben gewoon blij dat ik niet aan slim fit vast zit bij jac hensen

Je bent klant en geen nummer

Koop al jaren bij JH in Zeist. Deels vanwege assortiment en maatvoering die letterlijk en figuurlijk bij mij past, maar anderzijds door de persoonlijke benadering van Edwin en zijn collega's.

langestraat 114

3811 AK Amersfoort