Goed en vriendelijk geholpen

Heel goed en vriendelijk geholpen

Altijd mooi met de laatste mode, en geregeld een kortingscode

Worden altijd vriendelijk en correct geholpen.

Ruime keus, goede kwaliteit, vriendelijk personeel

We komen uit Utrecht, maar kopen hier vaak kleding voor mijn man. Fijne zaak!

Fantastisch avondje uit

Had een nieuw kostuum nodig. In de winkel was het gezellig druk en toch werden we gelijk geholpen. Onder het genot van een bakkie koffie eenvoudig geslaagd door het ruime aanbod en goede verkoopster!

Goed geïnventariseerd naar behoefte klant

Enthousiaste medewerkers deals eerste inventariseerde waar ikbehoefte aan had, ook doorvroeg. Goedbetrokken. Was uit op een tevreden klant

Zeer prettig geholpen

Personeel zeer attent kreeg goede adviezen en uiteraard een heerlijk kopje koffie

Klantenservice en kwaliteit van de kleding is erg goed

Ben er voor de eerste keer geweest en heb alleen maar complimenten voor deze kleding zaak

Prima geholpen

Vriendelijk en vakkundig

Nette zaak met mooie merken

Koop hier de Meyer broeken en Olymp overhemden. Uitstekende kwaliteit en pasvorm.

Zeer behulpzaam en vriendelijk

We worden altijd zeer vriendelijk geholpen zonder dat het opdringerig is. Maar wel met goed advies over materiaal en pasvorm.

Positief, fijne niet opdringerige verkoper die alles goed en duidelijk heeft uitgelegd.

Positief, kop koffie, gezellige sfeer en een niet opdringerige verkoper. Zo zouden er meer moeten zijn, volgende keer kom ik hier weer, Ron bedankt.

Geweldig goed geholpen

Medewerkster liet meerdere mogelijke pakken zien. Luisterde erg goed naar de wensen en was eerlijk in haar advies. Medewerkster en mannelijke collega spraken duidelijk dezelfde taal als de klant. Amicaal wanneer het kon, maar ook serieus wanneer het moest. Zeer prettig geholpen, wat resulteerde dat ik ook gelijk schoenen en een daarbij passende riem gekocht hebt.

Uitstekende service en advies

Werden hartelijk ontvangen, eerst even rustig zelf rondgekeken. Daarna prima geholpen met goed advies. Niet opdringerig, al met al zeer positief.

Vriendelijke ontvangst, duidelijk advies, binnen tien minuten aankoop.

Er is een ruime keuze. Prijs kwaliteitverhouding goed. Tijd voor een praatje met koffie. Een prettige kennismaking met de filiaalleidster, Maaike en medewerkers.

Vriendelijk en prettig geholpen met aandacht.

Heel blij de winkel uit !!

Snel en prettig geholpen

Prettig en snel geholpen in de winkel in Amersfoort. Keurig personeel.

Goede persoonlijke aandacht

Ik kreeg het juiste advies voor mijn pak

Wederom weer goed geslaagd

Colbert met sportieve broek gekocht. Fijn geholpen, goede tips gekregen en ook de maak-service was goed . Weer op en top het mannetje met een uurtje.

zeer te vreden

vriendelijk en behulpzaam personeel

Prettige winkel en rust in de zaak!

Rustige omgeving waar je niet gestoord wordt door muziek die overheersend 'aanwezig' is. Het personeel heeft alle tijd voor je. Ook tijd voor koffie of thee als dat gewenst wordt. Er wordt goed gereageerd op de wensen/vragen van de klant. Ook worden er, soms ongevraagd, adviezen en tips gegeven. We komen al jaren vanuit Ermelo in deze zaak.

Vriendelijk en vakbekwam personeel

Voor goed advies en hulp door vriendelijk en behulpzaam personeel. Veel keuze in diverse prijsklasse

Klantvriendelijk

Uitstekende bediening. Ruime keuze. Jarenlang klant. Eerlijk in toepassing korting.

Goede hulp en advies

Fijn geholpen bij de aankopen. Alleen zou ik persoonlijk fijn vinden als ze wel goed communiceren wat de betreffende prijs zal zijn. Nu kreeg ik wat adviezen, en eigenlijk was de prijs een beetje een verassing. Dat zou het net het advies verder compleet maken.

Fijne zaak

Top geholpen.