Klantbeleving boven verwachting

Geholpen door manager en ander personeel van Jac Hensen. Bij binnenkomst werd ik vriendelijk ontvangen. Ik kreeg gelijk de vraag waar ik naar opzoek zou zijn en om wat voor soort gelegenheid het zou gaan. Ik ben gedurende mijn tijd in de winkel professioneel geholpen. Het was duidelijk te merken dat er specialisten werkzaam zijn bij Jac. Zo heb ik een prachtig op maat gemaakt pak weten te scoren met behulp van de manager. Ik ben geen fan van shoppen als het gaat om kleding. Door de adequate en fijne manier van klantcontact heb ik mijn winkelervaring als zeer positief ervaren. Ik wist niet dat ik winkelen zo fantastisch zou vinden. Tot slot hebben ze ook heerlijke koffie. Voor in de toekomst ga ik zeker vaker naar Jac Hensen 10/10.

Prettige ervaring

Eindelijk eens winkelen zoals het hoort. Prettige ontvangst en vriendelijke vakkundige hulp,mooie spullen,nette prijs en een heerlijk kopje koffie. Komen zeker terug.

Al zolang ik mij herinner staat Jac Hensen voor kwaliteit.

Erg fijne winkel en dan merk je toch het verschil tussen deze winkel en andere heren kledingzaken.

Perfecte dienstverlening

Erg prettig geholpen, de sfeer is goed!

Goede service en vakmanschap

9 maart ging ik naar Jac Hensen Ik werd vakkundig en vriendelijk geholpen. Ik was jarig en zocht 2 mooie broeken uit die ik als cadeau kreeg, een nette en een wat allerdaagse broek. Ik ben daar ook in geslaagd. Het is een kwaliteits zaak, dus een aanrader. Ga zo door groet Nico

Super goede service

Super goede service en vriendelijke medewerkers. Komen hun afspraken na en doen alles om de klant tevreden te stellen.

Goed geholpen met een erg breed assortiment aan maten

Ik ben verrast door de ruime hoeveelheid aan lengte- en taille-maten in het overhemden assortiment. Vriendelijk en geduldig geholpen.

Makkelijk

Vorige week afgesproken om 2 truien uit andere filialen te halen . Deze waren ! Eerlijk advies gekregen . Blij mee .

Uitgebreide winkel met uitstekende adviezen!

Mooie kleding, ruime keuze, klantvriendelijk en met de beste adviezen. Fijn om hier te shoppen.

Goed begrepen wat ik nodig ben

Uitgelegd wat ik wil. Gelijk de 1ste broek was perfect. Twee overhemden erbij en was binnen een half uur klaar en stond weer buiten.

Ontspannen en vakkundig

De verkoper snapt binnen enkele tellen wat je zoekt en is ook eerlijk als het niet super staat!!! Deze ervaring was in Apeldoorn tijdens weekendje weg, maar oom in Dordrecht altijd topservice en goed assortiment!

Ruime keuze maar geen pro actief personeel

Ruim 30 minuten rondgelopen en niet 1 keer door iemand aangesproken of ze iets konden doen. Personeel was ook niet volledig met klanten bezig. Verder ben ik wel geslaagd en hebben mooie producten voor een goede prijs.

Goede keuze en goede service

Goede keuze en goed advies. Binnen 1 dag broek korter gemaakt zodat ik hem op tijd had.

Fijne en goede winkel met service

Fijn geholpen met goed advies.

Pak wezen uitzoeken voor een bruiloft. Er werd goed geluisterd naar onze wensen. Aardige, nette verkoper die goed advies gaf en zeker niet aandrong om te kopen.

Prettig geholpen, snel geslaagd!

Wanneer je zelf weet waarnaar je op zoek bent, is t prettig wanneer het door de verkoper snel gevonden wordt en je daardoor, in mijn geval, snel en tevreden de winkel weer kunt verlaten. Een plezierige en geslaagde expeditie voor iemand die t “winkelen” niet als top attractie ervaart. Hulde.

Goede service, eerlijke bevindingen

Top, ga zo door

Prima geholpen

Prima geholpen ! Was met mijn zoon van 21 , maar er was weinig advies ! Mijn man moet ook een pak maar na deze ervaring ga ik toch naar speksnijder! T is voor een bruiloft van onze dochter ! Mijn zoon is wel goed geslaagd

Qua kleding en passen redelijk goed geholpen

We vonden het zachuit uitgedrukt: zeer onfatsoenlijk dat we moesten wachten omdat een meneer tijdens onze afrekenbeurt iets op de computer ging lopen opzoeken. Ook een gemiste kans: waarom reken je onkosten voor het vermaken van de broek en waarom geef je de pochet er niet bij als bedankje? Vooral als we rond de 850 euro moesten afrekenen!

goede kwaliteit

Goede kwaliteit en pasvorm. De maat is goed zoals de maat aanduidt.

Heel erg goed !!!!

Bij het binnen komen tot het weggaan heel erg vriendelijk verstand van zaken en er is een goede sfeer .

Sereen

Het allerbelangrijkste is dat ik me op mijn gemak voel. Eerlijke mening als ik daarom vraag. Heb er plezier in gekregen. Nieuwe garderobe aanschaffen is een fijne beleving bij jullie.

Fijne verkoper, goed advies en een mooi resultaat

De verkoper polste eerst mijn smaak, en probeerde niet makkelijk iets te verkopen. Toen hij m'n smaak wist, gaf hij het juiste advies. Uiteindelijk voelt dit als het kopen van een maatpak. Even net de puntjes op de i!

Voor het eerst bestelling snel binnen. Goede kwaliteit

Mooie overhemd en fijne goede kwaliteit. En ook gelukkig een mooi sjiek overhemd voor de wat meer gevulde mede mens. Voor het eerst is een bestelling van jac hensen binnen een week binnen gekomen, waar we normaal weken moeten wachten dus we gaan vooruit.

Jac Hensen combineert prettige service met uitmuntende kwaliteit

Wij zijn in Zeist heel prettig, efficiënt en zorgvuldig geholpen. Mijn schoonvader had kleding nodig voor de uitvaart van mijn schoonmoeder. Nieuw colbert en net overhemd en alles wat daarbij hoort. Qua timing niet het leukste moment om te winkelen maar door de prettige hulp en het begrip werd het zowel voor mijn schoonvader als voor ons een hele fijne ervaring op een vervelend moment. Ik kende Jac Hensen niet maar een filiaal openen in de regio noord Holland vinden wij een goed idee! Ik heb bij het ophalen van de kleding van mijn schoonvader een trui voor mijn man gekocht. Deze was niet voorhanden in de juiste maat en wordt thuisbezorgd. Wat een service! Geweldig!

langestraat 114

3811 AK Amersfoort