Zo als gewoonlijk PERFECT

Reeds 50 jaar klant in Enschede. Wordt telkens perfect begeleid. Zij hebben kennis van maat en smaak. Passen en weer in een keer goed geslaagd.

Prima winkel

Goed en professioneel geholpen

zeer goed geholpen

Mijn partner heeft een lastige maat, maar toch geslaagd. Verkoper heeft ons netjes geholpen en voorzien van de benodigde informatie.

Ik ken dit winkel al 1 jaar geleden, ben tevreden.

Prettig geholpen. Vriendelijke dame.

Werden vriendelijk ontvangen, kregen goed advies en zijn zeer tevreden over de hele gang van zaken,

Binnen een uur compleet outfitje door goede hulp van medewerker en weer blij naar buiten !

Bovenstaande zegt genoeg, ben zeer tevreden klant !

Zeer goed tevreden

Werden vriendelijk ontvangen = Goed te woord gestaan en geholpen! Kop koffie gedronken ! Zeer tevreden

Overtrof mijn verwachtingen

Woon 20 jaar in Amersfoort en nog nooit in dat deel van de straat geweest . De grootste modezaak van Amersfoort blijkt dus daar gevestigd.

Altijd goede service!

Wederom, als ik even snel wat nodig heb, staat t team klaar! U vraagt wij draaien en altijd een gezellig praatje. Top service!

Zeer goed geholpen.

Professioneel geholpen en geslaagd voor het trouwpak van onze zoon.

Zeer vriendelijk geholpen, goede service, blij met dit adres voor kleding gevonden te hebben.

Fijn geholpen en zeer tevreden

Fijn geholpen, niet opdringerig en er de tijd voor genomen. Met een outfit thuis gekomen welke ik in eerste instantie nooit uitgekozen zou hebben. Wel heel tevreden mee!

Altijd een goed gevoel en het gevoel krijgen dat je vrienden bent en niets is teveel! Kortom wij komen weer terug!

goede service en adviezen

We kwamen bij jullie omdat mijn zoon nogal fors is voor een nieuw Tshirt en sinds dien wil hij nergens anders heen omdat jullie goede adviezen geven en betaalbare shirts hebben.

Magnifiek

Je wordt professionele goed geholpen. Ze nemen alle tijd voor jou.

Bij Jac Hensen slaag je altijd

Verkoopster verdiept zich echt in je wensen. Uitstekend meegedacht, en oprecht geïnteresseerd in jou als klant. In combinatie met de ruime keuze voor mij de reden om de volgende keer weer naar Jac Hensen te gaan.

Je wordt er Fantastisch geholpen

Fijne winkel en je wordt er op een hele prettige manier geholpen

Deskundig advies

Het is altijd goed!

Verbindende communicatie

Ik werd direct herkend en met de juiste naam aangesproken. En weer was de koffie voortreffelijk.

Fijn om klant bij Jac Hensen te zijn

Of je nou de fysieke winkel bezoekt of van tijd tot tijd een online bestelling plaatst, het uitgebreide assortiment gecombineerd met vriendelijk en vakkundig personeel en de uitstekende service doen jou hier met plezier terugkeren. Ook de kwaliteit van de kleding is van hoog niveau tegen alleszins goede prijzen. Kortom een uitstekende zaak voor de man die graag wil dat zijn kleding van hoge kwaliteit is en bovendien ook goed zit!

Goed geslaagd, super geholpen

De mevrouw waar ik en mijn vriendin door werden gehlopen was super vriendelijk en had goeie ideeën. En zelfs toen we klaar waren was het prettig dat we de tassen even in de winkel konden laten terwijl we verder de stad in gingen. De highlight blijft de behulpzaamheid van mevrouw, dat is helaas niet overal meer zo.

Geweldig personeel

altijd goed geholpen.mooie. Vesten broeken overhemden e n z wij gaan er graag naartoe je slaagt er altijd wel

Uitstekende begeleiding

Wij waren met ons drieën en stuk voor stuk zijn 100% geslaagd dankzij de deskundige, eerlijke en ontspannen adviezen van de verkoopadviseur.

Super geholpen 3 pakken geslaagd

Bij binnenkomst vriendelijke geholpen. Drankje er bij vincent super keren Echt dan ook echt verstand van pakken en mode. Als ik weer pak nodig heb kom ik zeker terug

Prettig en goed geholpen door iemand die goed aanvoelt wat onze wensen zijn.

langestraat 114

3811 AK Amersfoort