Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Prachtig assortiment kaders, volledig naar wens aan te passen. In het echt nog mooier! Snelle levering
25 January 2020
Edwin
Heusden-Zolder
Levering geheel volgens bestelling, snel, mooi materiaal en goed verpakt.
15 January 2020
Herman
Woerden
Goede kwaliteit en snelle levering. Ook handig dat je een foto kunt oplaoden zodat je kan zien of die lijst bij je schilderij past.
17 November 2019
Diny van der Wul
Deventer
Lijst was alleen beschadigd, klein stukje eraf. Zelf bijgewerkt, moest het versturen...
11 November 2019
Hendrik
Alphen aan den Rijn
Op tijd geleverd, ze waren alleen iets vergeten mee te sturen, dat lag , na een telefoontje, de volgende dag in de brievenbus, dus prima opgelost.
26 October 2019
dik hageman
leeuwarden
Goed verzorgd verpakt. Snelle verzending.
16 August 2019
Jacqueline
Veenendaal
Volgende keer even netjes de scherpe randjes afbramen en dan wellicht 5 sterren.
15 August 2019
Nico
Voorburg
15 August 2019
Mirka
Leiden
Door het mislukken van een bestelling bij een ander bedrijf kwam ik voor een last-minute zoektocht naar lijsten terecht bij zelfinlijsten.nl. De keuze in mijn specifieke zoektocht is ruim, bij aankomst bleken de producten ook effectief mooi en degelijk te zijn. Ik vind het een enorm pluspunt dat je de keuze krijgt een passe-partout toe te voegen of ander glas te nemen. Enkel de levertijden mogen beter gefinetuned worden; er zit veel speling tussen '48 uur tot max. 1 week'. Ik zou graag zekerheid willen hebben over de levertijd.
5 August 2019
mooi werk geleverd !!
17 July 2019
P. Sterk
Leerdam
Er ging even iets fout met de aantallen. Dit werd zeer snel zonder discussies opgelost.
10 June 2019
Remy
Amsterdam
15 May 2019
Mieke
Middelburg
Pluspunten
Er was een fout gemaakt bij de levering en hier is heel goed gevolg aan gegeven. Daarnaast waren het supersnelle leveringen en was alles op tijd binnen. Top!! Ik ben blij :-)!
12 May 2019
Gonny's Art
Zoetermeer
Pluspunten
Mooie afgewerkte lijsten. Zeer goed verpakt en snelle levering.
VerbeterpuntenOphangsysteem bij lijst leveren.
26 April 2019
JMA
Dongen
18 April 2019
Bram de Meijer
Sint Kruis
Pluspunten
Geen enkel negatief punt kan ik me inbeelden, alles verliep zoals gewenst. Gemakkelijk en handig, prijs / kwaliteit is top.
15 April 2019
Patrik
Puurs
Pluspunten
Fijne website - veel keuze.
VerbeterpuntenDe communicatie is slecht, niet snel en maar de helft van de vragen wordt beantwoord.
Beveelt niet aan
4 April 2019
Fieke
's-Graveland
Pluspunten
altijd keurige lijsten
VerbeterpuntenBetere informatie over verzending
1 April 2019
Marieke
Maastricht
Pluspunten
Goed aanbod, niet duur
VerbeterpuntenHoge verzendkosten wat lager, beter aangeven wanneer pakket geleverd wordt, er werd laat op mijn email gerageerd, kon in de zoekfunctie niet echt goed mijn product vinden
25 March 2019
Rob
Den Haag
Pluspunten
Heldere informatie op de site. Telefonische navraag vlot en correct afgehandeld. Vlotte levering en perfect verpakt aangeleverd.
18 March 2019
Maatschappij van Welstand
Amersfoort
Pluspunten
Ruim aanbod, concurrende prijs
VerbeterpuntenSnellere reactie op vragen
4 March 2019
David
Pluspunten
Per ongelukt werd een verkeerde maat afgeleverd. Het bedrijf herstelde dit onmiddelijk zonder enige kosten of ander gedoe. Perfect. De kwaliteit van de lijst is, overgens, ook heel goed.
2 March 2019
Stephan
Baarn
Pluspunten
Fijn dat mijn bestelling kan worden aangepast voor verzending nadat ik een fout had gemaakt tijdens het bestelproces. Super service en zelfs geen vertraging in de aflevering! Top! Producten zijn zoals beschreven en stevig verpakt zodat alles heel is aangekomen.
VerbeterpuntenNvt
26 February 2019
Angela
beter is eerst leveren voordat je feedback vraagt
Beveelt niet aan
25 February 2019