Zeer tevreden en goede service

Geen problemen ervaren

Moest alleen simkaart vervangen om te wisselen van provider

Netjes geregeld, tarief is wat hoog

Ik had graag een data bundel gehad, zonder bellen. Verder prima service. Wat je verwacht van een mobiele provider. Reclame-uitingen zijn altijd goed en ijzersterk.

envoudig en snel

super makkelijk om keuze te maken, alles duidelijk en ging echt snel en zonder problemen

snel geleverd, goede service

Telefonisch besteld, keurig geholpen. Er werd niets overhaast, alle tijd die ik nodig had. Overstap snel geregeld, toestel al snel in huis.

Snel en goed geregeld

Via Belsimpel een abonnement afgesloten bij Ben. Alles binnen een dag geregeld en binnen. Werk allemaal goed.

prima levering

alles verliep volgens de beschrijving op internet. zijn tevreden hierover.

Pŕïma abonnement 10

Pŕïma abonnement niet duur ik kan het iedereen aanbevelen

Tot zover geen klachten ,snelle levering

Ben uitstekend geholpen bij phone house Doetinchem

Ben uitstekend geholpen bij phone house Doetinchem. Gr. Henk Wermer.

Ben snel

Gsmweb niet snel. Vrijdag 3 juli besteld morgen 9 juli hopelijk binnen. Ben abonnement is al sinds maandag 6 juli actief zonder gsm en simkaart.

Tot nu toe zeer tevreden.

Heel tevreden

Prettig geholpen tijdens telefoontje over het uitvallen van oude telefoon en re gfelen van een oplossing omdat hij voor aflopen abonnement stuk was. Nieuwe telefoon vlot ontvangen en heel tevreden met het toestel.

Volgens afspraak

Volgens afspraak

Prima overgang

Zonder enig probleem van andere provider naar Ben, met nummerbehoud en ook goed geïnformeerd.

Complimenten

Complimenten, overzetting met nummerbehoud is prima gegaan.

Prima afhandeling nieuw abonnement

Soepel verlopende vernieuwing en alles goed geregeld

Snelle en correcte levering

Simkaart besteld, was binnen een paar dagen binnen en geactiveerd. Ik was al een tevreden klant, maar nu nog meer!

Gewoon super

Super omdat alles goed is geregeld, je kan altijd een beroep op jullie doen, vooral ik niet een van de jongste ben, snap ik alles niet zo gauw. Maar ik ben nu voor derde jaar bij Ben, en het was mijn eerste mobiel en het bevalt heel goed. Ook met de nieuwe mobiel leer nog steeds.

Ging goed

Man legetiemeerde zich netjes alleen heb ik geen zicht over wat er met mijn rijbewijs gebeurt als deze gescand wordt moet ik maar op vertrouwen

Duidelijke informatie op de website en makkelijk een abonnement samen te stellen.

De informatie op de website is duidelijk. Het is makkelijk om zelf een abonnement samen te stellen naar eigen wensen. Daarnaast heeft Ben mijn huidige abonnement opgezegd, hierdoor is er geen overlap. En is nummerbehoud geregeld. Wat ik jammer vind is dat vriendenvoordeel niet gelijk geregeld kon worden. Het formulier een aantal keer ingevuld omdat het niet goed was doorgekomen bij Ben, vervolgens een afwijzing gekregen omdat nummerbehoud nog niet was geregeld. Dit is veel extra gedoe. Nadat nummerbehoud was geregeld, meteen het formulier voor vriendenvoordeel weer ingevuld en toen was het binnen een dag toegekend.

Goede overstap.

Heb er niets van gemerkt.

Waldorpstraat 60

2521 CC Den haag