Complimenten

Complimenten, overzetting met nummerbehoud is prima gegaan.

Prima afhandeling nieuw abonnement

Soepel verlopende vernieuwing en alles goed geregeld

Snelle en correcte levering

Simkaart besteld, was binnen een paar dagen binnen en geactiveerd. Ik was al een tevreden klant, maar nu nog meer!

Gewoon super

Super omdat alles goed is geregeld, je kan altijd een beroep op jullie doen, vooral ik niet een van de jongste ben, snap ik alles niet zo gauw. Maar ik ben nu voor derde jaar bij Ben, en het was mijn eerste mobiel en het bevalt heel goed. Ook met de nieuwe mobiel leer nog steeds.

Ging goed

Man legetiemeerde zich netjes alleen heb ik geen zicht over wat er met mijn rijbewijs gebeurt als deze gescand wordt moet ik maar op vertrouwen

Duidelijke informatie op de website en makkelijk een abonnement samen te stellen.

De informatie op de website is duidelijk. Het is makkelijk om zelf een abonnement samen te stellen naar eigen wensen. Daarnaast heeft Ben mijn huidige abonnement opgezegd, hierdoor is er geen overlap. En is nummerbehoud geregeld. Wat ik jammer vind is dat vriendenvoordeel niet gelijk geregeld kon worden. Het formulier een aantal keer ingevuld omdat het niet goed was doorgekomen bij Ben, vervolgens een afwijzing gekregen omdat nummerbehoud nog niet was geregeld. Dit is veel extra gedoe. Nadat nummerbehoud was geregeld, meteen het formulier voor vriendenvoordeel weer ingevuld en toen was het binnen een dag toegekend.

Goede overstap.

Heb er niets van gemerkt.

Het was boven mijn verwachtingen top

Ik was bang dat ik het niet voor elkaar zou krijgen en dat het overgaan van de ene naar Ben wat meer tijd in beslag zou nemen en ik niet bereikbaar zou zijn .wij zeggen hier tien met een griffel zien van de juffrouw en een bank naar voren. Dankjewel voor het resultaat

Heel goef

Heel goef

Prima opgelost

Netjes terug gebeld en via mail keurig in orde.

Het werkt prima, fijn met de app. Alleen vraagt de sim steeds opnieuw naar de pincode

Prima,

Goede communicatie. Helemaal zoals verwacht en gecommuniceerd.

Heel erg goed

Abonnement was makkelijk te bestellen online en op de dag van het overzetten was het zo klaar, niks van gemerkt. Dat was hee fijn!

Snel maar onduidelijk

Fijn geregeld alleen jammer dat je niks te horen krijgt over wanneer je abbo ingaat.

Snel en makkelijk

Binnen 4 dagen alles geregeld. Echt top!

Gemak dient de mens

Geregeld voor mijn kinderen. Eenvoudig overstappen. In 1 app zien wat het verbruik is van meerdere gebruikers die onder jouw abonnement hangen. Als het bel te goed op is eenvoudig op te waarderen. Kinderen hebben eigen app en inzage in verbruik. In een woord super!

Mijn zoon heeft alles voor zijn oude moeder (ik dus) geregeld :-)

Precies wat ik er van verwacht had

Perfecte behandeling tijdens uitzoeken en hulp nieuw abonnement en telefoon!

Weer verlengd omdat ik me gewoon prettig voel bij Ben.

Zeer snel en goed geregeld

Heel netjes en correct geholpen. Tijdens de bestelling ben ik heel goed geinformeerd

zonder problemen overgestapt van vodafone naar ben

Nooit geen problemen

Waldorpstraat 60