Het was boven mijn verwachtingen top

Ik was bang dat ik het niet voor elkaar zou krijgen en dat het overgaan van de ene naar Ben wat meer tijd in beslag zou nemen en ik niet bereikbaar zou zijn .wij zeggen hier tien met een griffel zien van de juffrouw en een bank naar voren. Dankjewel voor het resultaat

Heel goef

Heel goef

Prima opgelost

Netjes terug gebeld en via mail keurig in orde.

Het werkt prima, fijn met de app. Alleen vraagt de sim steeds opnieuw naar de pincode

Prima,

Goede communicatie. Helemaal zoals verwacht en gecommuniceerd.

Heel erg goed

Abonnement was makkelijk te bestellen online en op de dag van het overzetten was het zo klaar, niks van gemerkt. Dat was hee fijn!

Snel maar onduidelijk

Fijn geregeld alleen jammer dat je niks te horen krijgt over wanneer je abbo ingaat.

Snel en makkelijk

Binnen 4 dagen alles geregeld. Echt top!

Gemak dient de mens

Geregeld voor mijn kinderen. Eenvoudig overstappen. In 1 app zien wat het verbruik is van meerdere gebruikers die onder jouw abonnement hangen. Als het bel te goed op is eenvoudig op te waarderen. Kinderen hebben eigen app en inzage in verbruik. In een woord super!

Mijn zoon heeft alles voor zijn oude moeder (ik dus) geregeld :-)

Precies wat ik er van verwacht had

Perfecte behandeling tijdens uitzoeken en hulp nieuw abonnement en telefoon!

Weer verlengd omdat ik me gewoon prettig voel bij Ben.

Zeer snel en goed geregeld

Heel netjes en correct geholpen. Tijdens de bestelling ben ik heel goed geinformeerd

zonder problemen overgestapt van vodafone naar ben

Nooit geen problemen

Prima geregeld

Duidelijk te plaatsen de simkaart

alles is snel geregeld

ik kon na het regelen van dit abonnement (nieuw tel nr gekregen op nieuwe smartphone) direct internetten etc. prima!

Vlotte aansluiting en heldere service.

bij aankoop een helder advies c.q. mogelijkheden van de providers aangeduid door de verkoper, waarna de invoering van de aansluiting helder, vlot en volgens afspraak werd ingevoerd.

Makkelijk en duidelijk en snel

Prima om mee te werken snel om mee te beginnen

geen enkel probleem tot na 2dagen goed tevreden

perfect geregeld

Binnen de afgesproken tijd geleverd.Alle benodigde stukken aanwezig. Betaling verliep correct. Geen problemen gehad.

weliswaar veel invulwerk maar afwikkeling en levering vervolgens prima

alles goed verlopen

de overgang naar Ben is prima verlopen

Waldorpstraat 60

2521 CC Den haag