Compleet, duidelijk en niet duur

Goed netwerk, duidelijke uitleg over hoe te installeren. En de prijs is heel redelijk. En een app waarin je in een oogopslag je abonnement gegevens kunt zien

Goed snel vriendelijk

Vriendelijke mensen aan de telefoon .nemen de tijd voor je.

Heel goede service en duidelijke app van Ben!

Ben is goed bereikbaar, geen lange wachttijden aan de telefoon. Ook de app is erg overzichtelijk. Ik ben blij met mijn overstap.

Gewoon

heb ruim 2 maanden geleden nieuw Ben abonnement afgesloten via Belsimpel was de goedkoopste met toestel en abonnement. is afgelopen week in stilte ingegaan aansluitend op mijn vorige abonnement.

Prima verlopen switch van provider.

Vanaf bestelling online tot overzetten van SIM. En lekker betaalbaar.

3G is nog niet gewijzigd in 4G

Beste Ben mensen, Ik kan bellen en Appen, maar 3G is nog niet gewijzigd naar 4G. Hartelijke groet, Aletta Stradmeijer +31619955512

Binnen enkele dagen alles geregeld

Top service, binnen 10 minuten nummer behoud geregeld, zelfs vanuit het buitenland.

Alles naar wens en snel geregeld

Na telf contact was mijn bestelling snel geregeld. Goede communicatie en vakkundig advies

Prima geregeld allemaal

Duidelijk, snelle service en makkelijk.

Klein bedrag grote winst

Je betaald relatief een klein bedrag per maand voor Ben mobiel, maar daar krijg je optimale mogelijkheden voor in de mobiele wereld

ben was mijn eerste en beste abonement ooit al meer dan 20 jaar

geen idee, gewoon nooit klachten gehad. Abonnement 20 jaar geleden afgesloten. geen contact niks, was goed. Nu 2e abonnement voor mn zoontje . Kan ik b.v. van Vodafone niet zeggen. dat zijn oplichters

ik heb nog niet veel ervaring,helaas.maar heb er wel een goed gevoel bij.

ik zie geen afschrijving van het abonement . maar heb ook geen internet, alleen wiffi. het zal beslist aan mij liggen heb weinig ervarin met telefoon. ik heb een Samsung gekocht. zal beslist goed komen. met vriendelijke groet

Alles is prima verlopen

tot nu toe goed.

goed hoopt dat dit zo blijft.

Uitstekend zegt genoeg

K.T

Bezorger zou komen tussen 14.25 en 16.55 uur Zit ik vanaf 13.00 uur te wachten krijg ik om c.a. 15.25 bericht, W hebben te vergeefs geprobeerd het pakket af te leveren maar u was er niet, nou echt wel. De bezorger wilde zeker lekker vroeg thuis zijn Lekker dan

Netjes geholpen door de klantenservice

Ik heb voor m'n vader een telefoon besteld met een abbonement. M'n vader is inmiddels 74 en had nog nooit een smartphone gehad en we vonden als kinderen het leuk om hem dat kado te doen als Vaderdag kado. Helaas duurde het allemaal wat langer aangezien hij geen gebruik maakt van internet bankieren. Er werd mij verteld dat ik een mail zou krijgen als de 1 cent verificatie betaling binnen zou zijn. Helaas is dat niet gebeurd. Dus heb ik erachter aan gebeld. En kwam het pakketje niet op tijd. Geeft niets hij is er alsnog blij mee en wij zijn blij. Goed te woord gestaan en duidelijk gecommuniceerd uiteindelijk van jullie kant

Goed geregeld

ik kreeg op tijd een app om over te schakelen naar mijn Ben abonnement.

Mijn ervaring is nog maar 1 week. Erg vreemd vind ik:

Erg vreemd is, dat er na een paar dagen aangedrongen wordt op het downloaden van updates. Maandag een update gedaan, maar een paar uur later weer een verzoek voor een update. Halverwege stopte dat omdat de 100% van de internetbundel bereikt was. Hoe kan dat? U begrijpt, veel onbegrip !!!

Slecht

Krijg vandaag nog ‘oude’ Afwijzing 08.35 Van Ben binnen Hoe kan dat

UITSTEKEND:GROTE PLUIM

Sim Only abo genomen en met het installeren ging dat supergoed en snel met nummerbehoud. Daar ik nog niet weet of ik een nieuwe smartphone ga nemen, de huidige doet het nog prima, heb ik gekozen voor een Sim Only abo, 1 maand opzegtermijn, met nummerbehoud. En daar heb ik zeker geen moment spijt van.

prima!

ik ben geheel tevreden!

Gewoon gemakkelijk en goed.

Ik wilde af van Vodafone en zocht een goede, betaalbare en goedkope provider. Vroeger heel lang prepaid gehad van Ben en nooit problemen, dus de keuze was om weer terug naar Ben te gaan.

Alles werd snel en netjes geregeld

Alles werd snel en netjes behandeld en bezorgd

Goed verlopen maarrrrr ik heb nu meer storing tijdens een gesprek met iemand

Waldorpstraat 60

2521 CC Den haag