niets om over te klagen.

alles ging heel goed.

internet is heel traag

levering is heel goed gegaan ook met de overstap

Oversluiten prima geregeld

Helemaal poed

De begindatum van de verlenging is vooraf niet duidelijk

IK heb al een aantal jaren een abonnement bij Ben. Binnenkort zou ik mijn abonnement moeten verlengen. Ik kreeg van u een mail, waarin stond, dat ik kon verlengen. Dat heb ik gedaan. Ik heb nu het idee, dat de datum van verlengen eerder is, dan de afloop van mijn huidige abonnement. Dit vind ik onduidelijk in uw aanbod. Met vr gr., Cor van Loenen

Heel positief

Goede ervaring

Goed, behalve 1 puntje...

Gebruik van de website en bestelprocess is transparant en duidelijk. Aflevering en informatie daarover ging ook erg goed. Oppo A9 is een erg mooi toestel. Mijn minpuntje: de telefoon werd op zaterdag geleverd met een nw nummer en het abonnement zou meteen ingaan. Helaas werd het abonnement pas maandag geactiveerd. Aangezien ik de telefoon voor mijn moeder heb aangeschaft en ik haar de telefoon dat weekend wilde bregen en uitleggen, moesten wij dat uitstellen tot volgend weekend. Veel functies en apps werken alleen met een werkend telno. Dat was een beetje teleurstellend.

Verkeerde Ambonnement gekozen

Ik heb het verkeerde abonnement( 100 belminuten ipv onbeperkt bellen ) gekozen en ik vind het wel jammer dat ik het volgende maand pas kan veranderen want daarna duurd het denk ik nog een maand voor dat ik mijn nieuwe abonnement in gaat.

Tot nu toe prima qua informatie

Omzetting is keurig geregeld. Tip: misschien handig om als het klaar is nog even een berichtje te doen.

Meneer heeft mij alles heel duidelijk uitgelegd.

Ben altijd blij met Ben!

Gewoon zo als het hoort te zijn

Goed geregeld

Bestelling snel en op afgesproken moment geleverd zonder problemen. Ook verlengen van het abonnement ging probleemloos.

Goede overgang van T mobile,naar Ben

Ik ben tevreden

Goede Service

betreft overstap

Zeer tevreden over de soepele overstap

Snelle levering en goede service

Na de bestelling online geplaatst te hebben kreeg ik al snel een reactie van de bevestiging met duidelijke beschrijving wat de vervolgstappen waren. Ik had nummerbehoud aangevraagd en heb ook hierop een snelle en heldere reactie op gehad. Fijn zoals het nu gegaan is en ben tevreden.

Erg tevreden

Ruime keuze aan verschillende abonnementen en toestellen Probleemloze overstap. De winkel Belsimpel , waar ik mijn nieuwe telefoon heb gekocht biedt een plezierige, uitgebreide service.

Goede afhandeling

Super snelle service.

Goed geregeld

Alles netjes volgens afspraak ontvangen

Ik ben tevreden.

Tevreden

Makkelijk en snelle levering. Tevreden

uitstekend

Snelle en correcte levering

Tel s10

Tel s10 die mij aanbevolen was is erg slecht jammer dat ik dit abonnement heb afgesloten

Waldorpstraat 60

2521 CC Den haag