Alles is zeer goed gegaan.

Ik heb een goede ervaring "vanaf eerste contact" met Ben gehad, alles is snel en netjes gegaan.

super vriendelijk spport medewerker

bezorger ook OK

Nog niet goed

Met mijn nieuwe abonnement had ik toch overal WiFi maar volgens mij klopt dat niet

Abonnement uitstekend, levering telefoon door partner slecht.

Door jullie partner een duidelijke afspraak ontvangen, inclusief foto van de bezorger. Ik ben 3 kwartier voor levertijd thuis, maar bezorger belt niet aan in het aangegeven tijdvak. Geeft wel aan dat hij voor de deur heeft gestaan. Op de klacht die ik indien word niet gereageerd binnen 24 uur. Zelfs helemaal niet. Ik heb zelf een nieuwe bezorgafspraak gemaakt. BEN als sim only raad ik aan, maar ik weet niet of ik ooit nog een telefoon bij mijn abonnement wil.

Altijd goed

Altijd goed

fast delivery and works as expected

I especially like the onboarding emails from Ben. Also, I like it that the pricing and bundles are clearly explained

geweldig

Netjes

duidelijke info met behoud van nummer over het omschakelen. Goede service.

Ben blij met Ben

goed bezig , ik was eerste klant bijna

altijd duidelijk

Alles zeer snel en positief geregeld

Snel aangesloten.

Zeer snelle levering op dinsdag eind van de dag aangevraagd en vrijdag einde van de dag aangesloten inclusief nummer overzetten.

Snelle reacties, snelle levering, zeer correct

Binnen een paar dagen was alles geregeld en had ik mijn nieuwe telefoon in mijn bezit. Duidelijke mail met alle informatie

Ik ben al langere tijd tevreden over de prijs/kwaliteit van Ben.

Ik heb een mobiel abonnement voor 0621874942 en nu een nieuw abonnement voor mijn ipad. Ik zou die twee graag gekoppeld zien in mijnBen. Is dat mogelijk?

Tot nu toe geen probleem

beste en meest vriendelijke provider

zeer goede service en zeer goede prijzen , ik weet dat ik bij andere providers een paar euro goedkoper kan uitkomen maar ik wil zeker bij ben blijven .

Wat jullie beloven maken jullie ook helemaal waar.

Voordat ik me bij jullie aansloot zat ik bij een andere provider. Pure ellende en wat een incompetentie. Bij BEN zit ik sinds dag 1 op rozen.

Tevreden

Tevreden klant tot nu toe

Heel soepele overstap, helemaal top.

De overstap ging helemaal goed, ik ben er blij mee!

Prima uitvoering.

Alles goed, maar vooral duidelijk geregeld. Complimenten.

Zoals altijd is dit ook weer goed verlopen.

Goed afgeleverd. Duidelijke afspraken over aflevering die ook werden nagekomen.

Tevreden

Ben zeer tevreden

Betrouwbaar en voordelig

Overal goed bereik. Betaalbaar abonnement.

Goeie uitleg, snelle levering en fijn communicatie, dus top!

Helemaal blij mee, heb verder niets hoeven regelen met vorige provider. Ging allemaal heel makkelijk

Waldorpstraat 60

2521 CC Den haag