nooit problemen, gunstige prijs, goeie snelheid.

Snel geleverd en ook nog goed netwerk en goed koop.

Redelijk snel geleverd.

Het bereik op mijn kamer is oke

Een vriend was zo vriendelijk mij te attenderen op het voordeel dat hij hiermee kon behalen. Aangezien ik hem altijd probeer financieel te bevoordelen ben ik bereid geweest mijn telefoonabonnement bij KPN vaarwel te zeggen. Normalerwijze zou ik niet gekozen hebben van aanbieder te wisselen. Daarom raad ik anderen niet aan over te stappen naar Ben.

Nog maar net overgegaan op Ben, start is iig super duidelijk!

Ik start nog maar net, maar ik vind de mails, begeleiding en de app super overzichtelijk en gemakkelijk!!!

ik ben heel tevreden over Ben

mijn ervaring met Ben is heel goed Het bezorgen van mijn telefoon keurig netjes Ik ben heel erg tevreden

Erg tevreden ,zo afgesloten ,makkelijk in gebruik ,raad BEN iedereen aan

Mooi op tijd en geweldige aanbieding

Geweldige aanbieding

Alles goed en op tijd geregeld.

Mijn ervaring is goed omdat ook het nummerbehoud meteen geregeld was.

Ik heb mijn abonement nog niet gebruiken

Ik heb nijn abonement nog niet buiten gebruikt omdat ik zit heel dag thuis en ik gebruikt wifi thuis

Prima...heel tevreden.

Snel geregeld , alleen jammer dat je 20 euro aansluitkosten moet betalen....die moeten ze weglaten.

Fijn samengesteld abbonement

Ben erg blij, het abbonement is precies samengesteld zoals ik dat wilde. Ook is het internet erg goed.

Makkelijk, overzichtelijk en betrouwbaar.

Door de positieve ervaring met BEN gewoon weer gunstig verlengt voor 2 jaar met nieuwe telefoon.

Niets op aan te merken

Snelle levering en duidelijke omschrijving van de stappen voor nummerbehoud erbij. Ik werd goed op de hoogte gehouden.

Erg tevreden hoe alles is geregeld.

Prima goeie app

Prima en snel geregeld

Ik ben zeer tevreden over Ben.

Goede communicatie met personeel van Ben.Die helpen met ale vragen.

Supersnel en goed

Alles supersnel en goed geregeld

Alles goed en snel uitgelegd.

Mijn ervaring met Ben is prima alleen jammer dat ik mijn post nog niet ontvangen heb maar dat zal neem ik aan aan post nl liggen.

Prima service zoals altijd

Zoals altijd is alles prima verlopen

Snelle levering. Goede communicatie.

Zal 26 april Ben Simkaart plaatsen.

Al jaren bij Ben,nooit problemen,altijd op tijd informatie,overstappen gaat probleemloos.vriendrnactie ook goed geregeld.ik blijf hier nog wel.

Waldorpstraat 60

2521 CC Den haag