Slechte communicatie

Dus omdat ik nog steeds geen nummerbehoud heb wil ik de overeenkomst tussen mij en ben verbreken ik heb afgelopen weekend pas aansluiten met ben dus gaan de veertien dagen bedenktijd in dus kan er kosteloos van af DVB Cdp cullens 3312sc dordrecht

Ik kan de telefoon niet testen omdat ik wacht op 4g

Heel vervelend is wanneer je 4g niet werkt op je nieuwe telefooon. Ik moet hem misschien terugzenden omdat ik niet in staat ben gesteld het 4g te testen in dit gebied.

BELOFTE NIET NAKOMEN

HEB 2X CONTACT GEHAD MET EEN MEDEWERKER DIE MIJN PROBLEEM NIET KON OPLOSSEN EN ZEI DAT IK DIEZELFDE DAG NOG TERUG GEBELD ZOU WORDEN DOOR EEN KENNER. INMIDDELS ZIJN ER AL VELE DAGEN VERSTREKEN. HEB DE TELEFOON HARD NODIG GEZIEN IK BEDLEGERIG BEN. TERUG BELLEN KAN VANAF MAANDAG, VAAK NAAR HET ZIEKENHUIS MAYER

Betrouwbaar

Helemaal tevreden

Bestelling ging goed maar er is na 6 dagen nog niets geleverd

Ik heb een week geleden mijn telefoon bij Ben besteld maar nog steeds geen bericht van de bezorger wanneer deze wordt afgeleverd.

Betrouwbaar en eerlijk

Duidelijke, heldere informatie. Je voelt je persoonlijke aangesproken bij Ben, wat heel fijn is.

snel, flexibel, eenvoudig

Zeer tevreden!

Ik ben zeer tevreden! Snelle levering en heldere communicatie.

Goede service! Snel geregeld. Fijn dat nummerbehoud!

n.v.t.

Snel geleverd werkt perfect

Relatief goedkoop abonnement met toestel afgesloten. Bestelling ging makkelijk, snel geleverd thuis. Meteen "online" na aansluiting.

Prima, lekker snel binnen, snel nummerbehoud gefixt, werkte gelijk.

Gedaan wat er beloofd werd

Correct en duidelijk

Snel en duidelijk

Ben blij met Ben! Alle informatie zoals hierboven snel en duidelijk.

Zeer goede communicatie,van Ben . Alles op tijd geregeld!

Goed meedenken tijdens bestelling

Ik heb gebeld, aangezien het door mij gewenste abonnement een stuk duurder was dan het abonnement dat ik een half jaar geleden heb afgesloten voor mijn andere dochter. Tevens wilde ik beide abonnementen op één account. Dit verliep soepel. De medewerker kon mij 1000MB extra bij het door mij gekozen abonnement geven, waardoor dit abonnement maar iets duurder uitviel dan bij mijn oudste dochter. Enige minpuntje: ik zie dit nog niet terug in mijn abonnement, dus ik vrees dat ik er nog een keer achteraan moet bellen.

kreeg vlot mijn simkaart!

De overgang van KPN naar Ben is hartstikke vlot gegaan en kreeg ik mijn simkaart heel snel. De overgang ging prima!

Nogal dom

Kan geen oordeel over geven omdat ik heb geannuleerd. Geen telefoon en geen levering.

Snelle levering.

Slecht

Op 11 maart heb ik een abonnement afgesloten, nieuwe telefoon en nieuw abonnement. 12 maart zou de telefoon geleverd worden. Helaas heb ik tot nu toe (6 april) mijn telefoon nog niet ontvangen. De simkaart voor mijn nieuwe abonnement heb ik pas op 18 maart ontvangen, een week later dus. Maar zoals u zult begrijpen kan ik mijn nieuwe abonnement nog steeds niet gebruiken. Ik krijg wel de melding dat de factuur half april in rekening wordt gebracht

snel afgehandeld en goede service tijdens deze crisis

Men had zich goed voorbereid. Blij mee

zeer goed

gekocht netjes aan gesloten binnen beloofde tijd ....tevreden....

Ik ben tevreden met jullie

Zie boven

Waldorpstraat 60