Tot nu toe goed!

Hij is goed aangeleverd, hij is voor mijn 91 jarige moeder die in het verzorgingstehuis zit! Ik hoop dat ze er veel en nog lang plezier van mag hebben! We hadden achteraf wel met minder toegekund , ze zit op WiFi !

Duidelijk en snel

Zie boven

Toppie!

Een dag later dan gedacht bezorgd maar daar is nu alle begrip voor!

Gemengd

met Ben ben ik zeer tevreden. Het abonnement heb ik echter via belsimpel geregeld. Ik heb een gsm gekregen met een beschadiging en ondanks verstuurde foto's nog geen reactie met oplossing gekregen. Dat vind ik erg jammer.

ik ben er tevreden mee

aangenaam en het aanbevelenwaard

zeer positief

Na mijn online bestelling had ik mijn sim kaart snel in huis. Het omzetten naar mijn abonnement verliep snel en correct.

Uitstekend verlopen

Overgang van abonnement is naadloos verlopen. heb ik niets van gemerkt. dus uitstekend. Bedankt

Tóch verschil met vorige abonnement

Opnieuw gekozen voor Ben. Reden: abonnement was me goed bevallen. Goede service. Jammer genoeg ben ik nu iets duurder uit en heb minder MB's voor mijn geld. Minpuntje.

Heel goed!

Ik ben erg tevreden met mijn abonnement van Ben! Veel voor weinig geld!

Over het algemeen te vreden.

Over het algemeen tevreden. Een ding vind ik jammer dat het niet kan. Ik heb erg vroeg mijn abonnement verlengd, en als je dan de functie van je tel. veranderd en het nog 2 maanden duurt voor dat de nieuwe datum in gaat je niet er meer je abonnement kunt aanpassen.

Tot nu toe geweldig super tevreden

Mijn ervaring is tot nu toe zeer goed ervaren. Ik heb nooit iets anders gehad. En dat wil ik zo houden. Ben super tevreden. En geen overloper. Misschien een tip Misschien moet je is ooit iets extra s doen voor je vaste klanten te waarderen. Maar ik ben super tevreden. Al mag het altijd goedkoper. Wie wil dat nou niet. Verder wens ik jullie succes

Alles goed en vlot geregeld.

Alles goed en snel geregeld, overzichtelijke site met alle nuttige informatie goed te vinden. Goed abonnement voor een redelijke prijs.

Krijg niet meer ingelogd

Bij het op starten vd app heb ik verkeerde pincode ingevoerd?! Kom met geen mogelijkheid meer in mijn gegevens

Nu al 4 jaar bij Ben en opnieuw verleng voor 2 jaar. Altijd goede service en goed bereik. Ook kun je makkelijk je bundel wijzigen, ga zo door Ben!

Goed en snel geregeld

Vandaag besteld, overmorgen in huis en dat in het Coronatijdperk. M’n dochter is er blij mee 😃

Ben is gewoon een goede telefoonmaatschappij!

Ik heb voor Ben gekozen omdat ik dacht dat ze wel goed zouden zijn, en dat bleek achteraf dus ook zo te zijn. Ze hebben goede abonnementen, zijn niet duur en hebben vriendelijk personeel bij de klantenservice.

Prima en vlot geregeld

Makkelijk en snel geregeld via website

Ging allemaal soepel!

Al jaren bij Ben en ben tevreden met mn nieuwe toestel en de levering.

Alles in nog geen 24 uur gefikst..aanmelden bestel en aankomst. Makkelijker kan het niet Heel tevreden..

Alles is naar wens Dank je wel

Alles goed gegaan

Ik ben heel blij met mij telefoon

Vertrouwd

Heel fijn, jullie communicatie en de volledigheid van alle info.

rare gang van zaken

Ik heb 24 maart mijn abonnement met onbeperkt bellen omgezet in één met 100 minuten per maand. Ik kreeg daar keurig een bevestigingsmail van dat per 24 maart inging. Heel raar dus dat ik 31 maart al een bericht kreeg dat ik over de 80% van mijn belminuten zit. Hoe dan? Met terugwerkende kracht dus? Nee hoor want mijn maandelijkse betaling was natuurlijk gewoon het oude, duurdere, bedrag. Bedankt Ben.

Slecht

Op zich is ben een prima provider. Maar we hadden een Telefoon bij het abonnement gekocht en bij het afleveren ging het mis. Ik was zelf niet thuis maar mijn vrouw wel en kon zich ook legitimeren als mijn vrouw. Maar degenen die hem kwam afleveren vertelden dat ik thuis moest zijn en dat ik moest tekenen. Terwijl dit niet een mag volgens hun voorwaarden ivm corona. Ik heb hier ook een klacht bij het bedrijf ingediend, maar gingen hier niet in mee. Hierbij heb ik dan ook aangegeven dat ik de telefoon niet meer wilde hebben. En heb een telefoon bij een ander bedrijf besteld en werd zonder probleem de volgende dag afgeleverd. Daarnaast heb ik ook het abonnement aangepast maar is niet ingegaan?? Mvg Jorg van Herwijnen

Slecht

Ik heb na een week nog altijd niks gehoord of geleverd gekregen

Waldorpstraat 60

2521 CC Den haag