Goede service en informatie

Tot zover erg goed

Aanvraag gedaan via de website, snel de simkaart ontvangen.

Slecht.

Heb heel vroeg, zeker drie maanden voor de nummer overnamen me aangemeld voor een tweede abonnement voor mijn vrouw. Weken voor de eindtijd moest ik bellen met medewerker hoe het allemaal ging ! Er was niets gebeurd ja een simkaart ontvangen waar ik niets mee kon maar BEN had me iig vastgelegd voor een abonnement. Na het gesprek met de medewerker kwam er actie en jawel mijn oude provider ging accoord met weer een maand opzeg termijn. Mijn koste € 7,50 euro en de medewerker zei, jammer maar die zijn voor uw rekening. Vroeg ook hoe het met de aansluitkosten ging die waren € 20. Jammer was weer het antwoord maar die kosten zijn voor u. Dit terwijl die kosten al discutabel zijn zie berichten van Rader. Tenslotte de overstap met nummerbehoud dat ging goed. Ga ervan uit dat Ben iniedergeval de aansluitkosten laat vallen vanwege de slechte acties van het vooraf gaande.

Zonder moeite telefoon besteld. Snel en keurig geleverd..

Super service

Goed geregeld

Snel accuraat en prettig geregeld

Prima! Prettig geregeld zo

Van bestllen tot afleveren is de service op tijd en met een vriendelijke bezorger.

Snelle levering en duidelijke informatie.

Goede prijs.

Zo als altijd goed

Zie boven

top en snelle verzending

Goed geregeld.

Naadloos over van sim only naar abbonnement.

Prima leuk contact met de bezorger

Nooit problemen, altijd goede klantenservice of online informatie.

Perfecte service snelle levering!!!

Afhandeling was binne enkele uren. Zeer goede service!

UItstekend.

Ging snel en zonder problemen.

Makkelijk aanvragen abonnement en alles snel in huis.

Perfect!

Snelle levering goede service op twitter ook!

is goed gegaan

Telecombinatie Luijk uit Lisse heeft mij goed geholpen. En met BEN is het ook allemaal goed verlopen.

net als voorheen goedkoop en alles wat ik nodig heb

Ze doen wat ze beloven in minder dagen dan ze zeggen.

Snelle levering en de SIM-kaart werkte direct.

Makkelijk inzage met de app. Wat onduidelijkheid over de factuur door de overstap en verandering van bundel want die is nog niet te zien.

Nog niks ontvangen

De afhandeling ging snel van jullie kant maar van GSMWeb had ik na een paar dagen nog niks gehoord. Een mail er naar toe gedaan en kreeg snel reactie dat hun mijn mobiel nog niet binnen hadden. De verwachting is 2 april dus afwachten tot morgen of ze hem binnen hebben gekregen ivm corona crisis. Vind jammer dat ze me zelf niet meteen een berichtje hebben gestuurd dan wist ik waar ik aan toe was.

Slecht

Had een telefoon besteld maar die bleek niet voorradig. Dit kwam ik te weten omdat ik zelf contact zocht met jullie. Jullie hadden me niets laten weten. Nu ben ik bang dat ik toch moet gaan betalen voor een niet geleverde telefoon. Voor de goede orde, ik heb geen telefoon ontvangen!!!

Slecht

Ik snap dat je nu met deze tijd geen co tact mag hebben met elkaar. En dat het voor de deur gelegt moet worden. Maar hoe de chauffeur het gisteren deed was belachelijk. Hij gooide het pakketje voor de deur en belde aan en liep verder. Snap het heel goed maar hoeft niet met spullen te smijten en zeker niet met een telefoon. Maar met geen 1 spullen. Dit wilde ik even kwijt

Waldorpstraat 60

2521 CC Den haag