Bestelling en levering super. Dekking matig.

De bestelling, levering en portering ging prima. Ik merk alleen wel dat de dekking binnenshuis Enter, Rijssen en Nijverdal minder is dan KPN. Als het zo blijft weer terug naar KPN netwerk, dit kan ik niet hebben voor mijn werk.

Keurig en vriendelijk bezorgt!!!

Vriendelijke bezorger,deed prima zijn werk.

goed geregeld en snel

Ik ben er erg blij mee.

Hieronder :

TOP

zie hieronder

de SAMSUNG handleiding voor een 91jr debutant in het digitale tijdperk is wel wat moeilijk !

Snel en duidelijk

Snel en duidelijk

Teleurstelling

Het lijkt of de verbinding een stuk minder is, Krakende telefoon gesprekken, krakend geluid ,en weg vallende gesprekken.

Bestelling verliep snel en correct. De levering was snel.

De bestelling ging snel en ik had de simkaart snel in huis en kon aan de slag,

Geweldig alles geregeld

Alles goed geregeld

Dacht wel dat ik een speciale oproep kreeg om de Sim- kaart in de telefoon te mogen doen, maar waarschijnlijk mocht ik dus dit de hele dag doen.

Precies zoals website aangaf. Volgende dag na 13:00 opgehaald top service!!

snelle en goeie service

Alles was duidelijk in mijn account aangegeven en kon gelijk verlengen met een gunstige abonnement.

Op.aanrading van 2phone

Met goede hulp en goede informatie van 2phone is alles goed verlopen

fantastisch en snel

op vrijdag besteld en op zaterdag al binnen en op zaterdag zelfs het nummer al overgezet dus binnen 1 dag in gebruik kunnen nemen! fantastisch!

Heel tevreden

Erg goed. Goed en duidelijk inzicht in mijn verbruik en abonnement makkelijk aan te passen. Ook voor ouderen onder ons

Omschakeling van vorige provider ging goed.

Vond het alleen vreemd dat direct na de omschakeling, ik meteen ook een sms van KPN kreeg met de tekst dat mijn een nieuwe maand met actuele bundelstand beschikbaar is. Dacht dat Ben het regelde dat KPN abonnement werd opgezegt.

persoonlijk, snel, met begrip voor mijn onhandige vragen

Ik had mijn mobiele in Spanje laten liggen op 12 maart. Ik wist dat de mogelijkheid van hem terug te krijgen zou heel lang duren. Dus ik besloot een nieuwe apparaat te kopen en met het zelfde abonnement door te gaan. Dat is dus gelukt op een snelle en soepele manier. Nu ben ik weer in contact met mijn familie en kennissen.

SUPER MAKKELIJK overgestapt met nummerbehoud!!

Ik zag er een beetje tegenop maar ben overgestapt met nummerbehoud, hoefde zelf niet op te zeggen bij mijn oude provider. Nu nog even de eerste factuur afwachten...of deze klopt zoals afgesproken....tot nu toe BEN is TOP

Ben zeer tevreden.

Alles is goed verlopen,met het overzetten van nieuwe abonnement.

geen problemen, alles was duidelijk

zie boven

Super service

Iedere keer als mijn abonnement ten einde is onderzoek ik of een andere provider er beter/goedkoper uit komt, maar toch wint 'ben' het altijd! Bovendien is de service super. Met vragen kan ik altijd terecht en mijn nieuwe toestel werd snel geleverd. Tijdens de bezorging ook goed contact gehad met de bezorger (ik had een foutje gemaakt in het afleveradres). Echt een dikke duim voor jullie service!

Ik kreeg een mail toen mijn abonnement werd omgezet

snel geleverd

top service

Uitstekend, zeer tevreden.

Mijn ervaringen waren al zeer goed, en dat is nu alleen maar bevestigd, en een zeer goede app, zeer tevreden.

Snelle en zorgvuldige levering. Keurig verpakt.

Waldorpstraat 60

2521 CC Den haag