Snel en goed

Prima producten en vlotte overstap bij Ben

Graag zou ik wel de mogelijkheid hebben om meerdere contracten/abonnementen onder 1 account te hangen. Een soort familie abonnement. Men zegt dat het nu kan maar het werkt niet zo.(iig niet als je via vriendenvoordeel een nieuw contract afsluit)

Super goed

Simpel en snel weer bellen met nummer behoud goed geregeld blij mee

zeer tevreden

gewoon goed alles prima verzorgt

zeer tevreden

ik kreeg heel snel al mijn sim kaart gestuurd en de dag van overstap met nummer behoud ging heel flex ook mooi dat ik mijn bundel kan volgen om mijn ben. ga jullie zeker promoten in mijn kennissenkring

moeiteloos

Ik heb voor Ben gekozen, omdat ik een vervanger zocht voor het oude prepaid abonnement van mijn man (86 jr), die weinig belt en geen verstand heeft van smartphones, maar wel bereikbaar wil zijn. Bij Ritel heb ik een goede keus kunnen maken van een nieuw toestel met een niet te duur abonnement erbij. De verkoper en ik kwamen samen tot de conclusie dat Ben de beste koop was. De hele afhandeling ging ook heel soepel en de benadering per e-mail van Ben was ook nuttig en attent. De hele zaak was binnen een paar dagen geregeld en mijn man (en ik dus ook) zijn heel tevreden. Houwen zo!

Snel omgezet naar meer gigabite

Alles geleverd volgens afspraak.

Telefonisch besteld,alles duidelijk en keurig volgens afspraak geleverd.

Ik ben heel tevereden met mijn abunement en harstike bedankt

Dank u wel

Ik was al tevreden

Heb het altijd fijn gehad bij jullie

c

Prima geregeld

Het overzetten vd prepaid bij een andere provider naar een BEN simonly abonnement is probleemloos en vlot verlopen

Service prima

Overstappen met behoud van nummer ging snel en met duidelijke instructies..

Ideaal en overzichtelijk met Ben kids

Heb nog steeds niks van AMP ontvangen voor het maken van een bezorgafspraak

Niet goed

Zeer slecht bereik!

Ik betaal voor een abbonnement waarbij mijn internet en bellen continu weigert omdat ik geen service heb! Ik heb ben nu een maand en ben er echt behoorlijk klaar mee!

Alles prima geregeld

Enige minpunt is, evenals bij de andere aanbieders, de slechte ontvangst thuis hier in het grensgebied.

Goed en snel

Vergeleken, besteld en snel afgeleverd.

Het is goed gegaan.

Makkelijk

Makkelijk bestellen, ontvangen, installeren

een goede provaider

ik had meteen overal goed ontvangst.

Zeer goede afhandeling van defect

Nietuwe telefoon aangeschaft, bleek defect. Snelle reactie en vlotte omruil.

Gaat alles perfect met omzetten van providers

Goed advies gegeven en gekregen ivm vragen aankoop nieuwe iPhone 8 Was een open en prettig gesprek. Al jaren bij Ben, heel tevreden

Soepel verlopenverlenging

Via Telecombinatie Wijk bij Duurstede abonnement verlengd met Samsung Galaxy A70. Tevreden met de telefoon plus de overgang naar het nieuwe abonnement bij dezelfde provider verliep zeer soepel.

Waldorpstraat 60

2521 CC Den haag