Snelle levering goede uitleg en goede controle
Hallo Patricia, Top dat de bestelling goed is verlopen! Ik wens je veel plezier met je nieuwe abonnement! Groeten van Ben
Na een proefperiode, bereik en service proberen, met abo per maand verlengd en alles prima geregeld!
Hoi Leen! Wat een mooi cijfer! Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je verlenging goed is gegaan. Groeten van Ben
Ik heb een nieuw abonnement afgesloten bij ben, met nummerbehoud. Ik was een beetje bang dat het ingewikkeld zou worden maar eigenlijk heb ik er zo min mogelijk moeite van gehad. Ik heb bij het aanschaffen van mijn abonnement alles aangegeven en daarna heeft Ben alles geregeld. Via email werd ik op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Heel erg tevreden.
Hoi Suzanne! Welkom bij Ben! Ik kan me goed voorstellen dat nummerbehoud aan beetje spannend is! Goed om te lezen dat je door onze service geen problemen hiermee hebt ervaren. Ik wens je veel plezier met je nieuwe abonnement. Groeten van Ben
Goede service in Mediamarkt, was zo geregeld . Het vervolgens samenvoegen van meerdere accounts ging soepel via de chat service van Ben. Ben heel tevreden.
Hoi Edmee! Wat goed om te zien dat je bij het afsluiten van je contract en bij het samenvoegen van je account goed bent geholpen! Ik wens je veel plezier toe met het nieuwe abonnement. Groeten van Ben
Duidelijke instructie en handelingen.
Hoi Annet, Wat een prachtige beoordeling! Goed om te lezen dat de overstap vlekkeloos verliep! Ik wens je veel plezier toe met je nieuwe abonnement. Groeten van Ben
Want tot op heden is het Sim only kaartje nog niet binnen. Zou één werkdag duren toch?
Hoi Sylvia! Bedankt voor je feedback. Ik zie inderdaad dat jij al een simkaart had moeten ontvangen! Ik heb je hier daarom zojuist een e-mail over gestuurd, zodat ik dit voor je kan oplossen. Ik hoor graag van je! Groeten van Ben
Levering was netjes op tijd, helaas deed het touchscreen van de nieuwe mobile hetniet dus moest het allemaal weer terug. Afwachten wanneer er een goede mobile komt.
Hoi Karin! Wat jammer om te lezen dat je deze ervaring bij ons hebt. Zojuist heb ik telefonisch contact met je gehad en een e-mail gestuurd. Ik hoop dat we het zo kunnen oplossen! Groeten van Ben
Ik krijg lekker duidelijke e-mails zodat ik precies goed op de hoogte ben van alles wat er gebeurt en nog gebeuren gaat. Heel prettig!
Hoi Wouter, Top dat de overstap vlekkeloos is verlopen! Ik ga ervoor zorgen dat de service alleen maar beter blijft worden! Groeten van Ben
Product zoals omschreven, goede service. Tevreden
Hoi Renate! Wat fijn om te lezen dat je tevreden met bent onze service! Dank je wel voor de beoordeling! Groeten van Ben
ze nemen alle tijd voor het uitleggen van hetgene wat er mis is of niet naar behoren werkt. Er word geen druk uitgeoefend en het gesprekt blijft vriendelijk.
Hoi Marton! Bedankt voor je mooie beoordeling! Dat is goed om te lezen. Ik wens je veel plezier toe met je nieuwe abonnement! Groeten van Ben
Website gebruiksvriendelijk, duidelijke facturen, makkelijk contact te leggen en nooit problemen met de bereikbaarheid.
Hoi Arjanne! Bedankt voor je mooie beoordeling. Goed om te lezen dat je tevreden bent met onze diensten! Ik wens je veel plezier toe met je abonnement. Groeten van Ben
het was zo geregeld ik was altijd al klant van BEN service is goed ik ben tevreden
Goedemiddag Henk! Altijd goed om een prachtige beoordeling te krijgen van een trouwe klant. Ik hoop dat je nog lang bij ons blijft! Groeten van Ben
Heel goed geholpen door degene die het kwam afleveren, en netjes binnen de tijd. De man was ook erg vriendelijk
Hoi Joke, Helemaal goed om te zien dat de bezorging naar tevredenheid is verlopen. Ik wens je veel plezier toe met je nieuwe abonnement! Groeten van Ben
de telefoniste gaf goede adviezen naar aanleiding van mijn vragen
Goedemiddag A.! Wat goed om te lezen dat je naar tevredenheid bent geholpen bij onze telefonische klantenservice. Dank je wel voor je mooie beoordeling! Groeten van Ben
De afgelopen 2 jaar een abonnement bij Ben gehad. Dit beviel goed. Daarom opnieuw een abonnement aangegaan voor 2 jaar.
Hoi C.! Dank je wel voor het verlengen van je contract bij ons! Ik hoop dat je nog lang bij ons blijft! Groeten van Ben
DAT IK ALTIJD SNEL GEHOLPEN WORD
Hallo Gerard! Wat een prachtige beoordeling! Ik zorg er graag voor dat je altijd snel geholpen wordt! Groeten van Ben
zie boven
Hoi George, Top om te lezen dat alles correct is verlopen. Bedankt voor de mooie beoordeling! Groeten van Ben
prettige bediening en hulp bij het installeren ook met vragen nadien prima geholpen
Hoi Ria, Wat goed om te lezen dat je een goede ervaring bij ons hebt waardoor je ons deze prachtige beoordeling geeft! Ik wens je veel plezier toe met je abonnement. Groeten van Ben
Mijn ervaring is positief behalve dat ik bij mijn abonnement niet kon kiezen voor 3G.
Hoi Elly! Ik begrijp dat je ook de mogelijkheid wil hebben voor alleen 3G! Ik heb je hier daarom net een e-mail over gestuurd. Ik wens je veel plezier toe met je nieuwe abonnement. Groeten van Ben
Ik had een abonemment gekocht bij Ben en kreeg gelijk de volgende dag mijn sim-kaart al binnen met daarop de instructies van hoe en wat. Ik kreeg ook netjes SMS-berichten binnen van wanneer mijn oude nummer van mijn vorige provider zou worden overgezet en kreeg ook een bericht wanneer het uiteindelijk overgezet was. Al met al een zeer goede ervaring.
Hoi Tristen, Welkom bij Ben! Top dat de bestelling zo goed is verlopen! Ik wens je veel plezier toe met je nieuwe abonnement. Groeten van Ben
het verlengen verliep zonder problemen en omdat ik als tevreden gebruiker niet twijfelde om over te stappen blijf ik bij BEN.
Hoi S.R., Wat leuk dat je bij ons je abonnement hebt verlengd! Ik zal ervoor zorgen dat je tevreden blijft met je nieuwe contract! Groeten van Ben
Heel goed en sympathieke bezorger
Hoi Marjolein! Wat fijn dat de bezorging goed is gegaan! Ik wens je veel plezier toe met je nieuwe Ben abonnement! Groeten van Ben
Mijn ervaring met ben vind ik beste wel leuk maar een dien vind ik jammer dat ie nog niet zo ver is als die andere providers met mbs internet ik wil zo graag 20 duizend mb internet maar helaas gaat niet bij ben voor der rest is een top provider ik blijf graag bij ben alleen meer mbs internet zou wel leuk zijn
Hoi A! Wat fijn om te lezen dat je weer voor ons hebt gekozen! Ik bied inderdaad niet de grootste databundels aan, om de maandelijkse kosten laag te houden. Mocht je echter nog data nodig hebben, blijft het mogelijk om MB Extra of een Dagpas aan te vragen! Groeten van Ben
Hoi Berend! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de service bij je nieuwe abonnement bij ons! Ik ga ervoor zorgen dat je deze service blijft krijgen tijdens je abonnement. Groeten van Ben
Als zeer positief.
Hoi Gerda, Welkom bij Ben! Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over de ervaring bij jouw bestelling. Ik wens je veel plezier toe met je nieuwe abonnement. Groeten van Ben
Waldorpstraat 60
2521 CC Den haag