Goede service en snelle levering
Hoi Deborah, Bedankt voor je beoordeling. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met mijn service en diensten. De groeten van Ben
ik ben er heel blij mee overal ontvangs
Hoi Herman, Bedankt voor je mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met je Ben abonnement. De groeten van Ben
Nette keurige info en alles prima geregeld.
Hoi Henk, Bedankt voor je mooie beoordeling. Geniet ervan! De groeten van Ben
Nooit storing app goed
Hoi Theo, Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met je Ben abonnement. Geniet ervan! De groeten van Ben
Snel geregeld, binnen een dag anno en mobiel beschikbaar!
Hoi Leo, Bedankt voor je mooie beoordeling, fijn om te lezen. Geniet ervan! De groeten van Ben
Het is fijn dat er een oplossing is gezocht voor het probleem
Hoi Jolieke, Dat is natuurlijk nooit leuk, langzaam internet. Ik ben daarom meteen voor je aan de slag gegaan en je Ben simkaart is gereset. Wil je voor mij dan wel even je mobiele telefoon helemaal uit- en weer aanzetten? Mocht je nog steeds langzaam internet ervaren, dan wil ik je vragen om hiervan een melding te gaan maken via deze link, Ben.nl/dekkingskaart. Dan laat ik het verder voor je onderzoeken en oplossen door mijn collega van de technisch dienst. Bedankt voor je beoordeling! De groeten van Ben
Originele beoordeling
Ik heb eigenlijk niks gemerkt van de verandering. Alleen is mijn internet de laaste tijd heel erg slecht
Op vrijdag verkeerde, duurder toestel ontvangen, kan gebeuren. Dit aangegeven aan de koerier en bij Ben. Uurtje later toch besloten dat ik graag het toestel wil houden en wil bij betalen. Wil dit maandag doorgeven aan Ben.nl echter het retourneren is al geregeld dit toestel moet retour! Ik krijg dan eenzelfde model weer via een nieuwe aanvraag (maar het toestel dat ik heb moet retour) !?!?!? Heb al mijn gegevens al in het eerst ontvangen toestel ingevoerd en wil dus dat toestel behouden! Gewoon met bijbetaling. Volledig niet mogelijk. Ik wil graag een en ander goed geregeld hebben ook hier is niets mogelijk! Alle communicatie loopt via een heel vriendelijke medewerker die niets mag en kan beslissen, alleen maar heel veel begrip heeft. continue in de wacht, heb wel 10 uur aan de telefoon gehangen in het totaal! Niemand belt terug!?!? Ben zo teleurgesteld in zoveel starheid. Ik stuur alles maar terug, en snel op zoek naar een andere provider.
Hoi Romy, Wat jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over mijn service en diensten. Ik ben meteen voor je op onderzoek uit geweest en ik zie inderdaad dat je de bestelling hebt geannuleerd. Omdat de annulering al in gang is gezet kan ik dit niet meer voor je rechtzetten. Dit heeft met verschillende administratieve handelingen te maken. Je bent altijd weer van harte welkom bij Ben. Daar ben je natuurlijk altijd vrij in.
Slecht bereik en nummers die je niet kan bellen
Hoi Ellie! Slecht bereik is natuurlijk niet te doen. Ik wil je graag verder helpen. Kun je mij een privébericht sturen via Facebook? Dan kijk ik graag wat ik voor jou kan doen. Ik wens je een fijne dag! Groeten van Ben
Het ging soepel
Hoi Willemien! Superfijn om te lezen dat alles soepel is verlopen. Mocht je toch ergens tegenaan lopen, staan wij altijd voor je klaar via de klantenservice. Ik wens je een mooie dag. Groeten van Ben
niks mis gegaan en alles verliep soepel
Hoi Eddy! Bedankt voor de beoordeling. Ik wens je een fijne dag. Groeten van Ben
Via Unitedconsumers weer abonnement genomen omdat de smartphone weer in combinatie met het abonnement kon proficiat Ben
Hi Alexander! Bedankt voor je geweldige beoordeling. Ik wens je heel veel plezier met het abonnement. Groeten van Ben
Duidelijke emails van te voren, duidelijke uitleg in de brief bij de nieuwe sim-kaart, berichtje op de telefoon op de dag dat het abonnement werd omgezet, na installatie nieuwe sim-kaart functioneert alles.
Hi Jolanda! Bedankt voor je mooie beoordeling. Mocht je toch ergens tegenaan lopen, staan wij altijd voor je klaar via de klantenservice. Ik wens je een fijne dag. Groeten van Ben
Het ging vlotter dan bij de vorige provider. Hartelijke dank voor de snelle service.
Hoi! Fijn om te lezen dat je tevreden bent. Wij zullen er alles aan doen om dit zo te houden. Ik wens je een prettige dag. Groeten van Ben
Alles snel geregeld
Hi Maggy! Bedankt voor de beoordeling. Ik wens je een mooie dag. Groeten van Ben
Alleen erg jammer dat er geen goede handleiding te vinden is voor de oppo
Hoi Erika! Bedankt voor de beoordeling. Via de klantenservice staan wij altijd klaar voor jouw vragen. Ik wens je een fijne dag! Groeten van Ben
Bij overschrijving van provider goed behandeld door medewerkster van Ritel Waalwijk
Hoi Henk! Wat een mooie beoordeling, bedankt! Ik wens je heel veel plezier met het abonnement. Groeten van Ben
Geweldig en vooral klantvriendelijk, en snellle service
Hoi! Bedankt voor je geweldige beoordeling. Ik wens je een mooie dag. Groeten van Ben
vriendelijke bezorger. de bestelling werd duidelijk aangegeven via de mail. Je werd goed op te hoogte gehouden. alles zeer duidelijk.
Hoi Gerrit! Superfijn om te lezen dat je tevreden bent. Ik wens je heel veel plezier met het abonnement. Groeten van Ben
totaal geen moeite mee gehad
Hoi Bruno, Bedankt voor je mooie beoordeling, daar ben ik blij mee! De groeten van Ben
Soepele overgang duidelijke instructies goed geregeld
Hi John! Fijn om te lezen dat het goed is gegaan. Ik wens je heel veel plezier met het abonnement. Groeten van Ben
Mijn ervaring is goed
Hoi Sandra! Fijn om te lezen dat jouw ervaring met Ben goed is. Ik wens je heel veel plezier met het abonnement. Groeten van Ben
Geen op of aanmerking
Hoi Azhar! Bedankt voor de geweldige beoordeling. Superfijn om te lezen dat alles goed is geregeld. Geniet ervan. Groeten van Ben
Ik had een Motorola g8 plus bij t abonnement besteld,maar heb deze (na 3 keer teruggestuurd te hebben) omgewisseld voor een Samsung A-50. Ben hier ruim 2 maanden mee bezig geweest,dus wat dat betreft een hele slechte ervaring. Dit alles ging via Belsimpel,wat ik een behoorlijk log bedrijf vind.
Hoi Cornelis! Je beoordeeld nu Ben. Belsimpel is een van onze dealers die onze abonnementen aanbieden. Zij zijn hier verantwoordelijk voor. Alsnog bedankt voor de beoordeling. Ik wens je een fijne dag. Groeten van Ben
Hoi Johan! Bedankt voor de beoordeling. Ik wens je een prettige dag. Groeten van Ben
Na plaatsen simcard in orde.
Hi Tineke! Bedankt voor de beoordeling. Ik wens je heel veel plezier met het abonnement. Groeten van Ben
Waldorpstraat 60
2521 CC Den haag