Snelle, correcte levering

Snelle levering voor een uiterst scherp geprijsde combi van mobiel en abonnement.

Ik heb heel goede ervaring met Ben en het is niet duur.

tevreden

nvt

Tevreden

Tevreden met de start bij Ben, ook een 2 keer telefonisch contact gehad wat goed is verlopen.

Alles perfect gegaan !

Geen enkel probleem Fijne communicatie .

Prima overstap naar ben

Geruisloze overstap. Telefonisten reageerden adequaat tijdens de contactmomenten. Geen wachttijd ervaren Mijn Ben is overzichtelijk. Vooralsnog zeer tevreden

Prima, geen klachten.

Zie boven.

Snel en uitstekend

Bestelling afgeleverd volgens afspraak. Snel en accuraat.

De hele procedure werd vooraf via mail duidelijk uitgelegd. Alles ging zoals het beschreven werd. Ben zegt wat hij doet en doet wat hij zegt ...

Prima. goede communicatie en snel geleverd

Zie boven

Uitstekende service

Mijn nieuwe samsung a50 ging na twee dagen al stuk. Gelijk een nieuwe gekregen.

Ging snel en goed!

Snel , makkelijk en goed

Oke.

Abonnement ging 27 januari in. Echter de app laat niet het correct aantal MB's zien die ik nog voor de maand januari over heb. Kreeg gelukkig wel een melding dat ik aan mijn data limiet zat om zo kosten te voorkomen.

Teleurstellend.

Ruim voor het aflopen van mijn contract met een andere provider (4 maanden) een overeenkomst met Ben afgesloten en daarbij nummerbehoud aangevraagd. Op de dag dat mijn nieuwe simkaart ingaat ontvang ik pas 's avond om 21.00 uur bericht en instructies hierover van Ben en blijkt mijn nummer dus niet overgezet. Dit kan alsnog geregeld worden staat in mijn account, maar dan moet ik wel een maand geduld hebben (...) en gebruik maken van een ander nummer! Na contact te hebben opgenomen met Ben krijg ik de mededeling dat mijn oude nummer tot die tijd actief zal blijven ('hier is uw oude provider toe verplicht'), maar hierbij vergeet de medewerker van Ben dat op de oude simkaart uiteraard geen data meer te gebruiken zal zijn nadat mijn contract is afgelopen. Ik kan dus een maand lang kiezen tussen bereikbaar zijn op het nummer dat ik al langer dan 10 jaar heb, of van de internetbundel gebruik maken. Als 'oplossing' wordt er aangegeven dat ik zelf contact op kan nemen mijn mijn oude provider om urgentie aan te vragen. Dat is geen service of oplossing, maar het door Ben veroorzaakte probleem bij de nieuwe klant neerleggen.

heel goed, bevalt prima

het is allemaal goed gegaan met instellen , ik heb het mijn dochter laten doen, die kon er goed mee omgaan. alles werkt prima

..........

Snelle levering en duidelijk

Goede duidelijke beschrijving en snelle levering

geen op of aanmerkingen

Fantastisch geregeld!

De hele procedure om een nieuw toestel en abonnement aan te schaffen ging vlot en zorgvuldig. Complimenten over de uitvoering van de bestelling! Ben erg blij met mijn Galaxy A50. Toestel voldoet aan al mijn eisen.

Snel in behandeling genomen.

De bestelling van het nieuwe abonnement is zeer goed bevonden. Jammer dat het abonnement al inging, terwijl ik mijn simkaart nog niet ontvangend had. Dus 2 verloren dagen. Jammer dat je het abonnement zelf niet kan activeren .

Alles keurig geregeld.

Het was zelfs sneller geregeld.

Alles was duidelijk

Goede info over hele procedure, tijdsplanning en benodigde acties. Overgang met nummerbehoud is goed verlopen.

Snelle levering en makkelijk te begrijpen allemaal

Snelle levering en makkelijk te begrijpen allemaal Goed bereik

Levering was goed.

Maar het overzetten van T-Mobile naar Ben ben ik geschrokken. Wat bleek, er stond op de houder van de simkaart een ander telefoonnummer en ik had nummerbehoud aangevraagd. Gebeld en kreeg een vriendelijke mevrouw aan de telefoon. Die heeft mij uitgelegd wat ik moest doen.

Perfect geholpen!!!

Waldorpstraat 60