geen op of aanmerkingen

Fantastisch geregeld!

De hele procedure om een nieuw toestel en abonnement aan te schaffen ging vlot en zorgvuldig. Complimenten over de uitvoering van de bestelling! Ben erg blij met mijn Galaxy A50. Toestel voldoet aan al mijn eisen.

Snel in behandeling genomen.

De bestelling van het nieuwe abonnement is zeer goed bevonden. Jammer dat het abonnement al inging, terwijl ik mijn simkaart nog niet ontvangend had. Dus 2 verloren dagen. Jammer dat je het abonnement zelf niet kan activeren .

Alles keurig geregeld.

Het was zelfs sneller geregeld.

Alles was duidelijk

Goede info over hele procedure, tijdsplanning en benodigde acties. Overgang met nummerbehoud is goed verlopen.

Snelle levering en makkelijk te begrijpen allemaal

Snelle levering en makkelijk te begrijpen allemaal Goed bereik

Levering was goed.

Maar het overzetten van T-Mobile naar Ben ben ik geschrokken. Wat bleek, er stond op de houder van de simkaart een ander telefoonnummer en ik had nummerbehoud aangevraagd. Gebeld en kreeg een vriendelijke mevrouw aan de telefoon. Die heeft mij uitgelegd wat ik moest doen.

Perfect geholpen!!!

Tot nu toe prima

Heb dit abonnement pas 1 week dus....

Nieuwe telefoon met nieuw abonnement ging prima. Liep prima in elkaar over.

Geweldig service van BEN

Tot nu toe boven verwachting.

Vanaf het moment dat ik een abonnement aanvroeg bij Ben, hebben ze me fantastisch geholpen en had ik alle informatie en de nieuwe simkaart sneller in huis, dan dat mijn oude abonnement bij een ander afgesloten was. Heel erg bedankt Ben.

zeer goed

mijn berijk is zeer goed en snel

Niet zo als onze bestelling in November.

Het nummer behoud is misschien niet verlopen zoals U gewend ben. Het heeft bijna vijf dagen geduurd voordat er roodlicht kwam om daarna mijn simkaart te kunnen activeren. Uw medewerker kon de zaak niet klaren en adviseerde mij contact op te nemen met de telefoon dealer maar die kon er ook niets aan doen. Na een telefoontje door mij mat KPN is toen de lijn verbroken en mijn Simkaart geactiveerd. Ik neem aan dat dit niet regelmatig voorkomt dus hou ik het maar op een klein foutje. Verder heb ik geen aanmerkingen op BEN. Op mijn tweede factuur moest ik meer betalen dan de tien euro volgens contract. Samen met BEN opgelost. (was mijn fout,)

Positief

Snel en eenvoudig

Makkelijk geregeld

Naar de winkel gegaan en binnen een half uur had ik een abonnement geregeld en stond ik met een helemaal gereedgemaakte telefoon buiten

al jaren klant, spreekt voor zich

Goede prijs en kwaliteit verhouding. Ook leuke aanbiedingen als je al klant bent. Altijd leuke smartphones in de aanbieding

Keurig

Goed geholpen in advies. Duidelijke berichrgeving omtrent de wisseling van de SIM-kaart. Bereik is (tot op heden) goed

Super.

Uitmuntend.

begin goed, einde goed

makkelijk te doen

Prima,eenvoudig en goed

Prima, eenvoudig en goed

super snel

Snelle levering simkaart (volgende dag) en nummerbehoud. Binnen 2 werkdagen na bestelling was alles overgezet. Ik ben er erg tevreden over.

snel geregeld

wordt goed op de hoogte gehouden van verloop van bestelling . duidelijk met informatie

Ging in het begin niet goed Nu is alles goed en ben tevreden

Waldorpstraat 60

2521 CC Den haag