uitmuntend

Moest een nieuwe mobiel hebben vanwege dat de oude niet meer te updaten was en hoewel ik pas het abonnement verlengd had kon ik wel na een bepaalde tijd een ander abonnement krijgen. Dat is dud nu gebeurd en ben daar zeer tevreden over.

Prima geregeld. ( door mijn schoondochter)☺☺

Vind het vlot en goed geregeld zowel het aanmaken van het abonnement als de aflevering van de simkaart. Prima allemaal.

Fijn!

Fijne service

zoals afgesproken

Alles is gegaan zoals afgesproken

Abonnement afsluiten met nummerhoud is probleemloos verlopen

Ik ben uitstekend geholpen bij het afluiten van mijn BEN abonnement door Phone House Haaksbergen. Ook het nummerbehoud verliep vlekkeloos.

Weer top zoals gebruikelijk

Weer goed geregeld, abonnement verlengd met nieuw toestel, heel tevreden

Alles is prima verzorgd. Ik ben zeer tevreden

Alles uitstekend geregeld

Aanvragen van een Sim-Only met nummerbehoud is zeer goed verlopen. De nieuwe simkaart had ik de volgende dag in huis. Ik heb totaal geen problemen gehad met de overstap m.b.t. het nummerbehoud. Verder is alle info die ik heb gekregen heel erg duidelijk en makkelijk te begrijpen. Ik ben erg tevreden en ik zal Ben zeker aanbevelen.

Bestelling en bezorging ging snel, overgang nummerbehoud verliep foutloos.

Makkelijk

Overstap werd verzorgd door mobiel.nl. Praktisch en snel advies gekregen. Bij mijn wensen paste Ben het beste. Tot nu toe gaat het goed. Alles werkte direct en nog geen problemen. De juiste informatie ontvangen.

prima en nog zonder problemen

vlug en goed

Makkelijk, duidelijk en goed geregeld

Jammer dat het een paar dagen duurde voordat ik het levermoment kon plannen. Daarom was de telefoon er pas na bijna een week na bestelling. Maar verder alles makkelijk en duidelijk

alles is heel keurig afgewerkt top

Prima service bij de omzetting van mijn prepaid naar abonnement

De omzetting van mijn prepaid naar abonnement werd uitstekend geregeld door de medewerker van de winkel. Zoals het er nu uitziet functioneert alles uitstekend.

Was een goeie ervaring met jullie! Bedankt!

geen tijd nu voor lange verhalen, sorry

Top!!

Overstap super goed geregeld door Ben. Communicatie/informatieverschaffing gewoonweg uitstekend.

Okee

Tevreden

Goed en netje afgeleverd

Mijn ervaring was zeer goed.. Werd goed op de hoogte gehouden van ontvangst tijden en de bezorger was netjes en beleeft..

Snel en goed verzorgd keurig bezorgd per koerier.. Leuke telefoon simpel. Prima abonnement šŸ‘šŸ˜Š

geen problemen

Ik had wat klachten met de telefoon, viel steeds weg. Goed daarna behandeld. Zorgvuldig.

Snelle levering en klantvriendelijk

Duidelijke informatie van klantvriendelijke helpdesk. Makkelijk te bestellen. Snelle levering

Goede levering Goed Toestel de A40

Prima en snel geregeld

Prijs en service is gelijk aan elkaar. GOED!!!

Alles bevalt me uitstekend

Waldorpstraat 60