Bestelling en bezorging ging snel, overgang nummerbehoud verliep foutloos.

Makkelijk

Overstap werd verzorgd door mobiel.nl. Praktisch en snel advies gekregen. Bij mijn wensen paste Ben het beste. Tot nu toe gaat het goed. Alles werkte direct en nog geen problemen. De juiste informatie ontvangen.

prima en nog zonder problemen

vlug en goed

Makkelijk, duidelijk en goed geregeld

Jammer dat het een paar dagen duurde voordat ik het levermoment kon plannen. Daarom was de telefoon er pas na bijna een week na bestelling. Maar verder alles makkelijk en duidelijk

alles is heel keurig afgewerkt top

Prima service bij de omzetting van mijn prepaid naar abonnement

De omzetting van mijn prepaid naar abonnement werd uitstekend geregeld door de medewerker van de winkel. Zoals het er nu uitziet functioneert alles uitstekend.

Was een goeie ervaring met jullie! Bedankt!

geen tijd nu voor lange verhalen, sorry

Top!!

Overstap super goed geregeld door Ben. Communicatie/informatieverschaffing gewoonweg uitstekend.

Okee

Tevreden

Goed en netje afgeleverd

Mijn ervaring was zeer goed.. Werd goed op de hoogte gehouden van ontvangst tijden en de bezorger was netjes en beleeft..

Snel en goed verzorgd keurig bezorgd per koerier.. Leuke telefoon simpel. Prima abonnement šŸ‘šŸ˜Š

geen problemen

Ik had wat klachten met de telefoon, viel steeds weg. Goed daarna behandeld. Zorgvuldig.

Snelle levering en klantvriendelijk

Duidelijke informatie van klantvriendelijke helpdesk. Makkelijk te bestellen. Snelle levering

Goede levering Goed Toestel de A40

Prima en snel geregeld

Prijs en service is gelijk aan elkaar. GOED!!!

Alles bevalt me uitstekend

Agens plan

Alles volgens plan geleverd

Ik denk ligt niet aan ben maar de tussen person

De nieuwe telefoon was kapot terug gestuurd was het een week kwijt dus geen tel voor een week! Krijg een bescherming hoesje met scherm er bij als kado? Toen ik die terug stuurde,was het op me tel, toen ze die terug naar mij stuurde was die er af?niet alleen dat kreeg ook geen airpods bij me toestel, en die zitten er wel bij, bij aankoop van een iPhone 8x? Wel spijt dat ik die 8x zonder kabel input heb gekocht! Voor die prijs

Ruk

Ik ben erg ontevreden. Al op 26 december heb ik een verlenging inclusief nieuwe telefoon aangevraagd. Tot op heden heb ik wel een bevestiging van Ben gekregen. Maar daar is het bij gebleven. Mijn oude telefoon is morsdood en ik ben nu al lange tijd volledig afgesneden van communicatie. Op 2 januari heb ik hierover gebeld. Ben vriendelijk te woord gestaan met als boodschap dat de verlenging goed binnen is gekomen en de nieuwe telefoon met maximaal 5 werkdagen geleverd wordt. Zover was het nog niet. Nu zitten we op zaterdag 4 januari en heb ik nog niks. Nog niet eens een bevestiging dat de order in behandeling is genomen voor 'transport'. De klantenservice is nu ook niet te bereiken. Alleen via whatsapp en twitter....., maar mijn telefoon is dood. De telefoon is voor mij essentieel om te communiceren. Niet voor de lol met vrienden, maar voor de vele vrijwilligersklussen waar ik verantwoordelijk voor ben. Ik ben hier erg ontevreden en gefrustreerd over. En verbaasd. Als Ben zelf aangeeft dat alles in orde is en alleen op 'verzending' wacht.

Chat en klantenservice laat ernstig te wensen over

Inmiddels heb ik excuus ontvangen van Ben, ok. dat is netjes en daar kan ik mee leven, derhalve corrigeer ik de score naar voldoende (was 2 sterren onvoldoende) Zie hieronder mijn case van 2 januari 2020 Op zich tevreden over mijn Ben abonnement. Echter op 2 januari 2020 contract verlengd en een nieuwe telefoon aangeschaft. Echter ik ontvang geen bevestigings mail. Hierover de volgende dag via de Chat contact, met een zekere Lars. Na invullen van een formulier bleek volgens hem dat de bevestigings mail wel verstuurd was naar mijn e-mail adres. Echter helaas ik heb echt niets ontvangen, dus verzoek ik hem de mail opnieuw te versturen. Helaas is dat volgens Lars niet mogelijk, want daar gaat een andere afdeling over. Ik vraag hem dan die andere afdeling te vragen de mail alsnog te versturen! Maar volgens Lars is dat niet mogelijk en bovendien heb ik de mail al ontvangen houd hij vol. Ik vraag hem om in oplossingen te denken en niet in problemen! Helaas Lars is niet bereid om in oplossingen te denken. Heel bureaucratisch dus en weinig flexibel en dus ook klant onvriendelijk. Lars heeft er kennelijk geen zin in zijn klanten te helpen met zo iets simpels als opnieuw een mailtje te versturen. Dan maar gebeld naar Ben, ik krijg een vriendelijke mevrouw aan de lijn, die het probleem binnen 1 minuut oplost! Mailtje nu wel ontvangen!! Hoe simpel kan het zijn niet waar? Maar niet voor Lars van de Chat afdeling, die is niet bereid om van zijn stoel te komen om zo'n simpel probleempje op te lossen. Ik adviseer Ben indien ze de Chat niet sterk verbeteren en beter personeel aannemen om de Chat maar af te schaffen, daar krijg je toch niks voor mekaar!! Totaal zinloze (geen) service dus,

goed en op tijd bezorgt ben erg tevreden met jullie service en dienst en product

Super tevreden over Ben

Leuke aanbiedingen, goede prijs en betaalbaar. Leuke en vriendelijke medewerkers.

Nooit aan beginnen

Wat een slecht bedrijf is dit zeg

Prima gegaan

Vriendelijk geholpen