Kut

Ik heb het product nog niet ontvangen maar de simkaart is wel geactiveerd. Ik ben niet tevreden!

Slechte service levering nieuw toestel

De geplande levering (zonder melding) heeft niet op het afgesproken tijdstip plaatsgevonden. En maar wachten. Later op de dag een bericht van "helaas is er iets fout gegaan" Nu kan ik tegen betaling een nieuwe halve dag afspraak plannen. Slecht gecommuniceerd zonder excuses. De samenwerking met AMP is ondermaats.

Ik heb de bestelling geannuleerd.

Ik heb de bestelling geannuleerd

heel goed maar niet opgelost

min telefoon heb ik niet had geen geldige indentieteitkaart heeft toestel weer mee genomen heb nu mijn eigen telefoon gehouden betaal nu 11,50 maar nu heb ik problemen kan er alles mee maar kan niet gebeld worden dit is niet om hier op te schrijven uur gechat komen er niet uit 1 man kan mij wel bellen verder niemand weet me nu geen raad meer

alles goed geregeld

er valt niets te omschrijven, het was gewoon allemaal goed.

op genoemde tijd geleverd en nette jonge man die de tijd nam

zie tekst hier boven

Prettige service

Prettige service en makkelijk een afspraak in te plannen.

super

co2 neutraal en op de seconde op tijd!!!!!!

Zeer tevreden met de service,leveringstijd,produkt

Heel blij met ben....

Tevreden over BEN. Zit al jaren bij jullie en blijf bij jullie!

Nette medewerkers aan de telefoon die mee denken met de klant. Zij geven ook duidelijke uitleg. Ga zo door, BEN👍👍

Was goed

Bezorger kwam daags na de bestelling en kwam op tijd

Geen enkel probleem ondervonden

Heb online een simonly abonnement aangeschaft met nummerbehoud, had binnen 1-2 dagen na bestelling de simkaart binnen en op de dag van overstap de simkaart in mijn telefoon gedaan en had gelijk bereik. Tot nu toe werkt alles naar behoren!

Goede duidelijke informatie. Conform afspraak aangesloten.

Fijne betrouwbare bezorging

Duidelijk, betrouwbaar, netjes geleverd

Heel goed opgeleid personeel

Kei fijn geholpen.fijn personeel.

De overgang naar Ben verliep vlekkeloos en zoals aangekondigd.

Overstappen is toch altijd iets spannends. Niet bij overgang naar Ben! Er is duidelijk uitgelegd wat ging gebeuren, wat ik wanneer moest doen en zo ging het ook.

Prima.

Ik ben zeer tevreden, zeer snel en correct afgehandeld. Happy New Year too.

prima service

ben heel blij dat ik hier voor heb gekozen.

Ben tevreden

Erg fijn en de app is heel overzichtelijk

Ik vind de opzet van ben erg leuk en het is lekker goedkoop.

Erg goede en duidelijke service. Ik kreeg regelmatig bericht over de stand van zaken over mijn beginnende abonnement.

Spullen keurig op tijd ontvangen

Nieuw abonnement bij Ben afgesloten met nummerbehoud. Nieuwe sim op tijd ontvangen met duidelijke instructies.

Veel mogelijkheden voor abonnement

Mijn nieuwe telefoon kon opgenomen worden in het lopende abonnement, erg fijn. Ook heel plezierig om zelf het maandbedrag te kunnen bepalen. Verder vind ik " mijn Ben" zeer overzichtelijk! Groetjes Ellen

Waldorpstraat 60

2521 CC Den haag