Keurig volgens afspraak geleverd
Hoi Eric, Bedankt voor je beoordeling, en fijn om te lezen dat de levering volgens plan is verlopen. Geniet van je Ben abonnement! De groeten van Ben
Levering op tijd, goede uitleg, produkt goed ontvangen
Hoi Wilma, Wederom welkom bij Ben, leuk dat je blijft! Bedankt voor je mooie complimenten. De groeten van Ben
Prima op tijd geleverd door een vriendelijke bezorger!
Hoi Evelien, Kijk aan, fijn om te lezen. Zo te zien kon je lekker snel aan de slag met je nieuwe Ben abonnement. Super fijn zeg! Bedankt voor je mooie beoordeling en geniet van je Ben abonnement! De groeten van Ben
Altijd tevreden, goed telefonisch contakt en behulpzaam !
Hoi Yuen Hon, Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over je Ben abonnement. Super, dat maakt mij weer helemaal blij! Bedankt voor je mooie beoordeling en geniet van je Ben abonnement! De groeten van Ben
Nadat ik de bestelling had gedaan werd mijn mobiel de volgende dag al geleverd. Ook had ik nog een vraag gesteld via de mail en daar werd snel op geantwoord. Ik ben dan ook heel erg tevreden over de service. Mvg Anja Hutting.
Hoi Anja, Wat goed zeg, fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over mijn diensten en service. Een levering kan inderdaad erg snel gaan, dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van mijn koerierdienst AMP. Bedankt voor je mooie beoordeling en geniet van je nieuwe mobiele telefoon! De groeten van Ben
Levering volgens afspraak. Door een keurige en vriendelijke medewerker.
Hoi Lammert, Wat fijn om te lezen dat alles volgens plan is geleverd, en bedankt voor je mooie compliment. Geniet van je Ben abonnement! De groeten van Ben.
Goede prijs
Hoi Jelle, Bedankt voor je beoordeling! Veel plezier met je Ben abonnement. De groeten van Ben
Originele beoordeling
Voor mij op maat.
Alles volgens afspraak
Hoi Tom, Goed om te lezen dat alles volgens afspraak is gegaan, fijn! Bedankt voor je mooie beoordeling! De groeten van Ben
Prima, niks van gemerkt eigenlijk.
Hoi Martine, Bedankt voor je mooie beoordeling, een 10! Daar ben ik natuurlijk ontzettend blij mee! Veel plezier met je Ben abonnement! De groeten van Ben
Super snelle levering
Hoi Edeltraud, Wat fijn om te lezen dat jouw Ben abonnement zo snel geleverd is, dat maakt mij weer blij! Bedankt voor je mooie beoordeling! De groeten van Ben
daarom blijf ik ook klant
Hoi Marjory, Bedankt voor je mooie beoordeling en compliment! De groeten van Ben
leverdatum en -tijd kwamen goed overeen met de afspraak die met het vervoersbedrijf is gemaakt. medewerker is vriendelijk en service gericht.
Hoi Mike, Bedankt voor je mooie beoordeling, daar ben ik blij mee! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over mijn collega's, diensten en service. Geniet van je Ben abonnement! De groeten van Ben
heb het afgezegd ivm levering savonds waarvoor ik extra moet betalen belachelijk aangezien ik werk van 7-5 elke werkdag dus geen nieuwe telefoon
Hoi Jan, Jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over de bezorgkosten van mijn koerierdienst AMP. Jammer genoeg heb ik geen invloed op de bezorgkosten. Je hebt de mogelijkheid om voor een tijdvak te kiezen die gratis is, dit staat ook aangegeven op mijn website: "AMP Groep bezorgt doordeweeks gratis je bestelling tussen 08:00 – 18:00 uur. Op de dag van levering ontvang je rond 08.00 uur een e-mail met het exacte tijdvak van de bezorging. Wil je de bestelling liever ’s avonds (tussen 18.00 - 22.00 uur), in een specifiek tijdvak van 2,5 uur, of op een zaterdag ontvangen? Dit is mogelijk met een bijbetaling". Gelukkig is er ook een mogelijkheid om een bezorgafspraak te maken op je werk, dit kun je aangeven op de website van mijn koerierdienst AMP. De groeten van Ben
Zeer snel oppakken en uitvoeren van de verlenging. Nog steeds niet de toegezegde headset ontvangen. Dat is wel jammer.
Hoi Sylvia, Bedankt voor je beoordeling! Jammer om te lezen dat je niet blij met met de afhandeling van jouw gratis headset. Omdat je de verlenging hebt gedaan via een dealer van mij, wil ik je adviseren om hierover contact op te nemen met de dealer. Dan verwacht ik hier een goede oplossing voor. De groeten van Ben
Alles keurig geregeld!!
Hoi Helga, Bedankt voor je mooie beoordeling, een 10! Daar ben ik natuurlijk heel erg blij mee! Geniet van je Ben abonnement! De groeten van Ben
Minder tevreden ben ik over de aanbiedingspagina er, was mij beloofd dat ik draadloze oordopjes bij mijn telefoon plus abonnement zou krijgen maar toen dit niet het geval was en ik hierover contact opnam werd mij gezegt dat ik dat zelf met Huawei moest uitzoeken dit vind ik eigenlijk niet kunnen ik had anders mischien wel 'n ander toestel gekozen erg jammer dat dit niet goed is opgelost verder nooit problemen gehad met ben keurige brieving voor afleveren e.d. en altijd goed bereik
Hoi Ing, Wat balen zeg, nooit leuk natuurlijk! Ik kan mij jouw teleurstelling dan ook goed voorstellen. Ik ben voor je op onderzoek uit geweest en ik zie dat het wel op mijn website heeft gestaan, de bestelpagina om de gratis oortjes via Huawei te bestellen. Dit is namelijk een losstaande actie van de fabrikant. Misschien heb je deze bestelpagina van Huawei over het hoofd gezien, kan gebeuren natuurlijk. Om het leed een beetje te verzachten, biedt ik je graag een extra gratis databundel aan van 250 MB. Deze gratis MB extra databundel van 250 MB kun je vanaf 01/02 gaan gebruiken en zal automatisch actief gemaakt gaan worden. De groeten van Ben
In alle opzichten uitstekend
Hoi Kemija, Bedankt voor je mooie beoordeling, een 10! Daar ben ik natuurlijk ontzettend blij mee! Geniet van je Ben abonnement! De groeten van Ben
Vanaf het moment dat ik mijn iPhone heb besteld, was alles goed en snel geregeld. Duidelijk, veilig en vriendelijke bezorger.
Hoi Marjon, Kijk aan, wat goed om te lezen, zeg! Altijd leuk! Ik ben blij dat je zo tevreden bent over mijn diensten en service. Bedankt voor je mooie beoordeling, en veel plezier met je nieuwe iPhone. Een mooie keuze! De groeten van Ben
Al een paar jaar klant bij Ben. Nog nooit problemen gehad, alleen maar positief. De medewerkers van de klantenservice zijn vriendelijk en staan je goed ter woord.
Hoi Kirsten, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over mijn service en diensten. Daar doe ik het voor! Bedankt voor je mooie beoordeling, en geniet van je Ben abonnement! De groeten van Ben
Ik moest wel even denken hoe het ook al weer was want het was al 4 maanden geleden dat ik dit besteld had.
Hoi Peter, Dat is inderdaad wel even geleden, gelukkig was jouw ervaring een 10 waard als beoordeling! Daar ben ik natuurlijk ontzettend blij mee! Geniet van je Ben abonnement! De groeten van Ben
Hoi Ine, Bedankt voor je mooie beoordeling, daar ben ik blij om! Fijn om te lezen dat jij lekker snel aan de slag kon gaan met je nieuwe Ben abonnement. Veel plezier met je Ben abonnement en je nieuwe mobiele telefoon! De groeten van Ben
Is goed
Hoi Jdool, Bedankt voor je mooie beoordeling! De groeten van Ben
Ik zit al jaren bij Ben, naar grote tevredenheid. Nooit geen slechte ervaringen tot nu toe, dus top.
Hoi Jolanda, Wat leuk om te lezen dat je al jaren klant bent, altijd leuk natuurlijk! Fijn dat je zo tevreden bent met mijn service en diensten. Bedankt voor je mooie 10, daar ben ik heel er blij mee! De groeten van Ben
Hoi Ellen, Bedankt voor je mooie beoordeling, daar ben ik erg blij mee! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! De groeten van Ben
Automatisch alles omgezet, geen gedoe met bellen of resetten. PRIMA!
Hoi Wilma, Bedankt voor je mooie beoordeling, daar ben ik ontzettend blij mee! Geniet van je Ben abonnement! De groeten van Ben
Waldorpstraat 60
2521 CC Den haag