was goed geregeld

alles is goed en snel verlopen

Goede en snelle levering.

Ik ervaar het als zeer prettig

Heb altijd bereik. Netjes maandelijkse factuuroverzicht.

met gemengde gevoelens

abonnement bevalt. alhoewel ik met minder mb's prima toe zou kunnen. onbeperkt bellen is wel fijn. De Samsung Galaxy A50 bevalt slecht. vingerafdruk werkt slecht of niet. Toestel is al teruggeweest omdat het touchscreen plotseling helemaal uitviel. Dan kan je er niets meer mee. Niet eens opnemen. Nu het sinds vorige week terug is (waarbij alle privé aantekeningen en foto's verloren gingen; had ik maar dagelijks een back up moeten maken) kon ik 3 dagen niet meer online. Alleen via wifi. Van alles geprobeerd met opstarten enzo. Na een automatische update eergisteren doet ook internet het weer buitenshuis. Toch makkelijk, een telefoon die het doet.

Keurig volgens gemaakte afspraak geleverd.

redelijk

alleen een beetje jammer dat ik voor een nieuwe simkaart moest betalen ,omdat hun er van uitgaan dat mijn oude simkaart wel zou passen in het nieuwe toestel ,alleen dit was een simkaart van voor 2015 en die was te groot,voor de rest heb ik niks te klagen ik hoop dat ze dit nog recht zetten ,want ik ben best al een tijdje klant.

klant vriendelijk,het overzetten van bestanden ging redelijk ,niet alle bestanden waren over gezet.voor een terdege uit leg was te weinig tijd. kon later wel terugkomen. maar mijn zoon heeft de rest kunnen regelen.

Zonder problemen , geweldig

Zie boven

Helemaal top

Binnen 1 dag alle geregeld

Keurig afgeleverd en perfecte controle

Toen de bezorger kwam deed hij precies van ik van hem mocht verwachten, de controles uitgevoerd om ervoor te zorgen dat mijn nieuwe telefoon niet in de verkeerde handen terecht kwam. Kortom, heel tevreden !! Ga vooral zo door

Goede en snelle service

Goede ervaring

Alles goed geregeld

goede verbinding, altijd bereik, gunstig geprijsd

Eigenlijk gewoon zoals ik van Ben gewend ben. Uitstekend dus

Was aan nieuwe phone toe. Wilde bij Ben blijven. Via belsimpel toestel besteld met Ben abonnement. Binnen een dag geregeld. Met alle gemakken en duidelijkheid die ik gewend ben van onze Ben.

Ben was zeer goed met de levering van hun produkt.

Ben was gewoon goed in hun levering van hun produkt

Gewoon goed

Alles conform en correct afgewikkeld. Zeer tevreden.

Top snelle service

Website is duidelijk en een hele snelle service en bezorging, TOP

Zeer tevredenheid

Ik ben erg tevreden met mijn telefoon En natuurlijk ook met Ben .

Snelle levering, geen aanmerkingen.

Supersnelle levering

Het enige grote nadeel is alles overzetten naar de nieuwe iPhone.

een druk op de knop en het was geregeld.

Na aankoop nieuwe telefoon was het in de winkel al geregeld.

Alles goed geregeld

Bestellen ging soepel, overzichtelijk. En het ontvangen van de telefoon was goed gere2. Je weet wie er komt en ook op tijd wat is afgesproken.

Waldorpstraat 60

2521 CC Den haag