niet helemaal optimaal, maar buiten jullie schuld om

Ik kreeg keurig een melding dat de bezorger onderweg was, maar van de bezorger kreeg ik vervolgens een melding dat ik niet kon pinnen en het bedrag contant moest betalen. Bij de enige pinautomaat in de buurt was ook een storing, waardoor ik nu mijn mobiel niet in ontvangst heb kunnen nemen. Ik had hier echter wel vrij voor genomen, dus ben wat minder blij. Ik hoop dat het morgen wel goed gaat komen, dan komt hij in de avond en ik zorg dat ik voor die tijd wel ergens het bedrag contant heb (voor de zekerheid).

mijn ervaring is goed.

alles prima gegaan . gr Ries

alles naar wens verlopen

Snel en professioneel

Snelle levering, abonnement snel geregeld. Heel tevreden over Ben en bezorging

De bestelling plaatsen ging makkelijk. De informatie via mail wad ook prima. De bezorging had alleen wat sneller gemogen

Jammer dat het 3 dagen duurt voor mijn toestel aan de bezorger werd afgegeven

Ik moest elke dag een nieuwe afspraak plannen voor bezorging omdat Ben mijn toestel maar niet af gaf bij AMP. Na dat ik gebeld had met de klantenservice kreeg ik het toestel direct de volgende dag. Voor de rest ben ik wel tevreden met Ben.

ging helemaal naar wens

Heel goed, aardige jongen die telefoon kwam leveren. Op de eerste leveringsdag was ik niet meer aanwezig maar het pakket werd de volgende ochtend gewoon weer aangeboden.

Rare keuzes bezorgingsdienst

Ik vond het niet netjes dat je de keus had tussen ophalen in Houten op afspraak of laten bezorgen gedurende een hele dag. Anders moest je kosten bijbetalen. Dit is nergens op de ben site vermeld of gemeld bij de aankoop.

Snel en volgens afspraak

De telefoon kon snel geleverd worden en de bezorger van stipt en correct.

Leuke aanbiedingen ben al jaren klant bij Ben

Bij binnenkomst direct al hartelijk toegesproken. Daarna naar betreffende afdeling en korte tijd stilgestaan bij diverse soorten waana we werden aangesproken door een medewerker. Na onze toelichting waarvoor wij kwamen nam jij het roer in handen en zette uitvoerig uiteen wat de verschillen waren van de diverse apparaten, de voor- en nadelen en gaf aan de hand hiervan uitvoerig voorlichting. Hierdoor konden wij een keuze maken hetgeen leidde tot aankoop.

Hardstikke goed.

Vriendelijke medewerker die netjes mijn gegevens over heeft gezet. Ben tevreden over Ben dus daarvoor weer voor Ben gekozen

Helemaal tevreden

Telefoon volgens afspraak geleverd.Geen problemen ondervonden met de installatie van de telefoon.Alles werkt prima.

Het betrof een verlenging van een abonnement. Bij bestelde toestel had ik binnen 1 dag. Abonnementsovergang is vlekkeloos gegaan.

ik heb geen klachten alles is ruim voldoende

Tevreden

Ja de bestelling is goed

Geen goede service

Ik heb een maand geleden dit abonnement aangevraagd via gsmweb en ik ben nu wel aangesloten maar ik heb nog steeds mijn telefoon niet ontvangen. Nu had ik dat niet zo’n punt gevonden als ze netjes mijn mail hadden beantwoord, maar dat doen ze niet. Ik heb al tien x een mail gestuurd met waar mijn telefoon blijft en wanneer ik hem kan verwachten en ik krijg gewoon niks terug..

Goede provider en diensten.

Snel

Ik heb een iPhone 7 gekocht i.c.m. abonnement aanpassing. Alles ging snel en duidelijk. Binnen 3 dagen op huisadres d.m.v. netje bezorgdienst en medewerker. Alles werkt prima !!!!

top gesprek goed geholpen

is al jaren top bij Ben

Heel blij ben ik met de verkoopster van Ritel. Zij heeft alles voor mij kunnen overzetten ui mijn nieuwe mobiel. De oude was echt op. Zij heeft mij ook geadviseerd bij het over zetten van een ander abonnement. Vanaf mijn eerste mobiel ben ik bij Ben en dat bevalt mij prima.

Het ging alles zoals vooraf aangegeven, top service 😁👍

Top en snel

Ik ben langs de winkel gegaan. Ann verlengd met tel. Alles voor mij overgezet en geactiveerd. Top

ik ben tevreden

ik ben tevreden

Ongeduld

Bij de eerste poging hield ik rekening met de gemaakte afspraak, ik verbleef op mijn werk, dat vier minuten van mijn huis weg is. Ik bleef alert op de tijd en een mogelijke melding dat ik het volgende leveradres werd van AMP. Uiteindelijk belde mijn vrouw dat de leverancier er was en inmiddels weer vertrokken was. Jammer, pech... volgende poging. Wegens omstandigheden was de volgende afspraak nog niet gepland, maar juist wanneer ik wist wanneer het voor mij goed ging uitkomen, is de levering geannuleerd. Dat maakt het er niet makkelijker op. Een ongelukkig verloop van leveren tussen ons.

Waldorpstraat 60

2521 CC Den haag