Hoi Olesya, bedankt voor je geweldige beoordeling. Ik wens je heel veel plezier met het abonnement. Groeten van Ben
Pluspunten
Goede prijs en een pakket die geschikt voor mij is.
VerbeterpuntenIk heb nog steeds geen nieuwe 06 nummer, zoals verwacht. I don't know why you're asking me for my opinion when you haven't yet delivered the whole package. I was expecting an email with my 06 number, and in stead I get one asking for my opinion about Ben. What's going on?
Pluspunten
Makkelijke website Goede klanten service
VerbeterpuntenBij het aanvragen van een abonnement met nummerportering kom je niet verder. Na bellen met de klantenservice is het zo dat het proces enige tijd nodig (2 Dagen) om een nieuw nummer aan te vragen. Misschien dat dat op de websiet vermeld kan worden, dan hoef je geen contact op te nemen met de klantenservice.
Hoi Lambert, bedankt voor het delen van jouw plus en verbeterpunten. Wij zullen dit zeker meenemen. Ik wens je een mooie dag. Groeten van Ben
Pluspunten
Mooi hoor
VerbeterpuntenIs prima hoor
Hi Rewtie, bedankt voor je geweldige beoordeling. Ik wens je heel veel plezier met het abonnement. Groeten van Ben
Pluspunten
Snel geregeld
VerbeterpuntenJe weet niet wanneer je pakket binnenkomst
Hi Anouk, bedankt voor het delen van jouw plus en verbeterpunten. Wij zullen dit zeker meenemen. Ik wens je een mooie dag. Groeten van Ben
Pluspunten
Makkelijk te regelen en snel geleverd
VerbeterpuntenHet abonnement was al eerder actief dan dat de simkaart geverd was, misschien daarbij 1 of 2 dagen wachten verder geen klachten
Hoi Ferry, bedankt voor het delen van je plus en verbeterpunten. Wij zullen dit zeker meenemen. Ik wens je heel veel plezier met het abonnement. Groeten van Ben
Pluspunten
Ik ben dik tevreden over jullie ze waren op tijd
VerbeterpuntenIk heb niks te zeggen er over jullie
Hoi Johan, wat goed om te lezen dat je tevreden bent met mij. Ik wens je heel veel plezier met het abonnement. Groeten van Ben
Pluspunten
ik heb me bestelling nog niet mogen ontvangen
Verbeterpuntenbeter informatie over de levering
Hi Leo, bedankt voor het delen van jouw plus en verbeterpunten. Wij zullen dit zeker meenemen. Ik wens je een fijne dag. Groeten van Ben
Pluspunten
Afhandeling overstap is perfect gegaan. De voortgang van mijn abonnement kan ik pas later beoordelen . Dus nog geen verbeter tips.
Hoi Nica, superfijn om te lezen dat de overstap perfect is gegaan. Daar ben ik zeker blij om. Mocht je in de toekomst nog verbeterpunten hebben of ergens tegenaan lopen neem dan gerust contact op met mijn klantenservice. Ik wens je heel veel plezier met het abonnement. Groeten van Ben
Hi Jan, bedankt voor de beoordeling. Ik wens je heel veel plezier met het abonnement. Groeten van Ben
Pluspunten
snel en voordelig, zeer goede dekking hier in Drenthe
Hi Tom, superfijn om te lezen dat je tevreden bent. Ik zal zeker mijn best voor je doen om je tevreden te houden. Groeten van Ben
Pluspunten
Snel,simkaart ontvangen
VerbeterpuntenGeen
Hoi, bedankt voor je mooie beoordeling. Ik wens je een fijne dag. Groeten van Ben
Pluspunten
Voordeliger, snel geregeld, komt afspraken na, communicatie verloopt uitstekend.
VerbeterpuntenMijn roepnaam is anders dan mijn officiële namen. Nu wordt steeds mijn officiële naam gebruikt in mails. Geen groot issue maar kleine tip
Hi Thelma, bedankt voor de beoordeling. Neem gerust contact op met mijn klantenservice. Ik kan altijd wel iets voor jou betekenen. Groeten van Ben
Pluspunten
Snelle behandeling aanvraag
VerbeterpuntenIk wou mijn abonnement aanpassen. Dit kon niet tijdens de aanvraagbehandeling. Ik kon dit doen naar de toekenning. Ben nu echter verplicht om voor 0,50 euro 1000 sms extra er bij te nemen. Hier heb ik echter geen behoefte aan.
Hi Toon, bedankt voor het delen van jouw plus en verbeterpunten. Wij zullen je verbeterpunten zeker meenemen. Ik wens je alsnog heel veel plezier met het abonnement. Groeten van Ben
Pluspunten
Mooie vrienden korting. Duidelijk over kosten en duidelijk over de rekening. Mogelijkheid tot onbeperkt bellen. Goede informatie op welke dag ik zou overstappen. Goed werkende SIM KAART. Aardige mail met uitleg wat te doen om te kunnen in loggen bij BEN.NL. Alles verliep vlot.
VerbeterpuntenIk zou het niet kunnen verzinnen binnen 2 minuten.
Hoi Rémon, wat een mooie beoordeling! Ik wens je heel veel plezier met het abonnement. Mocht je toch ergens tegenaan lopen sta ik altijd klaar voor jou. Groeten van Ben
Hoi Joop, bedankt voor de beoordeling. Ik wens je een mooie dag. Groeten van Ben
Hi Theo, bedankt voor de beoordeling en geniet van het abonnement. Groeten van Ben
Hoi, bedankt voor de beoordeling. Ik wens je heel veel plezier met het abonnement. Groeten van Ben
Pluspunten
Snel geregeld.
Hi Geert, bedankt voor de beoordeling. Ik wens je een mooie dag. Groeten van Ben
Pluspunten
Alles vlot verlopen
Hoi Dolly, bedankt voor je geweldige beoordeling. Ik wens je heel veel plezier met het abonnement. Groeten van Ben
Pluspunten
snel in afhandeling aanvraag duidelijke uitleg
Verbeterpunteniets te onpersoonlijke benadering
Hoi Jeroen, bedankt voor het delen van jouw plus en verbeterpunten. Superfijn om te lezen dat alles snel en duidelijk is verlopen. Wel jammer dat je ons te persoonlijk vindt. Ik ben namelijk een mobiele aanbieder die anders is dan anderen. Ik ben er voor iederen en ik vind het fijn om te horen hoe het met je gaat. Daarom zal ik altijd mijn best doen om zo persoonlijk mogelijk te blijven. Ik wens je een mooie dag. Groeten van Ben
Pluspunten
Oversluiten is goed verlopen.
VerbeterpuntenAls ik op de app niet uitlog mij dat ingelogd laten. Nu moet ik iedere keer weer inloggen.
Hoi Nicky, bedankt voor de beoordeling. De Ben app is natuurlijk erg handig en je wilt er liefst elke dag op kijken om je verbruik bij te houden. Ik snap ook dat je dan niet constant opnieuw wilt inloggen. Je hoeft ook zeker niet opnieuw in te loggen als je eenmaal bent ingelogd. Wel kun je een vingerafdruk of een pincode instellen zodat je alsnog veilig ingelogd blijft. Ik wens je heel veel plezier met het abonnement. Groeten van Ben
Pluspunten
VerbeterpuntenKorting voor meerdere abonnementen op een adres
Hi Astrid, bedankt voor het delen van jouw plus en verbeterpunten. Met vriendenvoordeel kun je voor elk nieuwe abonnement een beloning krijgen. Voor meer informatie kun je kijken op www.ben.nl/vriendenvoordeel Mocht je verder nog vragen hebben neem dan gerust contact op met mijn klantenservice. Ik wens je een mooie dag. Groeten van Ben
Pluspunten
Super fijn zo'n studentenabonnement!
Hoi Michelle, bedankt voor de beoordeling. Ik kan me voorstellen dat je als student zo een aanbieding niet wilt missen! Ik zou het ook niet anders doen. Geniet ervan. Groeten van Ben
Pluspunten
Alles verliep soepel, en er waren geen problemen.
Hi Teun, bedankt voor je geweldige cijfer. Ik wens je heel veel plezier met het abonnement. Groeten van Ben
Waldorpstraat 60
2521 CC Den haag