Ben sim-only met nummerbehoud. Ben SUPER tevreden.

Er is niets dat onduidelijk was en de overgang van KPN naar BEN is vlekkeloos gegaan. Ik ben dik tevreden en kan Ben alleen maar aanbevelen. Toppertjes!!

Goed totnutoe

Ik ben pas kort geleden van provider veranderd ,omdat ik wat meer mogelijkheden wilde ,maar heb daar totnutoe nog niet echt gebruik van gemaakt, maar de verandering is snel verlopen en tot dusver geen problemen ,ergo tevreden met Ben en ga nog wat meer proberen t.z.t . Vriendelijke groet ,C.A, van Herp

Perfecte Service

Omdat ik na 21u de telefoon heb besteld, en de volgende dag keurig bezorgd. Werd een paar x op de hoogte gehouden. Nou netjes, en prima service.

Prima werk.

Eenvoudig geregeld, prima verbinding

goed verlopen

ik heb er eigenlijk niets van gemerkt ging vanzelf

Kan geen GPS volgen

Heb 3 samsung A02 toestellen gekocht voor de bezorgdienst, met een Ben abonnement. De verkoper verzekerdere mij dat zowel navigatie en gps goed te gebruiken is met deze toestellen. Helaas zijn ze alle drie niet te volgen. Ik heb geen idee waadt aan ligt, heb alles aan gezet wat aangezet moet worden, en ook de laste software update gedaan. Ligt het aan de toestellen of aan de provider????

Duidelijk & snel

Helder, snel, klantvriendelijk

ff wennen

Fijn dat het zo geregeld kan worden. Kon alleen 1 dag niet gebeld worden en dat vond ik vervelend.

Ben goed en netjes geholpen

Goed en correct geholpen met vragen mijnerzijds aangaande uitleg alles goed uitgelegd mijn conclusie blijf bij.....Ben

goed, snel en correct

goed, snel en correct geleverd. Goede communicatie & info.

Ben tevreden

Alles goed geregeld,zeer vriendelijke verkoper bij optie 1 Tegelen TOP

normaal gesproken tevreden, maar bij dit abonnement een stuk minder

Ik had al een abonnement bij Ben, die ik mocht verlengen. Helaas heb ik een vergissing gemaakt en niet een telefoon met verlenging gekocht, maar een telefoon met nieuw nummer. Geen probleem dacht ik. Ik blijf immers bij dezelfde maatschappij met een even duur abonnement. Helaas is zoiets niet heel makkelijk op te lossen blijkbaar. Of ik moest alles terugsturen en dan een verlenging kiezen en dan alles weer terug naar mij laten opsturen. Of ik moest een boete betalen, omdat ik 2 maanden te vroeg mijn abonnement wilde opzeggen (dit zou ook logisch zijn als je zou overstappen naar een andere aanbieder, maar ik bleef bij Ben). Ook had ik dan nog een opzegtermijn van 1 maand dus ook nog eens dubbele maandlasten. Persoonlijk vind ik dit niet heel klantvriendelijk van Ben. Ik stap immers niet over naar een andere aanbieder. Ik neem een even duur abonnement af, maar moet wel boeterente betalen en dubbele lasten.

Snel en goed geregeld.

heel goed

Had gekozen voor nummerbehoud. Dit was echt supersnel geregeld. Ook duidelijk een SMS gekregen. Voor iemand die weing verstand heeft van een mobiele telefoon was het ontzettend duidelijk

eerste abbonnement

Dit is de eerste keer dat ik een abbonnement heb. Tot nu toe bevalt dat prima. Ik ben nu tenminste overal bereikbaar!!!

Super !!

Al jaren zeer tevreden over ben. Altijd bereikbaar en nooit storingen.

Nooit problemen en mooie aanbieding

Al 4 jaar de beste aanbiedingen voor mij

Goede aanbieding stipt volgens afspraak

Goed product, Samsung s21FE bevalt prima. Goede prijs kwaliteit voor deze telefoon. Prima bijpassend abonnement en stipt volgens afspraak geleverd.

Slecht

Ik wacht nog steeds op me bestelling

Ik mis nog informatie

Er is iets verkeerd gegaan met het verlengen van mijn abonnement waardoor een eerdere bestelling is geannuleerd. Uw medewerker gaf aan dat ik nog informatie zou ontvangen voor het retour sturen van de daarbij horende mobiele telefoon. Tot op heden heb ik deze informatie niet ontvangen en heb ik dan ook nog steeds de telefoon liggen.

Alles prima gegaan heel behulpzaam

Echt perfect geregeld!

Alles was zo goed geregeld ook voor mij die het omzetten van een abonnement moeilijk vind! BEN is goed bereikbaar voor vragen! Jullie hebben mij, mijn moeder en broer blij gemaakt!

Waldorpstraat 60

2521 CC Den haag