Pluspunten

Snel en duidelijk

Pluspunten

Wordt goed geholpen de helpdesk is paraat.

Pluspunten

Snelle en correcte levering en afhandeling van abonnement.

Pluspunten

snel en duidelijk

Pluspunten

Nou ten eerste is dit echt een hele fijne provider, en zou ik hier heel graag willen blijven en niet meer willen overstappen! Ik heb een nieuwe nummer waar ik ook heel erg tevreden mee bent, wat mij ook is opgevallen dat jullie klantenservice beter is dan bij de provider van simpel ! Mijn complimenten naar jullie allen

Tot nu toe kan ik geen tips of verbeterpunt opschrijven als ik alleen maar positief over jullie denkt

Pluspunten

Alles is goed gegaan

Pluspunten

makkelijke overstap. Goede service!

was voor mij niet helemaal duidelijk of mijn eigen nummer behouden bleef omdat op de simkaart een ander 06 staat genoteerd. was dus bang voor ander 06 nummer en heb daar over gebeld.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Nou begin maar tezlrgen. Dat de leverancier op tijd is. Dat is hij namelijk niet.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

alles goed en snel verlopen

Pluspunten

Snel en duidelijk. De Ik Ben-app is ook erg overzichtelijk.

Het was me niet meteen duidelijk hoe het nummerbehoud precies zou verlopen. Kon ik blijven bellen met mijn oude provider tot het moment van overzetten? En hoe zou ik weten op welk moment de overstap zou plaatsvinden? Uiteindelijk kreeg ik een melding op mijn telefoon dat het netwerk van de vorige provider was weggevallen. En dat was dus het teken dat ik de Ben-simkaart kon plaatsen. Nogal wat zoekwerk dus. Maar verder is alles glashelder. De frase [Ik Ben] heeft voor mij (en andere christenen) toch wel een andere connotatie: Ik Ben is namelijk de Naam van God zelf. In die zin staat Ben me wel tegen. Misschien kunnen jullie daar iets aan doen.

Pluspunten

Een hele goede bezorger beleeft en nam de tijd voor me met mijn vragen heel tevreden over Ben

geen

Pluspunten

Met overzetten tevreden

Pluspunten

Overal goed bereik

App opstarten gaat snel maar je verbruik inzien duurt relatief lang

Pluspunten

Ga zo door..alles goed geregeld

Pluspunten

Vriendelijke medewerkers. Hele duidelijke website

De eerste dame die ik sprak heeft alles goed geregeld, maar was vergeten nummerbehoud aan te vragen. Hier kwam ik pas achter toe n ik de simkaart kreeg. Hierdoor heeft het overstappen naar Ben ( en mijn nieuwe telefoon) een week langer geduurd dan noodzakelijk was

Pluspunten

Snelle terugkoppeling van de verschillende acties die plaats vinden. Snelle levering van sim-kaart. Top!

Pluspunten

Snel en probleemloos overgestapt

De simkaart plaatsen ging wat moeilijk; het materiaal is iets dikker dan de vorige (van T-Mobile).

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Interessant aanbod

De procedure bij nummerbehoud is onduidelijk. Krijg email dat nummerbehoud is goedgekeurd en dat nummer 4-12-18 wordt over gezet. Mocht ik dit later willen dan moest ik op de knop "annuleer overzetten dag 1" drukken. Deze knop bestaat echter niet op de website en de datum 4-12-18 bleek bij navraag de datum te zijn dat ik zelf kan aangeven wanneer het nummer overgezet moet worden. In de email en de website staat ook niet duidelijk dat overzetten alleen op werkdagen kan. Dit zou dus beter kunnen en noodzaak voor telefonisch contact kunnen voorkomen.

Pluspunten

Alles op tijd geleverd, afspraken zijn nagekomen.

Ik kon geen 0900 nummers bellen. Dit moet ik apart gaan regelen. Ik ga daarvoor bellen, want ik vind op de site niet hoe ik dit online kan doen.

In de communicatie over een nieuw abonnement staat alleen dat ik wordt gefeliciteerd omdat de wijziging is geslaagd. Omdat ik meerdere ben nummers heb in het gezin is het niet duidelijk of het een gewenste wijziging is. Ik moest hiervoor bellen.

Pluspunten

Alles duidelijk en soepel

Informatie in envelop heel erg scheef gevouwen.

Waldorpstraat 60

2521 CC Den haag