Pluspunten

In principe is alles heel goed gegaan. Het was even wennen omdat ik in het buitenland de sim-kaart moest vervangen. Ik kon bijvoorbeeld de voicemail niet afluisteren. Ook kon ik in Duitsland niet naar Frankrijk bellen.......

Info over het tijdstip van het vervangen. Wat te doen in het buitenland. Voicemail instellingen ook in het buitenland in kunnen stellen.

Pluspunten

Goed bereik overal. Prima aanbiedingen Leuke reclames

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Jullie zijn goedkoper dan andere aanbieders dat is super positief.

Ik had nummer behoud aan gevraagd en dat werd afgewezen. Maar toen duurde het heel erg lang voor dat ik mijn simkaart van jullie kon gaan gebruiken. Ik beveel jullie wel aan maar: hier een tip probeer de klant wel beter te helpen. En misschien was ik nu wel geduldig maar misschien iemand anders niet en dan zijn jullie een klant kwijt!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

simkaartje goed uitgeleverd

aansluiten kon sneller

Pluspunten

Ik heb mijn abonnement tussentijds gewijzigd, prima en snel geregeld

Pluspunten

Goedkoop, over het algemeen goed bereik, dik tevreden!

Geen volledige dekking in buitengebied, maar zal bij een andere provider idem zijn. Soms een beetje spam mail betreffende het nalaten van feedback.

Pluspunten

Bezorgertop site top alles top

Pluspunten

geen negative ervaring

geen verbeterpunten

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Ik zou het graag vertellen, maar ik heb nog helemaal niets ontvangen.

zie hiernaast

Pluspunten

Snel en duidelijk

geen

Pluspunten

Goede en snelle afhandeling van mijn bestelling.

Pluspunten

het overzetten is goed verlopen.

Pluspunten

Alle informatie is duidelijk beschikbaar. Geen ingewikkelde toestanden voor extra MB's.

20 minuten wachttijd bij de klantenservice is niet van deze tijd.

Pluspunten

Goede informatie via chat op website, transparant, snel geregeld en soepele overgang nummerbehoud.

Tot op heden geen enkele opmerking (heb abo nog maar enkele dagen) en ben zeer tevreden!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle overstap met nummerbehoud

overstapper moet waarschuwing krijgen om nummerbehoud pas aan te vragen als de simkaart is aangekomen ; in mijn geval zat ik een dag lang zonder telefoon/ internetverbinding !

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Sneller service

Op de site meer informatie over het plaatsen van een simkaart en oude simkaart. En de volgorde van nummer overzetten van oude simkaart naar nieuwe simkaart.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snel 4g internet, makkelijke website

Ik heb op 27-8-2018 via de website een aanvraag/ abonnement ingediend met de overgangsdatum op 1-10-2018. Ik zat bij Robin mobile vanwege het hoge datagebruik. Wij varen nog en zijn dus de gehele maand september nog aan boord. Wat schetst mijn verbazing, op 3-9 heb ik geen bereik meer. Wat blijkt, jullie hebben mij te vroeg omgezet. Ik heb telefonisch geprobeerd dit terug te draaien, maar dit was door een zekere Jaimy niet mogelijk. Tevens heb ik geprobeerd elkaar tegemoet te komen en gevraagd of ik dan extra mb zou krijgen, ik heb de fout niet gemaakt!!! Ik werd ronduit op den duur onbeschoft door de arrogante Jaimy te woord gestaan, ze wilde mij niet doorverbinden met een superieur en ze wilde eigenlijk voor die ene euro niet verder discussiëren hierover. Ze kon niet zeggen waarom deze te vroege overzetting heeft plaats gevonden, want ik had zelf op de knop moeten drukken..... Geloof me, dit heb ik niet gedaan. Tevens heb ik op 29-8 de bevestiging gekregen en op die zelfde dag zou mijn nummer worden overgezet, ik dacht te maken te hebben met een maand opzegtermijn.... Ik vind het echt betreurenswaardig dat ik zo slecht en onbeschoft te woord ben gestaan door Jaimy en dat verdere discussie niet mogelijk bleek.

Pluspunten

Alleen de hele lange wachttijden als je de klanten dienst wilt bellen laats meer dan 30 min is niet normaal meer

Pluspunten

Levert snel, Mooie actie

Geen, Ga zo door

Waldorpstraat 60