Pluspunten
Heldere uitleg en scherpe prijzen
VerbeterpuntenSim only onbeperkt internet aanbieden
Hi Bjorn, superbedankt voor het delen van jouw ervaring met ons! Wij zullen jouw feedback zeker meenemen. Groeten van Ben
Pluspunten
Weinig
VerbeterpuntenVoor mij nooit meer ben en nooit meer ritel. Abonnement wat in de etalage stond wilde ik hebben eenmaal thuis kwam ik er achter dat ik te weinig internetbundel heb gekregen. De volgende dag terug en ze konden mijn abonnement niet meer aanpassen. Terwijl de aanbieding nog steeds in de vitrine stond. Toen contant met ben gehad en die konden ook niet aan passen tenzij ik meer zou betalen. Zeer slechte service dus voor mij geen ben meer
Hoi Nathalie, wat ontzettend jammer dat de aanbieding die je in de etalage zag al verlopen was. Ik kan begrijpen dat je hier onwijs van baalt. Zoals mijn collega ook heeft verteld is het helaas echt niet mogelijk om de bundel nog naar het actie tarief te wijzigen. Gelukkig hebben wel vaker mooie acties. Je kunt zodra wij een nieuwe actie hebben waar je gebruik van wilt maken wel de bundel wijzigen. Groeten van Ben
Hi, superbedankt voor het geven van jouw beoordeling! Ik wens je een fijne dag verder. Groeten van Ben
Bedankt voor het delen van deze mooie beoordeling Piet! Ik wens je heel veel plezier toe met je Ben abonnement :) Groeten van Ben
Pluspunten
goede service en betaalbare diensten en producten
Verbeterpuntenaf en toe laat het berijk van netwerk ons in de steek kan nog beter
Super dat je je plus- en verbeterpunten met ons wil delen Gerrit! Ik ben blij om te lezen dat je tevreden bent over onze diensten en service. Wat betreft het bereik raad ik je aan om onze dekkingskaart te raadplegen (www.ben.nl/dekkingskaart) om te kijken hoe de dekking is in het gebied waar je de problemen ervaart. Je kunt hier ook gelijk een melding maken wanneer je dekkingsproblemen ervaart. Dan kan onze technische afdeling hiermee aan de slag. Wij staan voor je klaar! Groeten van Ben
Pluspunten
Zeer fijne adviezen vanuit de medewerker van de klantenservice.
VerbeterpuntenMailverkeer liep niet helemaal synchroon, bestelling was eerder binnen dan de bevestiging
Hoi Grace, fijn dat je je feedback wil delen! Mooi om te lezen dat je zo tevreden bent met het gesprek wat je hebt gehad met onze klantenservice :) Ik zal jouw feedback meenemen wat betreft het e-mailverkeer. Heel veel plezier met jouw Ben abonnement! Groeten van Ben
Pluspunten
De levering ging prima. Toen bleef het proces haperen doordat hij de code niet accepteerde. En dagen daarna ging het helemaal mis. Ik kon alleen maar bij noodgeval bellen. Na diverse mensen en zelf een hoop tijd te hebben besteed aan het proberen mijn mobieltje aan de praat te krijgen, heeft een aardige medewerker van Phone House in Kronenburg alles voor me geregeld. Vreemd genoeg ging alles ineens goed. Een hoop stress voor niets dus. Misschien was het abonnement nog niet geldig, maar ik verkeerde in de veronderstelling dat dat het geval was op de dag dat het bij mij afgeleverd was.
VerbeterpuntenMeer duidelijkheid over het installeren van het abonnement en waar je terecht kunt voor het geval je hulp nodig hebt. Ophouden mensen te dwingen accoord te gaan met allerlei privacy wetten waar we geen inzicht in hebben en waarvan we niet weten wat er allemaal mee gedaan wordt!
Bedankt voor het delen van je plus- en verbeterpunten Martije! Wat jammer om te lezen dat er onduidelijkheid is ontstaan over de ingangsdatum van jouw abonnement en over hoe je contact met ons op kunt nemen! Onze contactgegevens vind je overigens onderaan de e-mailcorrespondentie die je van ons ontvangt. Ik zal jouw overige feedback meenemen om een aantal zaken wat betreft de ingangsdatum en het privacyreglement te verduidelijken. Ik wens je heel veel plezier toe met je Ben abonnement! Groeten van Ben
Na de bestelling ontvang je snel een mail waarin de verdere afhandeling staat op zich heel fijn maar er wordt gezegd dat je binnen 5 werkdagen een mail ontvangt van AMP. Na 10 dagen nog steeds geen mail van AMP dus verschillende keren gebeld met Ben klantenservice. Nu blijkt na 5x bellen dat het toestel niet op voorraad was. Tip vermeld dan in de mail omtrent aflevering de tekst : indien het toestel op voorraad is ontvangt u binnen 5 dagen bericht van AMP over de verdere afhandeling. Is het toestel niet op voorraad dan ontvangt u de mail van AMP later. Nu hebben we iedere dag in de Spam box gekeken want daar zou de mail dan inkomen maar helaas. Het toestel was op 1 juli besteld en uiteindelijk op 24 juli geleverd.
Hoi Ellen, ik heb jouw feedback over het aanpassen van de e-mail meteen doorgezet! Ik snap dat je nu niet precies wist waar je aan toe bent en dat je stond te trappelen om het toestel in ontvangst te nemen. Heel fijn dat je het toestel inmiddels hebt ontvangen. Ik wens je er enorm veel plezier mee! Groeten van Ben
Pluspunten
Hi, super bedankt voor de beoordeling! Ik wens je een fijne dag. Groeten van Ben
Pluspunten
Snelle afhandeling,en bereik
VerbeterpuntenTot nu toe geen problemen
Hi Karin, bedankt voor het geven van jouw beoordeling. Super om te lezen dat alles naar wens is gelopen! Ik wens je een fijne dag en veel plezier met het abonnement. Groeten van Ben
Hi Ton, bedankt voor het geven van jouw beoordeling! Ik wens je een fijne dag. Groeten van Ben
Pluspunten
Alles heel efficient verlopen, van bestelling online plaatsen tot en met aflevering
VerbeterpuntenBij het kiezen van een tijdstip voor levering moet je best wel een aardig bedrag betalen als je afhankelijk ben van een bepaald tijdstip. Ik had kosteloos voor 08.00 tot 18.00 gekozen en de telefoon werd 09.30 geleverd. Als ik dat tijdvak gekozen had had ik daarvoor tussen de 5 en 8 euro moeten betalen. Vind ik best wel veel.
Hi Linda, wat leuk dat je voor Ben hebt gekozen! Bedankt voor het doorgeven van jouw verbeterpunt, wij zullen dit zeker meenemen. Ik wens je een fijne dag. Groeten van Ben.
Pluspunten
Duidelijke communicatie en een soepele overstap met nummerbehoud
Hi Flip, wat ontzettend leuk dat je voor ons hebt gekozen! Super dat alles helemaal goed is gegaan met nummerbehoud en bedankt voor de beoordeling. Ik wens je een fijne dag. Groeten van Ben
Pluspunten
Alles toppie tot nu toe
Hi Meryam, superfijn dat alles helemaal goed gaat met het abonnement! Ik wens je een fijne dag! Groeten van Ben
Pluspunten
Het werkt goed en snel.
VerbeterpuntenAfhandeling was enigszins onduidelijk en duurde enige tijd.
Hi, bedankt voor het geven van jouw feedback! Wij zullen dit zeker meenemen. Ik wens je een fijne dag. Groeten van Ben
Pluspunten
netwerk werkt, 4g werkt internet is sneller dan mijn telefoon super service via facebook :)
Verbeterpuntenhet activeren van het abonnement was blijkbaar ergens blijven liggen. misschien even een kijkje nemen waar het aan lag. niks is perfect
Hi Sjoerd! Bedankt voor het delen van jouw feedback, superfijn dat je tevreden bent ondanks het niet helemaal vlekkeloos is verlopen met nummerbehoud. Ik wens je een fijne dag. Groeten van Ben
Pluspunten
geen enkel
Verbeterpuntendoen wat je belooft. Eindeloos gebeld om nummerbehoud te houden!! vreselijk en uiteindelijk zou het abonnement ingaan op 16 juli, nog gebeld, geen zorgen, niets gehoord en een week later , 23 juli ineens Ben onbegrijpelijk!!!!!!!
Hi Pieter, wat ontzettend jammer dat dit jouw eerste ervaring met ons is geweest. Nummerbehoud had natuurlijk vlekkeloos moeten verlopen. Ik hoop dat je nu zorgeloos van het abonnement kunt gaan genieten. Mocht er iets nog niet goed gaan, neem dan contact met ons op. Ik wens je een fijne dag. Groeten van Ben
Pluspunten
Goed de en duidelijke communicatie. Doet wat het belooft.
Hoi Dennis, bedankt voor het delen van jouw ervaring met ons! Goed om te lezen dat je tevreden bent. Ik wens je een fijne dag. Groeten van Ben
Pluspunten
No nonsens.
Hoi Barbara! Bedankt voor de beoordeling. Ik wens je een fijne dag. Groeten van Ben
Pluspunten
There are no positives. Customer service makes promises they keep breaking and that is before the sim was activated. The were to credit our account and have promised 'next month' since April. Stay away from this company. If broken promises is your thing then sign up with Ben. We have spent hours and hours with un caring un motivated employees that just kick the issue down the road. Never saw such unprofessionalism in my life. Klant is Koning NIET HIER
VerbeterpuntenDo as you promise your customers.
Hi Joseph, how sad to hear that you have had this experience with our customer service! I can understand that you're not happy with broken promises. I see in my system that something went wrong with the delivery and that you canceld your order now. I'm sorry that we didn't had the service you were looking for.
Pluspunten
GOED
Verbeterpuntenmijnheer Wij hebbenop 13-7 2018 bij de media markt een telefoon gekocht met daarbij een BEN abbonnementook werd er gezegd u kan bellend de winkel uit maar sorry ik kon pas bellen op maandag 16-7-2018 dat is het enigste wat wij niet zo leuk vonden ik kreeg het cadeaux van de kinderen dus erg sneu
Hoi Hennie, bedankt voor het doorgeven van jouw ervaring met ons. Jammer om te lezen dat je in het begin geen gebruik kon maken van het abonnement. Ik hoop dat je hem nu zonder problemen kunt gaan gebruiken! Ik wens je een fijne dag. Groeten van Ben
Pluspunten
Nummerbehoud was erg goed geregeld en het feit dat studenten een mooie korting krijgen is natuurlijk ook niet mis!
VerbeterpuntenNog niet ontdekt in de korte tijd dat ik Ben gebruik. Mocht er nog wat vervelends voorkomen laat ik dit horen.
Hi Colin, superfijn dat alles helemaal naar wens gaat! Dat lezen wij natuurlijk graag! Ik wil je veel plezier wensen met het abonnement. Mocht je ergens tegen aan lopen. Laat het dan gerust even weten. Groeten van Ben
Hi Judith, super bedankt voor de mooie beoordeling! Ik wens je een fijne dag toe. Groeten van Ben
Pluspunten
stipte levering zoals afgesproken, en alle bestelde simkaarten doen het prima
Verbeterpuntenaflevermethode met bijbetalen voor een gunstiger aflever tijdstip is omslachtig en niet heel klantvriendelijk
Hoi H.C, wat fijn dat de levering helemaal goed gegaan is en beide simkaarten werken! De feedback over de bezorgmethode zullen wij zeker meenemen. Ik wens je veel plezier met de abonnementen. Groeten van Ben
Pluspunten
Nog weinig ervaring met Ben, maar de start is goed
VerbeterpuntenNog geen idee!
Hoi Annette, super om te lezen dat de start van het abonnement helemaal goed gegaan is! Mocht je toch ergens tegen aanlopen of feedback voor ons hebben dan mag je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Ik wens je een fijne dag. Groeten van Ben
Waldorpstraat 60
2521 CC Den haag