1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

There are no positives. Customer service makes promises they keep breaking and that is before the sim was activated. The were to credit our account and have promised 'next month' since April. Stay away from this company. If broken promises is your thing then sign up with Ben. We have spent hours and hours with un caring un motivated employees that just kick the issue down the road. Never saw such unprofessionalism in my life. Klant is Koning NIET HIER

Do as you promise your customers.

Pluspunten

GOED

mijnheer Wij hebbenop 13-7 2018 bij de media markt een telefoon gekocht met daarbij een BEN abbonnementook werd er gezegd u kan bellend de winkel uit maar sorry ik kon pas bellen op maandag 16-7-2018 dat is het enigste wat wij niet zo leuk vonden ik kreeg het cadeaux van de kinderen dus erg sneu

Pluspunten

Nummerbehoud was erg goed geregeld en het feit dat studenten een mooie korting krijgen is natuurlijk ook niet mis!

Nog niet ontdekt in de korte tijd dat ik Ben gebruik. Mocht er nog wat vervelends voorkomen laat ik dit horen.

Pluspunten

stipte levering zoals afgesproken, en alle bestelde simkaarten doen het prima

aflevermethode met bijbetalen voor een gunstiger aflever tijdstip is omslachtig en niet heel klantvriendelijk

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Nog weinig ervaring met Ben, maar de start is goed

Nog geen idee!

Pluspunten

Netjes geholpen met nummerbehoud ondanks dat dit te vroeg was aangevraagd. Prima bereik in en om mijn woning. (Tele2 zo goed als geen bereik )

Pluspunten

snelle levering, cijfer 8

kleinere internet bundels

Mogelijkheid bieden om 2 mobile nummers op de Ben app te gebruiken . Zonder opnieuw uit en in te loggen. Van mij en mijn Dochter. Verder zeer tevreden over Ben

Pluspunten

Goed advies gekregen en gelijk uitgevoerd

Pluspunten

Vriendelijke en snelle service. Heel persoonlijk. Gewoon goed!

Pluspunten

Prima provider Klantenservice is top Prijs

geen

Pluspunten

Ze laten uit zichzelf iets van zich horen! Dus niet pas als je zelf contact opneemt met een probleem. Welk bedrijf doet dat nou nog??

Vooral zo doorgaan

Pluspunten

bestelling, levering alles netjes volgens afspraak.

helaas wilde het opstarten van de ´´ik ben´´ pagina niet helemaal lukken maar na een telefoontje met klantenservice netjes geholpen en binnen 5 minuten alles opgelost. Prima!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Alles is prima verlopen

Pluspunten

In telefonisch contact zeer goed voorgelicht en al mijn vragen beantwoord; uw medewerker nam daarvoor de tijd. Direct daarna de diverse mailtjes binnen met duidelijke info en actiepunten. De uitvoering snel en rimpelloos verlopen.

nee

Pluspunten

Alles gaat zoals beloofd.

Pluspunten

Scherpe prijzen en een uitstekende klantenservice

Pluspunten

Alles prima

Pluspunten

Altijd alles perfect geregeld. Wijzigingen worden snel verwerkt. Leuke aanbiedingen tussendoor. Goede service.

Nvt

Pluspunten

Goeie deal, vlotte levering, goed toestel voor eenprima prijs.

sim kaart gelijk bijleveren.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Inloggegevens kloppen voor geen meter. Via de site inloggen lukt. Via de app niet met dezelfde gegevens.

Waldorpstraat 60

2521 CC Den haag