Pluspunten
zeer goede prijs kwaliteit verhoudig
Verbeterpuntennvt
Hi Peter, bedankt voor de mooie woorden en het supercijfer. Ik wens je een hele fijne dag. Groeten van Ben
Pluspunten
aanmelding via tussenpersoon. overgang niet helemaal goed verlopen.(zie verbeterpunten)
VerbeterpuntenMeer accuratesse bij overgang. Had aangevraagd met nummerbehoud.. Bij overgang was hier geen rekening mee gehouden. Na bemiddeling tussenpersoon de dag erna in orde gemaakt. Gevolg +/- 24 uur zonder binnenkomende gesprekken. Jammer!
Hoi G.S. bedankt voor het delen van jouw feedback. Jammer dat de overgang niet helemaal vlekkeloos verlopen is. Wij nemen het mee. Groeten van Ben
Pluspunten
Alles vlgs afspraak
Verbeterpuntenteweinig bereik in woonplaats, terwijl dekking goed zou moeten zijn
Hoi, jeetje dat is niet fijn. Zou je een melding willen maken via onze dekkingskaart? Je kunt dit doen via www.ben.nl/dekkingskaart zo kan onze technische dienst er voor je mee aan de slag. Ik wens je een fijne dag. Groeten van Ben
Pluspunten
Goed geregeld met levering, overstap en afsluiting andere abonnement
Hoi Iris, wat goed om te horen dat alles helemaal naar wens is verlopen. Veel plezier met het abonnement. Ik wens je een fijne dag. Groeten van Ben
Hoi Marika, bedankt voor de mooie beoordeling. Ik wens je een fijne dag. Groeten van Ben
Pluspunten
Snelle levering en goede overgang met nummerbehoud van mijn oude provider.
VerbeterpuntenGeen.
Hoi Wouter, wat onwijs leuk dat je een abonnement bij ons hebt afgesloten. Superfijn dat nummerbehoud goed is gegaan. Ik wens je een fijne dag. Groeten van Ben
Pluspunten
prima geregeld
Verbeterpuntengeen idee
Hoi Debby, bedankt voor het geven van jouw beoordeling en feedback! Ik wens je een fijne dag. Groeten van Ben
VerbeterpuntenNiks
Hoi Annemarie! Super bedankt voor de mooie beoordeling. Mocht er iets zijn dan mag je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Ik wens je een fijne dag. Groeten van Ben
Pluspunten
Weet ik nog niet
VerbeterpuntenIk probeer een account aan te maken, maar heb nog geen gebruikersnaam/inlog ontvangen. Die zou binnen 15 minuten gestuurd worden.
Hi Ruben, bedankt voor het geven van jouw feedback! Zou je voor de mail om een Ik Ben pagina aan te maken eens in jouw spamfolder willen kijken? Ik wens je een fijne dag. Groeten van Ben
Pluspunten
Prima. Ze doen hun best om hun klanten tevreden te houden. Ik begrijp alleen niet waarom ik ij het buitenland niet gebeld kon worden (maar heb zelf mijn best ook niet gedaan om het uit te zoeken)
VerbeterpuntenZe hebben er voor gekozen een amicale benadering naar hun klanten. Af en toe ietsjes over de top
Hi Eva. bedankt voor het delen van jouw plus en verbeterpunten! Wij gaan ze zeker meenemen. Ik wens je een fijne dag. Groeten van Ben
Pluspunten
Ik ben tevreden hoe het gegaan is.
VerbeterpuntenIk heb geen tips
Hoi Sjoukje, bedankt voor de mooie beoordeling! Superfijn dat alles naar wens is verlopen. Ik wens je een fijne dag. Groeten van Ben
Pluspunten
- alles is goed gegaan geen storingen tot nu toe - 4G werkt tot nu toe goed
Hoi Karlijn, bedankt voor jouw feedback en het mooie cijfer! Fijn dat je tevreden bent. Ik wens je een fijne dag. Groeten van Ben
Pluspunten
De eerste dame hing de op en de tweede dame was top!!
Hoi Ina, bedankt voor het delen van jouw feedback! Ik wens je een fijne dag. Groeten van Ben
Pluspunten
Alles is prima geleverd. Dankjewel..
Hoi Dick, bedankt voor het sturen van jouw beoordeling en het mooie cijfer! Ik wens je heel veel plezier met het Ben abonnement. Maak er een mooie dag van. Groeten van Ben
Pluspunten
Makkelijke overstap,ooit bij Ben begonnen,dat werd echter toen TMobile,maar nu dus weer bij Ben
VerbeterpuntenNog geen idee
Hoi Liesje, superleuk dat je weer terug bent op het oude nest! Fijn dat alles is goed gegaan met de overstap. Mocht je ooit ergens tegenaan lopen neem dan gerust contact met ons op. Ik wens je een fijne dag. Groeten van Ben
Pluspunten
Tijdige omzetting van mijn nummer en ontvangst van de sim-kaart.
VerbeterpuntenMoest bellen om 0900-blokkade op te laten heffen, ondanks het feit dat ik voor nummerbehoud had gekozen. Tip: check even of 0900-blokkade in dat geval is opgeheven.
Hoi, bedankt voor de mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat alles goed is gegaan met nummerbehoud. 0900 nummers horen als je met nummerbehoud bent overgekomen inderdaad direct gedeblokkeerd te zijn. Sorry dat dit bij jouw niet het geval was. Ik wens je een fijne dag. Groeten van Ben
Hoi Djamila, bedankt voor de mooie beoordeling. Ik wens je een fijne dag. Groeten van Ben
Pluspunten
Kan ik nog niet zeggen, ik ben net 2 dagen klant bij Ben.
VerbeterpuntenAls ondernemer gebruik ik mijn mobiel nr. voor bedrijfsactiviteiten. Website van Ben geeft aan dat je Ben abonnement zowel zakelijk als prive kunt gebruiken. De eerste dag dat ik gebruik maak van diensten van Ben loop ik (zonder geïnformeerd te zijn) tegen de beperkingen aan. Tot deze conclusie ben ik gekomen omdat ik mijn klant in België niet kon bellen en moest contact opnemen met de klantenservice. Ik heb contact gehad met de klantenservice en de aardige dame heeft mij uitgelegd dat ik komende 2 mnd niet naar het buitenland kan bellen en dat dat ook op de website staat. Echter, ik heb gisteren op de website van Ben alle stappen doorgenomen bij het afsluiten van een abonnement en je wordt nergens op geattendeerd dat je eerste twee mnd met een blokkade te maken hebt. In mijn geval en elk ander ondernemer die klanten heeft buiten Nederland zou dit willen weten voor dat hij het abonn. afsluit. Als ik het had geweten dan had ik het abonn. ook niet afgesloten (gelukkig kan ik mijn abonnement per mnd opzeggen). Zij vertelde mij dat ik twee opties heb. 1: ik wacht 2 mnd en dan vervalt de blokkade of 2: ik betaal voorschot van 100 euro naar Ben en dan moet ik aantal dagen wachten tot dat de blokkade opgegeven is. Ik kan mijn voorstellen dat bepaalde groepen een risico is. Maar op deze manier beschouw Ben elke klant als risicoklant en dat is geen goed begin. Ik geloof ook dat Ben geen provider is voor ondernemers maar meer voor jongeren. Daarom zal ik mijn abb bij Ben opzeggen!
Hoi Galib. bedankt voor het delen van jouw ervaring met ons. Ik kan goed begrijpen dat je als ondernemer naar klanten in het buitenland moet kunnen bellen en dat het best een tegenvaller is geweest dat dit met het Ben abonnement de eerste twee maanden niet mogelijk is. Wij hebben dit wel op onze website staan maar niet in ons bestelproces. Bedankt voor het delen van jouw feedback. Ik wens je een mooie dag. Groeten van Ben
Pluspunten
Correcte manier afgehandeld,zoals afgesproken ook na gekomen
Hoi Pieter, bedankt voor jouw beoordeling en het mooie cijfer! Ik wens je een fijne dag. Groeten van Ben
Pluspunten
Relatief goedkoop
VerbeterpuntenCommunicatie over eventuele problemen met omzetten van nummers. Ik heb nu een maand na de afgesproken tijd mijn abonnement.
Hoi Huib, bedankt voor de beoordeling en het delen van jouw feedback. Superjammer dat nummerbehoud niet helemaal naar wens is verlopen! Ik hoop dat je nu onbezorgd gebruik kunt gaan maken van het abonnement. Ik wens je een fijne dag. Groeten van Ben
Pluspunten
Ben net overgestapt maar tot nu toe heel tevreden en alles heel vlot en keurig afgehandeld.
VerbeterpuntenMisschien later op dit moment niks
Hoi Eric, wat fijn dat alles helemaal goed is verlopen met de overstap en bedankt voor het delen van jouw feedback. Mocht je ooit ergens tegenaan lopen laat het dan gerust weten. Ik wens je een fijne dag. Groeten van Ben
Pluspunten
Alles in goede orde ontvangen op de dag van aansluiting alles volgens wens
Hoi Wim, wat onwijs fijn dat alles helemaal naar wens is verlopen! Bedankt voor de beoordeling. Ik wens je een fijne dag. Groeten van Ben
Pluspunten
Snelle levering, nummerbehoud verliep zonder problemen.
Hoi Peter, bedankt voor de super beoordeling. Superfijn dat alles helemaal naar wens is verlopen. Ik wens je een fijne dag! Groeten van Ben
Pluspunten
Perfecte overgang. Voordelig en goede service.
Hoi Agnes, wat fijn dat de overgang vlekkeloos verlopen is. Bedankt voor de mooie beoordeling. Mocht je ooit ergens tegen aan lopen laat het dan gerust even weten. Ik wens je een mooie dag. Groeten van Ben
Pluspunten
Zeer makkelijke bestelwijze Goede communicatie Leuke wijze met de naam Ben
Hoi Maarten, super bedankt voor de mooie feedback en het mooie cijfer! Ik wens je heel veel plezier met het Ben abonnement. Maak er een mooie dag van. Groeten van Ben
Waldorpstraat 60
2521 CC Den haag