Pluspunten
Bestelling werd heel vlug geleverd. Voor sommige mensen ben ik telefonische niet te bereiken
VerbeterpuntenEerste 4 dagen heb ik al 2 storingen mee gemaakt dat er geen netwerk is heel vervelend
Hoi Miranda, Welkom bij Ben en bedankt voor het delen van jouw bevindingen. Ik ben blij dat je de bestelling snel hebt ontvangen. Het kan helpen om jouw telefoon uit en weer aan te zetten. Als je nog steeds niet bereikbaar bent voor iedereen, kijk dan of jouw nieuwe telefoonnummer ook juist staat in jouw telefoon. Afhankelijk van welk toestel je gebruikt kun je dit zelf aanpassen. Een storing is nooit leuk om te ervaren. Op 22 mei was er inderdaad een landelijke T-Mobile (netwerk) storing. Deze is dezelfde dag nog opgelost. Sorry voor het ongemak. Ik wens je een mooi weekend toe! Groeten van Ben
Pluspunten
Tot nu toe geen klachten
Hoi Rudy, Welkom bij Ben! Ik ben blij dat je tevreden bent :) dankjewel voor het delen van deze beoordeling. Geniet van het zonnige weekend! Groeten van Ben
Pluspunten
Snelle levering. Redelijke prijs voor wat je krijgt - bij mijn oude provider kreeg je minder data en belminuten voor meer geld, hetgeen de reden was voor mij om daar weg te gaan. Ik neem aan dat de dekking bij Ben beter is dan bij een nog goedkopere provider, waardoor de keuze voor Ben. Ook heb ik voor Ben gekozen omdat ik aangenomen heb dat de services (eigen facturen en data beheren) beter is geregeld dan bij de nog goedkopere provider.
VerbeterpuntenIk was erg negatief verbaasd over de regel dat je in de eerste 2 maanden niet naar het buitenland mag bellen als je de nieuwe abonnement niet hebt genomen met nummerbehoud. Hier werd me niets over verteld bij het aansluiten van de abonnement, ik kwam er pas achter door het eerste bericht van Ben. Ik had heel graag mijn oude nummer willen behouden, maar had mijn oude abonnement al opgezegd en was wegens drukte te laat om een nieuwe te regelen met nummerbehoud. Wederom, ik heb 2 nieuwe abonnementen genomen - een voor mezelf en een voor mijn zoontje. Ik wil allebei kunnen beheren vanuit mijn account, maar dit schijnt bij Ben niet mogelijk te zijn. Bij Youfone kon ik 3 abonnementen onder een account beheren. Ik vind het irritant om meer dan een account en inloggegevens te gebruiken om de gegevens van mezelf en mijn zoontje te beheren. Hopelijk kunnen jullie dit familievriendelijker maken in de toekomst.
Hoi Katja, Dankjewel voor het delen van jouw bevindingen. Fijn om te lezen wat de reden is geweest van de overstap. Het is belangrijk dat een provider aan jouw persoonlijke wensen voldoet. Top dat wij dit geworden zijn! Als je niet voor nummerbehoud kiest, klopt het dat je in de eerste twee maanden vanuit Nederland niet naar het buitenland kunt bellen. Je kunt - als je op vakantie bent binnen de EU - wel bellen naar Nederland. Ook internetten in het buitenland is geen probleem. Het toevoegen van 2 klantkaarten (dus twee abonnementen) is zeer zeker mogelijk bij ons! Ik kan mij heel goed voorstellen dat het toevoegen overzichtelijker en gebruiksvriendelijker is. Ik raad je aan om te bellen naar de klantenservice zodat wij dit met alle plezier in orde kunnen maken! Ik wens je een fijn weekend toe! Groeten van Ben
Pluspunten
Weet ik niet. Overzetten ging goed.
VerbeterpuntenZit nog geen week bij jullie.
Hoi Ingrid, Dankjewel voor het delen van jouw bevinding via deze weg. We zijn nog maar pril samen lees ik. Van harte welkom! Mocht je op een later moment feedback hebben, dan hoor of lees ik dit graag :) voor nu wens ik je een mooie weekend! Groeten van Ben
Pluspunten
Lekker goed koop
Hoi Valerie, Welkom bij Ben! Dankjewel voor het delen van deze prachtige beoordeling. Goedkoop maar geen duurkoop, dat is Ben :) fijn dat de prijs goed bij jouw wensen aansluit. Goed weekend! Groeten van Ben
Pluspunten
alles is prima geregeld
Hoi Erika, Dankjewel voor het delen van deze mooie beoordeling! Ik ben blij dat je tevreden bent :) goed weekend! Groeten van Ben
Pluspunten
Vlotte levering Duidelijke instructie
VerbeterpuntenDuidelijker aangeven onder welk nummer de klantenservice TELEFONISCH te bereiken is.
Hoi Piet, Dankjewel voor het delen van jouw bevindingen en welkom bij Ben! Ik ben blij dat de levering snel verlopen is. Ik neem jouw feedback mee ter verbetering van onze diensten en klanttevredenheid. Fijn weekend! Groeten van Ben
Hoi, Dankjewel voor het achterlaten van deze geweldige beoordeling! Ik ben blij dat je tevreden bent en ons ook zou aanbevelen aan kennisen en vrienden :) maak er een mooi weekend van! Groeten van Ben
Pluspunten
Jullie zijn goedkoop.
VerbeterpuntenBen zou nummer behoud regelen, Ben heeft een fout gemaakt, en nu zit ik met dubbelen kosten.
Hoi Carmen, Dankjewel voor het delen van jouw bevindingen en welkom bij Ben! Wij bieden zachte prijzen aan voor het gebruik van het best geteste netwerk van Nederland, ik ben blij dat dit goed bij jou past. Jammer om te lezen dat het niet soepel verloopt met jouw nummerbehoud. Ik wil je vragen om contact op te nemen met onze klantenservice of via een van onze socialmedia kanalen zodat wij je zo snel mogelijk verder kunnen helpen. Sorry voor het ongemak en een fijn weekend! Groeten van Ben
Pluspunten
redelijke prijzen, snelle levering
Hoi Alja, Welkom bij Ben en bedankt voor het delen van deze mooie beoordeling! Ik ben blij dat de prijzen en de snelle levering zaken zijn waar jij blij van wordt. Geniet van het mooie weer! Groeten van Ben
Pluspunten
Heldere communicatie over je aankoop
Verbeterpuntentussendoor updaten hoe lang het nog duurt en de datum van overname klopte niet, tenminste niet op papier
Hoi Carla, Welkom bij Ben en bedankt voor het delen van jouw plus en verbeterpunten. Ik ben blij dat je tevreden bent met de manier waarop wij onze klanten informeren. Ik neem jouw feedback mee ter verbetering van onze diensten en service. Mocht er iets niet kloppen aan de datum wil ik je vragen om contact op te nemen met onze klantenservice. Wij helpen je daar graag verder. Fijn weekend! Groeten van Ben
Pluspunten
Alles netjes geregeld voor de juiste prijs
Hoi Emmy, Welkom bij Ben en bedankt voor het delen van jouw bevindingen. Ik ben blij dat alles netjes geregeld kon worden :) geniet van het zonnige weer! Groeten van Ben
Pluspunten
Open communicatie en toegankelijk.
VerbeterpuntenEen opmerking. Toen er informatie van de KPN aan BEN was gestuurd dat de portering niet door kon gaan was ik hierover graag direct geïnformeerd door BEN. Nu heb ik zelf actie ondernomen om alles nog recht te zetten. Gelukkig is alles goed gekomen.
Pluspunten
Mij werd verteld dat het abonnement alleen in Nederland gold en moest ten onrechte Euro 100,00 storten voor gesprekken binnen Europa., ondanks dat wettelijk alle abonnementen nu voor alle landen van Europa gelden. De mensen aan de telefoon zijn totaal niet op de hoogte en geven slechte adviezen.
Hoi, Welkom bij Ben en bedankt voor het delen van deze mooie beoordeling! Fijn weekend :) Groeten van Ben
veel te lang moeten wachten op de nummeromzetting Ik kan alleen ja of nee invullen bij de aanbeveling, dus bij twijfel niet doen
Hoi Ed, Welkom bij Ben en bedankt voor het delen van jouw bevindingen. Jammer om te lezen dat jouw nummerbehoud niet goed verlopen is. Wij doen er alles aan om nummerbehoud zo snel mogelijk te laten verlopen (we moeten ons natuurlijk wel houden aan de opzegtermijn van de provider waar je eerst klant bij was) Sorry voor het ongemak. Mocht ik nog iets voor je kunnen doen, dan hoor of lees ik dit graag. Fijn weekend! Groeten van Ben
Hoi Loet, Welkom bij Ben! Bedankt voor het delen van deze geweldige beoordeling. Fijn weekend! Groeten van Ben
Pluspunten
Doet precies wat het moet doen, en doet het tot nu toe altijd. Af en toe een kleine attentie is erg leuk en stoort niet.
Hoi Annelise, Welkom bij Ben en bedankt voor het delen van jouw bevindingen. Fijn dat alles naar wens is! Onze klanten iets leuks geven, doen wij graag. Maak er een mooi weekend van :) Groeten van Ben
Hoi Olivier, Welkom bij Ben! Dankjewel voor deze mooie beoordeling. Geniet van het zonnige weer! Groeten van Ben
Pluspunten
TOP geregeld en geleverd. snel ook , alles rond, bestellen t/m nummeroverzetting , binnen 55 uur. mail van'nummerbehoud' was zelfs een dag later pas.
Verbeterpuntenhet inloggen, gaat niet heel snel.
Hoi Jan, Bedankt voor deze super beoordeling en welkom bij Ben! Leuk om te lezen dat alles snel en goed geregeld kon worden. Is de app vooral traag of de browser versie? Voor de browser versie (dus Ik Ben) kan het helpen om jouw zoekgeschiedenis te verwijderen en het daarna opnieuw te proberen. Maak er een mooi weekend van! Groeten van Ben
Hoi, Bedankt voor het delen van deze geweldige beoordeling! Ik wens je een mooi weekend toe :) Groeten van Ben
Van 6 januari bezig geweest met portering van nummer naar Ben. Meerdere malen (zelfde) gegevens aangedragen, uiteindelijk pas 9 mei daadwerkelijk overgezet. Facturen worden echter van maart al in rekening gebracht........
Hoi Marcel, Bedankt voor het delen van jouw bevindingen via deze weg. Jammer om te lezen dat het niet goed is gegaan met het overnemen van jouw te behouden nummer. Ik wil je vragen om contact op te nemen met onze klantenservice zodat we samen naar de facturen kunnen kijken. Sorry voor het ongemak. Voor nu wens ik je een mooi weekend toe! Groeten van Ben
Geen 2 maanden blokkade opleggen voor bellen naar het buitenland ik heb een abonnement afgesloten voor mijn vader mijn moeder is ziek hij kan mij nu niet bellen ik overweeg een ander abonnement af te sluiten bij een andere provider
Hoi Dirk, Welkom bij Ben en bedankt voor het delen van jouw bevindingen tot zover. Jammer om te lezen dat je door de blokade hinder ondervindt. Het is inderdaad niet mogelijk om de eerste twee maanden te bellen naar het buitenland vanuit Nederland. Je kunt vanuit het buitenland uiteraard wel bellen naar Nederland. Misschien een optie om WhatsApp bellen te gebruiken om elkaar toch te kunnen spreken? Ik wens jouw moeder veel beterschap. Sorry voor het ongemak. Fijn weekend. Groeten van Ben
Hoi Leon, Bedankt voor het delen van deze geweldige beoordeling! Fijn weekend :) Groeten van Ben
Hoi Koos, bedankt voor het delen van jouw ervaring met ons. Ik wens je een fijne dag. Groeten van Ben
Waldorpstraat 60
2521 CC Den haag