1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Bestelling werd heel vlug geleverd. Voor sommige mensen ben ik telefonische niet te bereiken

Eerste 4 dagen heb ik al 2 storingen mee gemaakt dat er geen netwerk is heel vervelend

Pluspunten

Tot nu toe geen klachten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering. Redelijke prijs voor wat je krijgt - bij mijn oude provider kreeg je minder data en belminuten voor meer geld, hetgeen de reden was voor mij om daar weg te gaan. Ik neem aan dat de dekking bij Ben beter is dan bij een nog goedkopere provider, waardoor de keuze voor Ben. Ook heb ik voor Ben gekozen omdat ik aangenomen heb dat de services (eigen facturen en data beheren) beter is geregeld dan bij de nog goedkopere provider.

Ik was erg negatief verbaasd over de regel dat je in de eerste 2 maanden niet naar het buitenland mag bellen als je de nieuwe abonnement niet hebt genomen met nummerbehoud. Hier werd me niets over verteld bij het aansluiten van de abonnement, ik kwam er pas achter door het eerste bericht van Ben. Ik had heel graag mijn oude nummer willen behouden, maar had mijn oude abonnement al opgezegd en was wegens drukte te laat om een nieuwe te regelen met nummerbehoud. Wederom, ik heb 2 nieuwe abonnementen genomen - een voor mezelf en een voor mijn zoontje. Ik wil allebei kunnen beheren vanuit mijn account, maar dit schijnt bij Ben niet mogelijk te zijn. Bij Youfone kon ik 3 abonnementen onder een account beheren. Ik vind het irritant om meer dan een account en inloggegevens te gebruiken om de gegevens van mezelf en mijn zoontje te beheren. Hopelijk kunnen jullie dit familievriendelijker maken in de toekomst.

Pluspunten

Weet ik niet. Overzetten ging goed.

Zit nog geen week bij jullie.

Pluspunten

Lekker goed koop

Pluspunten

alles is prima geregeld

Pluspunten

Vlotte levering Duidelijke instructie

Duidelijker aangeven onder welk nummer de klantenservice TELEFONISCH te bereiken is.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Jullie zijn goedkoop.

Ben zou nummer behoud regelen, Ben heeft een fout gemaakt, en nu zit ik met dubbelen kosten.

Pluspunten

redelijke prijzen, snelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Heldere communicatie over je aankoop

tussendoor updaten hoe lang het nog duurt en de datum van overname klopte niet, tenminste niet op papier

Pluspunten

Alles netjes geregeld voor de juiste prijs

Pluspunten

Open communicatie en toegankelijk.

Een opmerking. Toen er informatie van de KPN aan BEN was gestuurd dat de portering niet door kon gaan was ik hierover graag direct geïnformeerd door BEN. Nu heb ik zelf actie ondernomen om alles nog recht te zetten. Gelukkig is alles goed gekomen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Mij werd verteld dat het abonnement alleen in Nederland gold en moest ten onrechte Euro 100,00 storten voor gesprekken binnen Europa., ondanks dat wettelijk alle abonnementen nu voor alle landen van Europa gelden. De mensen aan de telefoon zijn totaal niet op de hoogte en geven slechte adviezen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

veel te lang moeten wachten op de nummeromzetting Ik kan alleen ja of nee invullen bij de aanbeveling, dus bij twijfel niet doen

Pluspunten

Doet precies wat het moet doen, en doet het tot nu toe altijd. Af en toe een kleine attentie is erg leuk en stoort niet.

Pluspunten

TOP geregeld en geleverd. snel ook , alles rond, bestellen t/m nummeroverzetting , binnen 55 uur. mail van'nummerbehoud' was zelfs een dag later pas.

het inloggen, gaat niet heel snel.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Van 6 januari bezig geweest met portering van nummer naar Ben. Meerdere malen (zelfde) gegevens aangedragen, uiteindelijk pas 9 mei daadwerkelijk overgezet. Facturen worden echter van maart al in rekening gebracht........

2 sterren: slechter dan verwacht

Geen 2 maanden blokkade opleggen voor bellen naar het buitenland ik heb een abonnement afgesloten voor mijn vader mijn moeder is ziek hij kan mij nu niet bellen ik overweeg een ander abonnement af te sluiten bij een andere provider

Waldorpstraat 60

2521 CC Den haag