Pluspunten
TOP geregeld en geleverd. snel ook , alles rond, bestellen t/m nummeroverzetting , binnen 55 uur. mail van'nummerbehoud' was zelfs een dag later pas.
Verbeterpuntenhet inloggen, gaat niet heel snel.
Hoi Jan, Bedankt voor deze super beoordeling en welkom bij Ben! Leuk om te lezen dat alles snel en goed geregeld kon worden. Is de app vooral traag of de browser versie? Voor de browser versie (dus Ik Ben) kan het helpen om jouw zoekgeschiedenis te verwijderen en het daarna opnieuw te proberen. Maak er een mooi weekend van! Groeten van Ben
Hoi, Bedankt voor het delen van deze geweldige beoordeling! Ik wens je een mooi weekend toe :) Groeten van Ben
Van 6 januari bezig geweest met portering van nummer naar Ben. Meerdere malen (zelfde) gegevens aangedragen, uiteindelijk pas 9 mei daadwerkelijk overgezet. Facturen worden echter van maart al in rekening gebracht........
Hoi Marcel, Bedankt voor het delen van jouw bevindingen via deze weg. Jammer om te lezen dat het niet goed is gegaan met het overnemen van jouw te behouden nummer. Ik wil je vragen om contact op te nemen met onze klantenservice zodat we samen naar de facturen kunnen kijken. Sorry voor het ongemak. Voor nu wens ik je een mooi weekend toe! Groeten van Ben
Geen 2 maanden blokkade opleggen voor bellen naar het buitenland ik heb een abonnement afgesloten voor mijn vader mijn moeder is ziek hij kan mij nu niet bellen ik overweeg een ander abonnement af te sluiten bij een andere provider
Hoi Dirk, Welkom bij Ben en bedankt voor het delen van jouw bevindingen tot zover. Jammer om te lezen dat je door de blokade hinder ondervindt. Het is inderdaad niet mogelijk om de eerste twee maanden te bellen naar het buitenland vanuit Nederland. Je kunt vanuit het buitenland uiteraard wel bellen naar Nederland. Misschien een optie om WhatsApp bellen te gebruiken om elkaar toch te kunnen spreken? Ik wens jouw moeder veel beterschap. Sorry voor het ongemak. Fijn weekend. Groeten van Ben
Hoi Leon, Bedankt voor het delen van deze geweldige beoordeling! Fijn weekend :) Groeten van Ben
Hoi Koos, bedankt voor het delen van jouw ervaring met ons. Ik wens je een fijne dag. Groeten van Ben
Hoi Karin, bedankt voor de mooie beoordeling. Ik wens je een fijne dag. Groeten van Ben
Pluspunten
Tot nu toe alles prima.
VerbeterpuntenGeen flauwe reclame voor gratis 500mb die je vervolgens in 5 dagen op moet maken
Hi Erik, bedankt voor de mooie beoordeling en het geven van jouw feedback. Deze zullen wij zeker meenemen. Ik wens je een fijne dag. Groeten van Ben
Pluspunten
Op veel punten snel internet voor een goeie prijs
VerbeterpuntenSoms valt het internet opeens weg
Hi, bedankt voor de mooie beoordeling. Wel vervelend dat jouw internet niet helemaal lekker werkt. Via www.ben.nl/help kun je kijken of alle instellingen goed staan. Ik wens je een fijne dag. Groeten van Ben
Pluspunten
Ik ben tot nu toe erg tevreden.
Hoi J.F, bedankt voor de mooie beoordeling. Wat fijn dat je zo tevreden bent. Ik wens je fijne dag. Groeten van Ben
Hoi Frank, bedankt voor de goede bedoordeling! Ik wens je een fijne dag. Groeten van Ben
Hoi Anja, bedankt voor de mooie beoordeling. Ik wens je een fijne dag. Groeten van Ben
Pluspunten
Snel en duidelijk.
Hoi Nic, bedankt voor de mooie beoordeling. Superfijn dat je zo tevreden bent. Ik wens je een mooie dag. Groeten van Ben
Pluspunten
Duidelijke info m.n. betr. de voortgang van de bestelling. Echt positief ben ik pas als alles o.k. gaat met de facturatie.
VerbeterpuntenIk vond de aangegeven ingangsdatum niet voor 100% duidelijk. Ik had verwacht nog bericht te ontvangen van mijn vorige provider.
Hoi Marjan, bedankt voor de mooie beoordeling en het delen van jouw feedback .Wij zullen dit zeker meenemen. Ik wens je een fijne dag. Groeten van Ben
Hoi Marlies, bedankt voor de mooie beoordeling! Ik wens je een fijne dag. Groeten van Ben
Pluspunten
simkaart is snel gekomen, en bereik is goed ben heel tevreden over het gebruik ook omdat ik het in buitenland moest gebruiken, abonnement is niet duur. Ik wil dit graag houden.
Verbeterpuntenwel graag telefoonnummer van klantenservice op de website zichtbaar als ik met vaste lijn moet bellen als de mobiel aan het opladen is
Hoi, bedankt voor het delen van jouw feedback. Wat fijn dat je tevreden bent. Het nummer staat op onze website. Je kunt hem vinden onder klantenservice. Dit is het nummer waar wij bereikbaar op zijn 0900 – 04 01 405. Ik wens je een fijne dag. Groeten van Ben
Pluspunten
bestelling en levering goed en duidelijk
Verbeterpuntenzeer slecht en soms geen bereik in mijn woonplaats
Hoi Jos, bedankt voor jouw beoordeling en het delen van je feedback. Wat vervelend dat het bereik in jouw woonplaats niet goed is. Je kunt hier het best een melding over maken via www.ben.nl/dekkingskaart ik wens je een fijne dag. Groeten van Ben
Pluspunten
App user friendly
VerbeterpuntenOnly available in Dutch language, could be extended at least to English. Also, it's not clear the date of the start of the "month subscription" and date of exstinguish, namely, I have x remaing MB of internet until xxxx (this information is missing in the app)
Hi Federica. thank you for sharing your feedback with us. I wish you a nice day. With kind regards, Ben
Hoi Lenny, bedankt voor de mooie beoordeling. Ik wens je een hele fijne dag. Groeten van Ben
Pluspunten
Geautomatiseerde Mail communicatie
VerbeterpuntenNummeroverdracht is foutief verlopen door foute invoer door BEN-medewerker (aanvraag en urgentieverzoek op dezelfde dag ingevoerd, waardoor het systeem de aanvraag volledig annuleerde.) Moest daar zelf achter komen door te bellen naar jullie over de voortgang). Overdracht duurde bij elkaar zo'n 1,75 maand. Als ik geen regeling had kunnen treffen met mijn oude werkgever waar ik het nummer van overnam was ik bijna 3 weken onbereikbaar geweest, wat in mijn situatie onacceptabel zou zijn geweest. Ben liet mij hier lelijk in de steek. Na installatie van Sim (vandaag) krijgen bellers direct mijn voice mail van de oude provider.(KPN) .. ik ben nu onbereikbaar en krijg ook geen melding van ingesproken voice mails (bij KPN). :-(
Hoi Edwin, dat is geen fijne start geweest zeg. Ik kan begrijpen dat je daar niet blij mee bent. Ik zie inmiddels dat je bereikbaar bent. Sorry voor al het ongemak. Ik hoop dat je vanaf nu alleen plezier gaat beleven van het Ben abonnement. Ik wens je een fijne dag. Groeten van Ben
Hoi, bedankt voor de supermooie beoordeling. Ik wens je een hele fijne dag. Groeten van Ben
Pluspunten
Hoi Jaap, bedankt voor de mooie beoordeling. Ik wens je een hele fijne dag. Groeten van Ben
Pluspunten
goed en helder en begripvol
Hoi Pieter, bedankt voor de mooie beoordeling! Fijn dat je tevreden bent. Ik wens je een fijne dag. Groeten van Ben
Pluspunten
Snelheid, Vriendelijkheid. Zeer goede en snelle service.
Hoi Elly, wat ontzettend fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service! Bedankt voor de mooie beoordeling. Ik wens je een hele fijne dag. Groeten van Ben
Pluspunten
Geen fouten in de nummer overname Alles volgens afspraak Goede prijs kwaliteit verhouding
Hi Femke, bedankt voor de mooie beoordeling en het delen van jouw feedback! Ik wens je een hele fijne dag. Groeten van Ben
Waldorpstraat 60
2521 CC Den haag