Pluspunten

Tot nu toe alles prima.

Geen flauwe reclame voor gratis 500mb die je vervolgens in 5 dagen op moet maken

Pluspunten

Op veel punten snel internet voor een goeie prijs

Soms valt het internet opeens weg

Pluspunten

Ik ben tot nu toe erg tevreden.

Pluspunten

Snel en duidelijk.

Pluspunten

Duidelijke info m.n. betr. de voortgang van de bestelling. Echt positief ben ik pas als alles o.k. gaat met de facturatie.

Ik vond de aangegeven ingangsdatum niet voor 100% duidelijk. Ik had verwacht nog bericht te ontvangen van mijn vorige provider.

Pluspunten

simkaart is snel gekomen, en bereik is goed ben heel tevreden over het gebruik ook omdat ik het in buitenland moest gebruiken, abonnement is niet duur. Ik wil dit graag houden.

wel graag telefoonnummer van klantenservice op de website zichtbaar als ik met vaste lijn moet bellen als de mobiel aan het opladen is

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

bestelling en levering goed en duidelijk

zeer slecht en soms geen bereik in mijn woonplaats

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

App user friendly

Only available in Dutch language, could be extended at least to English. Also, it's not clear the date of the start of the "month subscription" and date of exstinguish, namely, I have x remaing MB of internet until xxxx (this information is missing in the app)

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Geautomatiseerde Mail communicatie

Nummeroverdracht is foutief verlopen door foute invoer door BEN-medewerker (aanvraag en urgentieverzoek op dezelfde dag ingevoerd, waardoor het systeem de aanvraag volledig annuleerde.) Moest daar zelf achter komen door te bellen naar jullie over de voortgang). Overdracht duurde bij elkaar zo'n 1,75 maand. Als ik geen regeling had kunnen treffen met mijn oude werkgever waar ik het nummer van overnam was ik bijna 3 weken onbereikbaar geweest, wat in mijn situatie onacceptabel zou zijn geweest. Ben liet mij hier lelijk in de steek. Na installatie van Sim (vandaag) krijgen bellers direct mijn voice mail van de oude provider.(KPN) .. ik ben nu onbereikbaar en krijg ook geen melding van ingesproken voice mails (bij KPN). :-(

Pluspunten

Pluspunten

goed en helder en begripvol

Pluspunten

Snelheid, Vriendelijkheid. Zeer goede en snelle service.

Pluspunten

Geen fouten in de nummer overname Alles volgens afspraak Goede prijs kwaliteit verhouding

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Overstap is prima gegaan,so far sogood.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Pas paar dagen gebruik ik jullie abonnement, dus voor nu tevreden. Hoop tuurlijk tevreden te zijn duurdende mijn abonnementsperiode.

Voor zover nu geen tips enof verbeterpunten.

Pluspunten

Makkelijk te bestellen en snelle levering

Waldorpstraat 60

2521 CC Den haag