Pluspunten
Snelle levering goede service
Hoi Petra, bedankt voor het delen van jouw feedback. Wat ontzettend fijn dat de levering helemaal naar wens verlopen is. Ik wens je een hele fijn dag. Groeten van Ben
Pluspunten
Afspraken zijn nagekomen
Verbeterpuntenweet ik nu nog niet
Hoi Herman, bedankt voor de mooie 7 wat fijn om te lezen dat alle afspraken goed zijn nagekomen. Ik wens je veel plezier met jouw Ben abonnement. Groeten van Ben
Pluspunten
Ik ben heel tevreden met mijn telefoonabonnement.
VerbeterpuntenHet tussentijds gebruik kunnen maken van het ledenaanbod van de FNV. Dat kan bij Greenchoice wel gewoon op ieder moment van de overeenkomst, maar dat kan niet bij Ben en is alleen geldig bij nieuwe abonnementen. Dit is een verbeterpunt wat betreft de service.
Hoi, Bedankt voor het delen van jouw plus- en verbeterpunten! Heel fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met het telefoonabonnement. Daar doen we het voor :) Wat betreft jouw verbeterpunt: het klopt inderdaad dat je nu enkel gebruik kunt maken van acties bij een verlenging van het abonnement of bij een heel nieuw abonnement. Bij een 24 maanden abonnement is dit voor de einddatum nog niet mogelijk. Ik neem jouw feedback zeker ten harte! Voor nu wil ik je heel veel plezier toewensen met je Ben abonnement en geniet van het heerlijke weer! Groeten van Ben
Pluspunten
Snelle levering en goede verbinding
VerbeterpuntenNiets
Hoi Truus, Wat een mooie beoordeling, heel erg bedankt! Super om te lezen dat je geen verbeterpunten voor ons hebt. En heel leuk dat je zo tevreden bent over de snelle levering en goede verbinding. Vanzelfsprekend, vinden wij eigenlijk :) Ik wens je een heel mooi, zonnig weekend toe. Groeten van Ben
Pluspunten
heel tevreden!
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten!
Hoi Jorianne, Een 10, wauw! Wat een schitterende beoordeling zeg. Heel leuk om te lezen dat je zo ontzettend tevreden met ons bent :) Je kan voor vragen altijd bij ons terecht. Ik wens je een heel fijn, zonnig weekend toe! Groeten van Ben
Pluspunten
Nette en snelle levering zonder problemen
Hoi Astrid, Super dat je jouw ervaringen met ons wil delen! Heel fijn om te lezen dat de bezorging van het toestel zo vlekkeloos verlopen is. Dat zou eigenlijk vanzelfsprekend moeten zijn :) Heel veel plezier toegewenst met je Ben abonnement en geniet van het zonnetje. Groeten van Ben
Pluspunten
Goed overzicht verbruik
VerbeterpuntenVind combinatie Belsimpel en Ben verwarrend. Werd voor vraag betreffende smartphone doorverwezen naar Belsimpel.
Hoi, Welkom bij Ben! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons verbruiksoverzicht :) Ik snap dat je vragen hebt over waar precies de verantwoordelijkheid ligt tussen Belsimpel en Ben. Wanneer je een abonnement met toestel aanschaft bij Belsimpel dan koop je het toestel als het ware bij hun. De diensten voor het netwerk liggen wel weer bij ons. Mocht er dus iets mis zijn met het toestel dan loopt de garantie via Belsimpel. Je mag natuurlijk wel altijd bij ons terecht als je vragen hebt over het toestel zelf! Dan denken we met je mee. Groeten van Ben
Pluspunten
Abonnement is goed
Hoi Nettie, Welkom bij Ben :) Ik wil je bedanken voor deze mooie waardering. Heel veel plezier met jouw abonnement en geniet van de zon. Groeten van Ben
Hoi Lotte, Bedankt voor deze prachtige beoordeling! Welkom bij Ben en heel veel plezier met jouw abonnement. Bij vragen staan we voor je klaar. Ik wens je een zonnige zaterdag toe. Groeten van Ben
Pluspunten
Snel Voordelig Compleet
Hoi Harm, Bedankt voor deze schitterende beoordeling en mooie complimenten! Je vat onze diensten heel mooi samen zo :) Wij zullen ons uiterste best voor je blijven doen. Heel veel plezier met je Ben abonnement en geniet van het mooie weer. Groeten van Ben
Pluspunten
Duidelijk en snel.
VerbeterpuntenIk wist niet goed wanneer ik mijn nieuwe simkaart moest erin moet doen.
Hoi Roosmarijn, Bedankt voor het delen van jouw feedback met ons! Super om te lezen dat je de bestelling als "duidelijk" en "snel" hebt ervaren. Wat betreft het plaatsen van de nieuwe simkaart: deze kan gebruikt worden zodra je van ons de e-mail hebt ontvangen met als onderwerp "Jouw abonnement is nu actief". Ik wens je enorm veel plezier toe met jouw ben abonnement en geniet van het mooie weer. Groeten van Ben
Pluspunten
Perfect en snel
Hoi Kai, Wat een mooie beoordeling, bedankt! Fijn om te lezen dat je nog geen verbeterpunten hebt kunnen ontdekken bij ons en dat je onze diensten als "perfect" en "snel" ervaart. We zullen ons uiterste best voor je blijven doen. Fijn weekend! Groeten van Ben
Pluspunten
Snel bezorgd. Duidelijke communicatie
VerbeterpuntenPrijzig buiten de bundel om.
Hoi Tom, Bedankt voor het delen van jouw plus- en verbeterpunten! Goed om te lezen dat de bezorging en de communicatie soepel zijn verlopen. Wat betreft de prijzige buitenbundelkosten: voorkomen is inderdaad een stuk goedkoper. Zo bieden wij bijvoorbeeld MB Extra bundels aan, mocht je extra internet nodig hebben in de maand. Daarnaast heb je bij ons de mogelijkheid om maandelijks jouw bundels te wijzigen. Verhogen kan zelfs meerdere keren per maand! Geniet van het zonnetje vandaag. Groeten van Ben
Hoi Rinze, Welkom bij Ben! Bedankt voor het delen van jouw beoordeling met ons. Mocht je in de toekomst meer ervaring met ons hebben dan zijn wij heel erg benieuwd naar jouw plus- en verbeterpunten! Op naar de 10, zullen we maar zeggen :) Fijn weekend! Groeten van Ben
Pluspunten
via mail geïnformeerd over alles.
Hoi Jack, Bedankt voor het delen van jouw ervaring met Ben. Super om te lezen dat je onze informatievoorziening op prijs stelt. Geniet van het mooie weer vandaag! Groeten van Ben
Pluspunten
Snelle levering...super
Hoi Jeltje, Een 10, wat een prachtige beoordeling! Bedankt hiervoor :) Heel leuk om te lezen dat jouw bestelling snel is geleverd. Ik wens je onwijs veel plezier toe met je Ben abonnement en geniet van het zonnetje vandaag. Groeten van Ben
Pluspunten
Prima geregeld, was al klant.. Nu ook zakelijk.
Hoi Remco, Wat leuk, twee abonnementen bij ons! Super om te horen dat alles prima geregeld is. Dat zou toch eigenlijk vanzelfsprekend moeten zijn, vinden wij :) Fijn weekend! Groeten van Ben
Pluspunten
Snel, zakelijk en stipt op tijd de zaken geregeld.
VerbeterpuntenZou ik nu nog niet weten...
Hoi, Heel erg bedankt voor deze prachtige beoordeling! Goed om te lezen dat het bestelproces vlot is verlopen. Dat is ons streven. Veel plezier met jouw Ben abonnement en voor vragen staan we voor je klaar! Groeten van Ben
Pluspunten
Geen idee, heb net twee dagen de simkaart in gebruik
VerbeterpuntenIk krijg overal steeds de vraag om feedback, het wordt teveel. Wacht even een maand en doe het niet te vaak. Besteed je tijd en geld aan andere dingen. Je mag er van uitgaan dat je goede mensen in dienst hebt die hun werk goed doen. Vraag die om hun mening, die staan immers het dicht bij de klant.
Hoi, Bedankt voor het delen van jouw plus- en verbeterpunten! Logisch dat je in het begin nog niet zo heel veel ervaring met ons hebt. We vragen ook om je feedback over het bestel- en overstapproces. Jouw feedback is namelijk ontzettend waardevol voor ons. Ik wens je heel veel plezier toe met je Ben abonnement en geniet van het zonnetje vandaag! Groeten van Ben
Pluspunten
goedkoop
Verbeterpuntenbellen naar duitsland stond uit. medewerkers wilde dit niet activeren. meerdere malen aangegeven dat ik van KPN ben overgekomen met nummerbehoud. maar wilde de optie niet activeren. ik zou 200 euro moeten overmaken dan zouden we het overwegen na 3 dagen. Ik moest een zakelijke deal sluiten maar niemand wilde me helpen. pas nadat zaken via twitter en facebook bekend werden was het binnen 1 uur geregeld. SCHANDE! heb 3 abbo's bij ben maar ik ben binnenkort weg naar een andere provider. te gek voor woorden.
Hoi Merrill, Wat onhandig dat je de verkeerde informatie hebt gehad over de diensten van Ben in het begin van jouw abonnement, sorry hiervoor! Logisch dat je even niet zo heel erg blij met ons bent. Ik zie inderdaad dat er in het eerste telefoongesprek verkeerde informatie aan je is gegeven. In het volgende gesprek is de blokkade voor je verwijderd. Vervolgens is er ook contact geweest via onze Social Media kanalen. Goed om te horen dat het bellen naar het buitenland inmiddels wel lukt. We zullen ons uiterste best gaan doen om je weer blij te maken. Voor vragen kan je altijd contact met ons opnemen. Geniet van jouw weekend! Groeten van Ben
Pluspunten
Goede prijs voor het aantal minuten en mb's
Hoi, Wat een mooie beoordeling, bedankt! Een goede prijs-kwaliteitsverhouding is waar wij voor staan :) Ik wens je ontzettend veel plezier toe met jouw Ben abonnement. Fijn weekend! Groeten van Ben
Pluspunten
Bij een probleem word ik door Ben perfect geholpen.
VerbeterpuntenGa zo door Ben.
Hoi Harry, Heel erg bedankt voor het delen van jouw pluspunten met ons! Super om te horen dat jouw probleem goed door ons is opgelost. Dat zou eigenlijk zo moeten horen natuurlijk :) Zo doorgaan op deze manier zullen we zeker blijven doen, Harry! Geniet van het zonnetje vandaag. Groeten van Ben
Pluspunten
Werkt goed e n is niet duur
Hoi Jos, Super om te horen dat jouw ervaringen met ons zo positief zijn! Daar doen we het voor :) Ik wens je een heel fijn weekend toe. Groeten van Ben
Hoi Gerrit, Bedankt voor deze mooie beoordeling! Op naar de 10 :) Geniet van het prachtige weer vandaag. Groeten van Ben
Pluspunten
Prijs
VerbeterpuntenBizar dat kiyoh Ben beoordeelt op 8 van de 10, terwijl andere betrouwbare sites Ben 2 van de 10 geeft. Mijn persoonlijke ervaring is dat de werknemers niet goed getraind zijn, onvriendelijk en vaak onvriendelijk en onprofessioneel zijn en vaker de lijn hebben verbroken en niet teruggebeld hebben ondanks dit beloofd te hebben. Het is ongelooflijk hoeveel er mis is gegaan in zo korte tijd, en het lijkt erop dat de rechterhand niet weet wat de linker doet. Verbeterpunten: als een communicatiebedrijf hun werknemers moeten leren meer professioneel en vriendelijk te communiceren en te doen wat ze beloven. Het zou niet zo moeten zijn dat ik als potentiele klant vriendelijker naar hen toe ben dan zij naar mij. Het laatste wat ik wil is dat iemand door de telefoon zucht terwijl ik gewoon een vraag stel.
Hoi Jan, Ik schrik van jouw ervaringen met onze klantenservice! Sorry dat je het telefonische contact met mijn klantenservice op deze manier hebt mogen ervaren. Een positief klantcontact staat bij ons hoog in het vaandel. Ik wil je niet het gevoel geven dat er niet naar je geluisterd wordt. Ook dienen wij beloftes natuurlijk na te komen. Spijtig dat dit niet gebeurd is. Ik wil je in elk geval bedanken voor het delen van jouw plus- en verbeterpunten! Ik heb jouw abonnementgegevens aan de hand van het e-mailadres niet kunnen terugvinden in mijn systeem. Anders had ik het er hier graag met je over willen hebben. Mocht je willen dat we er een nieuwe blik op werpen dan mag je altijd contact met ons opnemen via het contactformulier of via een privébericht op Facebook of Twitter. Telefonisch mag natuurlijk ook. We gaan er alles aan doen om jouw ervaringen positief te maken! Ik wens je voor nu een heel mooi weekend toe. Groeten van Ben
Waldorpstraat 60
2521 CC Den haag