Pluspunten
voordelig
Hoi losien, Wat een prachtige beoordeling, bedankt hiervoor! Welkom bij Ben :) We gaan ons best doen om je nog meer tevreden te maken! Fijn, zonnig weekend toegewenst. Groeten van Ben
Pluspunten
Alles geweldig verlopen ben zeer tevreden
VerbeterpuntenGeen,alles is duidelijk uit gelegd De service en regeling is Super een voorbeeld voor alle bedrijven!
Hoi Marianne, Bedankt voor het delen van jouw pluspunten met ons!! Heel erg fijn dat je zo ontzettend tevreden bent over onze service en uitleg. Dat zou vanzelfsprekend moeten zijn vinden wij :) Wij staan voor vragen altijd voor je klaar! Geniet van het zonnetje dit weekend. Groeten van Ben
Pluspunten
Goede service. Duidelijke communicatie.
VerbeterpuntenApp werkt niet optiemaal met het weergeven van je tegoed/verbruikte MB's.
Hoi Nathan, Welkom bij Ben! Bedankt voor het delen van jouw plus- en verbeterpunten. Goede service en duidelijke communicatie is voor ons ontzettend belangrijk. Het zou vanzelfsprekend moeten zijn, vinden wij :) Heel leuk dat je onze app gebruikt. Mochten de MB's niet juist weergegeven worden dan kan je de belstatus verversen. Dit kan je doen door met je vinger van boven naar beneden over het scherm te vegen. Mocht dit niet lukken dan is het aan te raden om de app even helemaal opnieuw te installeren. Je kunt het verbruik ook altijd inzien via www.ben.nl/inloggen. Geniet van het schitterende weer deze dagen! Groeten van Ben
Hoi Klazina, Wat een prachtige beoordeling, bedankt!! Wij staan voor vragen altijd voor je klaar. Heel veel plezier met jouw Ben abonnement en geniet van het zonnetje. Groeten van Ben
Pluspunten
goedkopen abonementen
Verbeterpuntenleveringen. Nog steeds geen sim-kaart ontvangen terwijl mijn abonnement wel al 3 dagen actief is
Hoi Kirsten, Welkom bij Ben! Wat ontzettend leuk dat je voor Ben gekozen hebt. Zonder simkaart is het inderdaad knap lastig om het Ben abonnement te gaan gebruiken! Ik zal in ieder geval vier dagen van de bundelkosten gaan vergoeden, aangezien je toen geen gebruik hebt kunnen maken van het abonnement. Deze compensatie zal worden verrekend met jouw maandfactuur van mei, welke je in juni ontvangt. Mocht je nog geen simkaart ontvangen dan wil ik je vragen om contact op te nemen met onze klantenservice. Dit kan doordeweeks op het nummer 1200 met je Ben simkaart. Morgen zijn wij ook te bereiken via onze Social Mediakanalen op Twitter en Facebook. We helpen je graag verder. Geniet van het zonnetje! Groeten van Ben
Hoi Aad, Welkom bij Ben! Bedankt voor het delen van jouw feedback. Op naar de 10, zullen we maar zeggen :) Ik wens je een heel zonnig weekend toe. Groeten van Ben
Hoi Hendrik, Welkom bij Ben! Bedankt voor het geven van jouw beoordeling. Wij gaan ons uiterste best doen om je nog meer tevreden te maken! Op naar de 10, zullen we maar zeggen :) Groeten van Ben
Verbeterpuntenik weet er geen
Hoi Joseph, Welkom bij Ben! Wauw een 10, wat een mooie beoordeling. Dit compliment kan niemand ons meer afnemen. Ik wens je ontzettend veel plezier toe met jouw Ben abonnement en geniet van het mooie weer. Groeten van Ben
Pluspunten
BEN reageert snel. De oplossing heb ik geaccepteerd, hoewel mijn voorstel anders was. De SIM kaart was verkeerd bezorgd, maar daar kan BEN niets aan doen. Het zal een samenloop van omstandigheden zijn geweest.
VerbeterpuntenHet ingaan van een abonnement ver voor de SIM-kaart ontvangen is stoort mij mateloos! Ingangsdatum 27 april 2018. Tot op heden (2 mei) nog niets ontvangen!
Hoi Frans, Bedankt voor het delen van jouw verbeterpunten! Dat is inderdaad niet zo handig dat jouw abonnement nog voor het ontvangen van de simkaart is ingegaan. Ik heb daarom voor nu de bundelkosten voor de eerste vier dagen pro rata voor je vergoed. Deze vergoeding gaat mee met de factuur van de maand mei, welke je in juni ontvangt. Mocht je de simkaart op dit moment nog niet binnen hebben dan raad ik je aan om contact op te nemen met onze klantenservice vanaf maandag. Dit kan via het nummer 1200 met je Ben simkaart. Morgen zijn wij overdag ook bereikbaar via onze Social Media kanalen Facebook en Twitter. Je kunt ons daar ook vinden door een privéberichtje te sturen. Ik wens je een zonnig weekend toe. Groeten van Ben
Pluspunten
Hoi Bets, Super dat je jouw ervaringen met ons hier hebt willen delen! Een 10, een hele mooie beoordeling :) Welkom bij Ben en enorm veel plezier toegewenst met jouw Ben abonnement. Groeten van Ben
Pluspunten
zeer duidelijke informatie !
Verbeterpuntenga zo door !
Hoi Dick, Bedankt voor het plaatsen van deze supermooie beoordeling! Deze mooie complimenten kunnen wij weer in onze zak steken :) Wij gaan zeker vooral zo door. Duidelijke communicatie vinden wij ontzettend belangrijk. Geniet van het zonnige weekend. Groeten van Ben
Pluspunten
Prima abonnement
VerbeterpuntenWeet niet
Hoi Julika, Wat een mooi compliment, heel erg bedankt voor het delen hiervan! Op naar de 10, zal ik maar zeggen :) Ik wens je een zonovergoten weekend toe. Groeten van Ben
Hoi Abdelnaser, Wauw een 10, wat een schitterende beoordeling! Bedankt voor het delen hiervan en welkom bij Ben :) Groeten van Ben
Pluspunten
Snelle levering, alles in orde
VerbeterpuntenEr zit bij de simkaart een te ondertekenen overeenkomst, maar nergens staat wat je daarmee moet doen...
Hoi, Ik ben heel blij om te lezen dat de levering heel vlot is verlopen! Goede vraag wat betreft jouw overeenkomst: deze is voor je eigen administratie. Je hoeft deze dus niet te ondertekenen en terug te sturen naar ons. Je hebt namelijk door de Wet Verkoop op Afstand recht op 14 dagen bedenktijd. Geniet van het zonnetje vandaag! Groeten van Ben
Pluspunten
Makkelijk om over te stappen en prima geregeld.
VerbeterpuntenGeen
Hoi Bart Jan, Wat een top beoordeling, dankjewel hiervoor! Het zou eigenlijk vanzelfsprekend moeten zijn dat overstappen gemakkelijk is, vinden wij ;). Heel leuk dat je voor ons hebt gekozen als provider. Ik wens je een hele zonnige dag toe. Groeten van Ben
Pluspunten
Makkelijk aan te vragen
Verbeterpuntenvreemd dat het abbo ingaat dag voor aanvraag
Hoi Johanna, Bedankt voor het delen van jouw plus- en verbeterpunten! Fijn dat het bestellen van het abonnement soepel verliep! Ik zie inderdaad dat jouw abonnement is ingegaan op dezelfde dag als de besteldatum. Het abonnement gaat namelijk van start wanneer Post NL aan ons doorgeeft dat de simkaart is afgeleverd. Deze communicatie is bij jou niet helemaal goed verlopen zie ik. Ik heb daarom de kosten voor het gebruik van de bundels pro rata voor je vergoed voor 30 april. Dit bedrag zal worden verrekend op jouw maandfactuur van de maand mei, welke je half juni ontvangt. Ik wens je in elk geval ontzettend veel plezier toe met jouw Ben abonnement en geniet van het prachtige weer! Groeten van Ben
Pluspunten
Vriendelijke e-mails. Prijs-kwaliteitverhouding.
VerbeterpuntenMisschien toch wat duidelijker info bij de gekochte telefoon. Ik ben 71, hij werkt intussen, dwz ik kan bellen. Maar heel veel dingen kan ik nog niet vinden.
Hoi José, Wat ontzettend leuk dat je voor ons gekozen hebt bij het nieuwe abonnement! Ik ben blij om te horen dat je onze e-mails waardeert :) Wat betreft jouw toestel: hier willen we je natuurlijk graag mee helpen. Ik hoor graag van je welke informatie je nog mist en waar je behoefte aan hebt qua hulp. Je kunt deze informatie telefonisch met ons delen via de klantenservice (1200 met je Ben simkaart), via een privébericht op ons Twitter- en Facebookaccount of via het contactformulier. Daarnaast vind je op deze site > https://www.ben.nl/help ook een heleboel praktische tips. We helpen je graag verder! Ik wens je een zonnige dag toe. Groeten van Ben
Pluspunten
snel en netjes
Verbeterpuntentot nu toe niets
Hoi Laura, Bedankt voor het delen van jouw feedback! Ik zou zeggen, op naar de 10 :) Heel veel plezier met jouw Ben abonnement en ik wens je een hele zonnige dag toe. Groeten van Ben
Pluspunten
Snelle levering. Op zondag!
Hoi Magriet, Welkom bij Ben! Super om te horen dat jouw toestel en abonnement zo snel bezorgd zijn. Ik wens je er onwijs veel plezier mee en geniet van het prachtige weer in de komende dagen. Groeten van Ben
Pluspunten
Snelle levering, het omzettrn ging goed en het werkt goed.
Hoi Anja, Wat lief dat je jouw positieve feedback met ons wil delen :) Ik ben erg blij dat de hele overstap zo vlot is verlopen! Daar streven we naar! Geniet van het zonnetje. Groeten van Ben
Pluspunten
Nieuwe telefoon gekocht met nummer behoud was in 2dagen geregeld .Klantenservice gebeld voor een vraag en had binnen 10 sec iemand aan de lijn die het gelijk oploste.Kortom zeer tevreden met deze eerste kennismaking
VerbeterpuntenGeen
Hoi Iman, Dankjewel voor het delen van jouw pluspunten met ons. Heel fijn dat de bestelling zo soepeltjes is verlopen! De eerste kennismaking is geheel wederzijds positief :) Heel fijn dat je goed en snel bent geholpen bij ons klantenservice. Dat zou vanzelfsprekend moeten zijn, vinden wij! Ik wens je een hele zonnige middag toe. Groeten van Ben
Hoi Belinda, Wat een prachtige beoordeling, een 10 :) Bedankt hiervoor! Ik wens je heel veel plezier toe met jouw Ben abonnement. Groeten van Ben
Pluspunten
Snel, goede communicatie.
Hoi Jos, Ik wil je enorm bedanken voor jouw prachtige beoordeling! Je hebt mijn dag extra goed gemaakt. Welkom bij Ben en heel veel plezier met jouw Ben abonnement. Groeten van Ben
Pluspunten
Snel geleverd, goed verpakt
Hoi, Welkom bij Ben :) Super dat je zo tevreden bent over de levering van jouw nieuwe telefoon! Daar doen we het voor. Heel veel plezier met jouw Ben abonnement en nieuwe toestel! Groeten van Ben
Pluspunten
Alleen een nieuwe simkaart in mijn telefoon gedaan en klaar, alles was geregeld.
Hoi, Wat een prachtige beoordeling zeg! Goed om te horen dat de overstap zo gemakkelijk is verlopen. Vanzelfsprekend, vinden wij :) Ik wens je ontzettend veel plezier toe met jouw Ben abonnement! Groeten van Ben
Waldorpstraat 60
2521 CC Den haag