Pluspunten
Snelle levering, het omzettrn ging goed en het werkt goed.
Hoi Anja, Wat lief dat je jouw positieve feedback met ons wil delen :) Ik ben erg blij dat de hele overstap zo vlot is verlopen! Daar streven we naar! Geniet van het zonnetje. Groeten van Ben
Pluspunten
Nieuwe telefoon gekocht met nummer behoud was in 2dagen geregeld .Klantenservice gebeld voor een vraag en had binnen 10 sec iemand aan de lijn die het gelijk oploste.Kortom zeer tevreden met deze eerste kennismaking
VerbeterpuntenGeen
Hoi Iman, Dankjewel voor het delen van jouw pluspunten met ons. Heel fijn dat de bestelling zo soepeltjes is verlopen! De eerste kennismaking is geheel wederzijds positief :) Heel fijn dat je goed en snel bent geholpen bij ons klantenservice. Dat zou vanzelfsprekend moeten zijn, vinden wij! Ik wens je een hele zonnige middag toe. Groeten van Ben
Hoi Belinda, Wat een prachtige beoordeling, een 10 :) Bedankt hiervoor! Ik wens je heel veel plezier toe met jouw Ben abonnement. Groeten van Ben
Pluspunten
Snel, goede communicatie.
Hoi Jos, Ik wil je enorm bedanken voor jouw prachtige beoordeling! Je hebt mijn dag extra goed gemaakt. Welkom bij Ben en heel veel plezier met jouw Ben abonnement. Groeten van Ben
Pluspunten
Snel geleverd, goed verpakt
Hoi, Welkom bij Ben :) Super dat je zo tevreden bent over de levering van jouw nieuwe telefoon! Daar doen we het voor. Heel veel plezier met jouw Ben abonnement en nieuwe toestel! Groeten van Ben
Pluspunten
Alleen een nieuwe simkaart in mijn telefoon gedaan en klaar, alles was geregeld.
Hoi, Wat een prachtige beoordeling zeg! Goed om te horen dat de overstap zo gemakkelijk is verlopen. Vanzelfsprekend, vinden wij :) Ik wens je ontzettend veel plezier toe met jouw Ben abonnement! Groeten van Ben
Pluspunten
Tot nu toe ben ik tevreden de overstap van Vodafone naar Ben is zonder problemen verlopen.
VerbeterpuntenIk heb pas een abonnement bij Ben dus kan ik daar nodig niet over oordelen.
Hoi Kees, Welkom bij Ben :) Hartstikke leuk om te horen dat je zo tevreden bent over ons! Ik ben blij om te horen dat de overstap soepel is verlopen. Ik wens je een fijne en zonnige dag toe! Groeten van Ben
Pluspunten
Goede tarieven, goede verbinding, ben al jaren klant en heb geen klagen over BEN
Hoi Nicky, Wat een prachtige beoordeling zeg! Goede tarieven en een goede verbinding zou toch vanzelfsprekend moeten zijn? Dat vinden wij wel in elk geval ;) Ook de komende jaren gaan we ons uiterste best doen om je tevreden te houden! Geniet van het mooie weer. Groeten van Ben
Pluspunten
Goedkoop Goed bereik Wordt niet belaagd met nieuwsbrieven Handige app
VerbeterpuntenGeen
Hoi Merel, Wauw wat een prachtig cijfer en een mooie complimenten zeg! Hier word ik helemaal blij van. Je maakt gebruik van het best geteste netwerk van Nederland dus super om te horen dat het bereik helemaal goed is :). Ook erg leuk dat je de Ben app gebruikt. Geniet van het zonnetje in de komende dagen. Groeten van Ben
Pluspunten
Positief Overstappen ging makkelijk Ook met nummerbehoud
Hoi Diny, Wat een mooie complimenten, dankjewel! Super om te horen dat de overstap, en ook het overzetten van jouw nummer, vlekkeloos zijn verlopen. Geniet van het schitterende weer vandaag! Groeten van Ben
Pluspunten
Vergoeding voor het ongemak en vriendelijke medewerker
VerbeterpuntenNummerbehoud goed uitvoeren en voorkomen dat orders tussen wal en schip belanden en de klant daarvan de dupe is.
Hoi, Wat leuk dat je voor ons gekozen hebt! Wat jammer om te lezen dat het nummerbehoud niet helemaal vlekkeloos is verlopen. Daar is nog werk aan de winkel dus. Fijn dat je jouw feedback met ons hebt willen delen. Ik wens je enorm veel plezier toe met jouw Ben abonnement. Groeten van Ben
Hoi Jan, Dankjewel voor het delen van deze top beoordeling en welkom bij Ben! Ik wens je een mooi weekend toe :) Groeten van Ben
Pluspunten
Goede afhandeling bestelling. Redelijk snelle levering mobiel. Regelt zelf nummerbehoud bij vorige provider.
VerbeterpuntenNvt
Hoi Arianne, Welkom bij Ben en bedankt voor het delen van deze mooie beoordeling. Ik ben blij om te lezen dat alles goed afgehandeld kon worden, je het toestel snel in huis had en dat je jouw oude vertrouwde nummer nu via Ben kunt gebruiken. Top! Ik wens je een fijn weekend toe :) Groeten van Ben
Pluspunten
Goed geregelde overstap, goed bereik (t-mobile netwerk).
Hoi Patrick, Welkom bij Ben en bedankt voor het delen van deze geweldige beoordeling. Ik ben blij dat de overstap goed geregeld kon worden en dat je gebruik kunt maken van het best geteste netwerk van Nederland. Super! Fijn weekend :) Groeten van Ben
Pluspunten
beste info, correct en snel
Hoi, Een 10, wat een schitterend cijfer! Bedankt voor dit mooie compliment, wat je met ons gedeeld hebt. Ik ben blij dat alles soepel is verlopen. Groeten van Ben
Hoi Marinus, Bedankt voor het delen van jouw beoordeling! We gaan ons uiterste best doen om je nog meer tevreden te maken. Op naar de 10 :) Groeten van Ben
Pluspunten
Snel en correct
VerbeterpuntenGeen
Hoi Anton, Wat leuk dat je jouw pluspunten met ons hebt willen delen! Goed om te lezen dat alles snel en correct verliep en dat je tot nu toe geen verbeterpunten hebt. Maak er een mooie dag van. Groeten van Ben
Pluspunten
Snelheid, duidelijk
Hoi Theo, Super om te lezen dat je zo tevreden bent over ons en dat je alles snel en duidelijk vond gaan! We gaan de komende periode ons best doen om je nóg blijer te maken. We staan sowieso voor je klaar :) Groeten van Ben
Hoi Tineke, Een 10, wat een prachtig cijfer! Bedankt hiervoor. Heel veel plezier toegewenst met je Ben abonnement. Groeten van Ben
Hoi Cornelia, Superfijn dat je jouw ervaring met ons hebt willen delen! We gaan ons uiterste best doen om je nóg meer tevreden te maken :) Groeten van Ben
Pluspunten
SIM-kaart snel geleverd, scherpe tarieven, leuke huistijl website/app
Verbeterpuntenmeer/duidelijkere communicatie over voortgang nummerbehoud
Hoi Beth, Wat ontzettend fijn dat je jouw plus- en verbeterpunten met ons deelt! Ook leuk dat je onze scherpe tarieven, website en Ben app waardeert :) Daar doen we het voor. Ik ben enorm benieuwd naar jouw tips wat betreft onze communicatie over nummerbehoud. Deze mag je altijd met ons delen via het contactformulier of via een privéberichtje op onze social mediakanalen (Twitter en Facebook). Groeten van Ben
Pluspunten
Fijne begeleiding in overstap op nieuwe provider
Hoi Eline, Welkom bij Ben. Bedankt voor het delen van jouw mooie en waardevolle feedback! Wij staan voor je klaar. Op naar de 10 zou ik zeggen :) Groeten van Ben
Pluspunten
De overgang van de ene provider naar de andere was altijd stroef. Ik had altijd een gat van minstens 6 uur zonder telefoon. Deze keer ging meteen goed, vroeg in de ochtend, zoals dat hoort.
VerbeterpuntenInternet zou sneller kunnen...
Hoi, Wat fijn dat wij jouw verwachtingen hebben kunnen waarmaken wat betreft de overstap! Dat zou natuurlijk vanzelfsprekend moeten zijn :) Wij maken gebruik van het best geteste netwerk van Nederland. Ik wil natuurlijk wel dat je optimaal kunt genieten van jouw Ben abonnement. Ik heb je daarom een mail gestuurd met stappen die je kunt volgen. In de mail staat ook een knop, waarmee je een melding kunt maken met voorbeelden van jouw ervaringen met internet. Samen maken we het beter en op naar de 10 :) Groeten van Ben
Pluspunten
er is gedaan wat beloofd is, nummerbehoud goed geregeld en op de overgangsdag al heel snel weer gebruik kunnen maken van telefoon.
VerbeterpuntenGeen idee
Hoi, Super om te horen dat de overstap naar ons toe helemaal vlekkeloos is verlopen. Daar streven wij naar! Ik wens je ongelofelijk veel plezier toe met je Ben abonnement. Groten van Ben
Pluspunten
Geen fouten in de overstap
VerbeterpuntenSommige voor klanten belangrijke zaken staan een beetje verstopt in de brieven e.d., moeilijk te vinden.
Hoi Nieck, Wat fijn dat je jouw waardevolle feedback aan ons kenbaar hebt gemaakt. Er is zo te zien nog wat ruimte voor verbetering. Super om te horen dat de overstap goed is verlopen! Ik ben eigenlijk reuze benieuwd welke informatie duideljker zou kunnen in onze communicatie. Je mag dit met ons delen via onze klantenservice (het contactformulier of via een privéberichtje op onze Twitter- of Facebookpagina). Op naar de 10! Groeten van Ben
Waldorpstraat 60
2521 CC Den haag