Pluspunten
Al sinds 2010 een tevreden klant. Goed bereik. Geen problemen.
Hoi Marjolein, Wat zijn wij al een lange tijd samen! Ik hoop dat we nog heel veel jaren bij elkaar blijven :) dankjewel voor het delen van deze prachtige beoordeling! Ik wens je een mooi weekend toe. Groeten van Ben
Pluspunten
goedkoop
Verbeterpuntenslechte ontvangst
Hoi Lucas, Welkom bij Ben en bedankt voor het delen van jouw plus en verbeterpunten. Ik ben blij dat de zachte prijzen in de smaak gevallen zijn. Jammer om te lezen dat je nog niet aan het genieten bent van het best geteste netwerk van Nederland waar wij gebruik van maken. Je kunt via: www.ben.nl/dekkingskaart bekijken hoe jouw dekking is. Je kunt kiezen voor ''meld een probleem'' als je wil dat wij dit verder uitzoeken en contact met je opnemen. Vergeet dan niet het formulier in te vullen nadat je het probleem hebt gemeld. Sorry voor het ongemak. Ik wens je voor nu een fijn weekend. Groeten van Ben
Pluspunten
snel in een dag geregeld
Hoi Janny, Super dat alles zo snel geregeld kon worden, daar houden wij van :) dankjewel voor het delen van jouw beoordeling en bevinding. Een zonnig weekend toegewenst! Groeten van Ben
Pluspunten
Snel en vakkundig door goed personeel geholpen. Levering van Samsung telefoon op de minuut af nauwkeurig.
VerbeterpuntenWil met mijn vaste telefoon Ben bellen voor hulp maar dat kost een vermogen als het telefoongesprek een beetje lang duurt. Waarom niet tegen lokale kosten of zelfs grati, beschouw het als service!
Hoi Ge, Dankjewel voor het delen van jouw plus en verbeterpunten en welkom bij Ben! Ik ben blij dat je goed geholpen bent door mijn collega's. Voor het bellen naar onze klantenservice betaal je het lokale tarief, dus zeker niet de hoofdprijs. Het is makkelijker om met jouw Ben abonnement te bellen via 1200. Ook kun je contact met ons zoeken via onze service chat, Twitter en Facebook pagina's (degroetenvanBen) ik hoop dat je met deze informatie en alternatieven geholpen bent :) fijn weekend! Groeten van Ben
Pluspunten
Snel geregeld
Hoi Huub, Goed om te lezen dat jouw bestelling en abonnement snel geregeld konden worden, zoals het hoort vinden wij :) bedankt voor het delen van deze mooie beoordeling. Maak er een mooi weekend van! Groeten van Ben
Hoi Alireza, Dankjewel voor het delen van deze lovende beoordeling. Super om te zien dat je blij bent met ons. Ik wens je een zonnig weekend toe! Groeten van Ben
Hoi Lenie, Welkom bij Ben en bedankt voor het delen van deze prachtige beoordeling. Ik ben blij om te lezen dat je blij bent met ons. Ik wens je een mooi en zonnig weekend toe! Groeten van Ben
Pluspunten
Heldere en snelle communicatie, klantvriendelijk.
Hoi, Wat een mooie beoordeling, bedankt! Fijn dat je deze met ons hebt willen delen. Geniet van het heerlijke lenteweer de komende dagen. Groeten van Ben
Pluspunten
Snelle levering en uitstekende uitleg.
VerbeterpuntenGeen
Hoi Astrid, Wat goed om te horen dat je de levering en uitleg als uitstekend hebt ervaren. Bedankt dat je deze punten met ons hebt willen delen. Ik wens je ontzettend veel plezier toe met jouw Ben abonnement. Groeten van Ben
Pluspunten
Gewoon perfect! Goed bereik, geen problemen. Netwerk erg snel! Afhankelijk v locatie plm 50 tot 100 Mbit/s. Pas wel op met speedtest :die slokt veel data op!!
Hoi, Wat een mooie beoordeling, ik ga er helemaal van blozen. Heel mooi om te zien dat je het maximale uit het netwerk kunt halen. Een speedtest kan je inderdaad beter niet te vaak doen, anders ga je wel erg snel door je databundel heen. Geniet van het mooi weer de aankomende dagen! Groeten van Ben
Pluspunten
zeer correct en klantvriendelijk
Hoi Johannes, Wat een prachtige woorden en een heel mooi cijfer, bedankt!! Je bent van harte welkom bij Ben. Groeten van Ben
Pluspunten
Overstap naar Ben is goed verlopen. Communicatie liep digitaal en soepel. Bedankt Ben!
VerbeterpuntenDirect wijzen op app voor monitoring
Hoi Johan, Ik wil je bedanken voor het delen van jouw feedback. Goed om te horen dat je zo tevreden bent over onze communicatie en de overstap. Ik neem jouw feedback mee om de bekendheid van de Ben app en de belstatus te verbeteren naar onze klanten toe. Groeten van Ben
Pluspunten
Hoi Christ, Ontzettend bedankt voor jouw beoordeling. Op naar de 10! Geniet van het zonnetje. Groeten van Ben
Pluspunten
Snelle levering. Wat beloofd wordt, wordt nagekomen.
Hoi, Wat een mooi compliment, bedankt hiervoor! Heel veel plezier met jouw Ben abonnement toegewenst. Groeten van Ben
Pluspunten
Snelle regeling abonnement en levering toestel
Hoi Peter, Welkom bij Ben! Wat fijn dat je jouw toestel en simkaart zo snel hebt ontvangen. Heel erg bedankt voor jou beoordeling. We gaan ons uiterste best doen dat je nóg meer tevreden wordt over ons. Groeten van Ben
Pluspunten
Duidelijke communicatie met mails en sms-berichten.
VerbeterpuntenDe app werkt pas als je je simkaart geïnstalleerd hebt. Toch word je al eerder aangeraden om de app te installeren. Jullie zouden hier uitleg bij kunnen geven of pas later aanraden om de app te installeren of de app aanpassen.
Hoi Bastiaan, Ik wil je enorm bedanken voor jouw plus- en verbeterpunten. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze communicatie. Op dit moment hebben we te maken met een storing, waardoor inloggen in de Ben app niet lukt totdat de aanvraag voor nummerbehoud is goedgekeurd. Een goede tip van jou om dit beter te communiceren. Geniet van het schitterende lenteweer! Groeten van Ben
Pluspunten
Goede service snelle levering alles duidelijk omschreven zeer tevreden
VerbeterpuntenNiet van toepassing
Hoi Ineke, Heel erg bedankt voor jouw lovende woorden. Wat fijn dat je jouw bestelling zo snel hebt mogen ontvangen. Ik wens je onwijs veel plezier toe met jouw Ben abonnement. Groeten van Ben
Pluspunten
Vlotte afhandeling van de bestelling! Goed contact via de mail. Ben heel tevreden!
Hoi Marjan, Wat een mooi compliment, bedankt! Wij blijven ons best voor jou doen. Geniet van het prachtige lenteweer de komende dagen. Groeten van Ben
Pluspunten
Alles is correct verlopen
Hoi Gerdi, Ik ben blij om te horen dat alles goed verlopen is. Wat fijn dat je dit met ons wil delen. Op naar de 10 zullen we maar zeggen! Groeten van Ben
Pluspunten
Snel overgezet vanaf andere provider.
Hoi Bram, Bedankt voor het delen van jouw feedback en voor geven van het mooie cijfer. Goed om te horen dat jouw ervaringen met het overzetten van het telefoonnummer zo positief zijn. Ik wens je enorm veel plezier toe met jouw Ben abonnement. Groeten van Ben
Pluspunten
Zeer klantvriendelijke klantenservice, afspraken worden nagekomen
VerbeterpuntenLeveringsproces is omslachtig (wellicht opgelegd door regelgeving), onduidelijk dat bij een nieuw sim-only abonnement 4G pas later geactiveerd wordt dan de rest van de bundel
Hoi Jan, Bedankt voor het doorgeven van jouw plus- en verbeterpunten. Wat een prachtige beoordeling! Ik zie dat je meteen bij de bestelling voor 4G hebt gekozen dus deze bundel had wel direct in moeten gaan. Sorry dat dit niet gebeurd is! Ik wil je ook enorm bedanken voor jouw feedback wat betreft de bezorging. Ik wens je veel plezier toe met jouw nieuwe Ben abonnement. Groeten van Ben
Pluspunten
Hoi Jan, Wat goed om te horen dat jouw bestelling zo snel is bezorgd! Bedankt voor jouw prachtige beoordeling. Geniet van je Ben abonnement en het schitterende weer de komende dagen. Groeten van Ben
Pluspunten
Op 1 punt na erg tevreden tot nu toe ben benieuwd hoe het verder gaat.
VerbeterpuntenGister een poosje niet bereikbaar geweest kwam er later pas achter. We gaan verder Ff bekijken hoe het gaat lopen. Voor het eerst in 10 jaar dat ik overgestapt ben.
Hoi Rowena, Ik voel mij zeer vereerd dat je voor ons hebt gekozen, nadat je zo'n lange tijd niet gewisseld bent van provider. Bedankt dat je dit vertrouwen in ons toont! Je mag inderdaad wel verwachten dat je optimaal bereik hebt. Ik heb je een e-mail gestuurd met een aantal stappen die je kunt volgen, mocht je in de toekomst opnieuw een verminderd bereik ervaren. Hierin staat ook een link naar onze dekkingskaart, zodat je kunt kijken of het bereik specifiek minder is op een bepaalde locatie. Via deze dekkingskaart kan je jouw voorbeeld insturen, zodat de technische afdeling dit voor je kan uitzoeken. Sorry voor het ongemak! Groeten van Ben
Pluspunten
Doet wat het belooft
Hoi Paula, Bedankt voor het delen van jouw pluspunten. Het doet mij goed dat alles naar tevredenheid werkt. Groeten van Ben
Pluspunten
Tot nu tor prima bevallen. Op de “afgesproken” dag was ik inderdaad direct al aangesloten.
VerbeterpuntenWeet ik niet.
Hoi Renske, Wat een prachtige beoordeling, bedankt hiervoor! Ik ben blij dat het aansluiten van jouw abonnement goed verlopen is. Groeten van Ben
Waldorpstraat 60
2521 CC Den haag