Pluspunten
Snel en klantvriendelijk
VerbeterpuntenBellen met een vaste lijn moet via een 0900 nummer. Dat is bij een all-in tarief niet gratis voor ons. Dus als je niet kan bellen via een BEN nummer heb ik altijd extra kosten. Klein dingetje, maar wat ons betreft toch voor verbetering vatbaar.
Hoi Raymond, Welkom bij Ben en bedankt voor het delen van jouw bevindingen. Ik ben blij dat je snel en klantvriendelijk geholpen bent. Voor het bellen naar onze klantenservice betaal je het lokale tarief. Het klopt dat dit daarom niet voor iedereen gratis is. Je zou eventueel ook contact op kunnen nemen via onze service chat, of social media kanalen: Facebook en Twitter. Ik neem jouw feedback mee ter verbetering van onze kwaliteit en service. Fijn weekend! Groeten van Ben
Pluspunten
Duidelijk
Hoi Dirk, Bedankt voor het delen van deze positieve beoordeling! Ik ben blij dat alles duidelijk was en nog steeds is :) ik wens je een fijn weekend! Groeten van Ben
Pluspunten
Snelle en correcte afhandeling abonnementsaanvraag
Hoi J.K.Boerema, Welkom bij Ben! Ik ben blij om te lezen dat alles snel en correct afgehandeld kon worden. Veel plezier met jouw nieuwe abonnement en een fijn weekend :) Groeten van Ben
Pluspunten
snelle levering duidelijk in service, was bij een ander voor destijds een nieuwe telefoon, maar Ben blij weer terug te zijn.
VerbeterpuntenTot nu toe niets...
Hoi José, Bedankt voor het delen van jouw plus en verbeterpunten en welkom terug bij Ben! Super dat alles omtrent het abonnement en de levering duidelijk was voor jou. Ik wens je een fijn weekend toe :) Groeten van Ben
Pluspunten
alles ok
Hoi Johannes, Welkom bij Ben! Ik ben blij dat alles goed verlopen is. Mochten er zaken zijn waar ik je bij kan helpen, laat je het mij dan weten? Ik zie er graag op toe dat onze klanten de beste service ontvangen :) fijn weekend voor nu! Groeten van Ben
Pluspunten
Duidelijk en snel, vriendelijke klantenservice.
Hoi Rita, Dankjewel voor het delen van jouw plus en verbeterpunten. Super dat alles snel en duidelijk geregeld kon worden en dat je vriendelijk geholpen bent door mijn collega's. Ik wens je een mooi weekend toe. Groeten van Ben
Hoi, Welkom bij Ben! Bedankt voor het delen van deze prachtige beoordeling. Fijn weekend. Groeten van Ben
Hoi Jan, Bedankt voor het delen van dit ge-wel-dige cijfer! Ik ben heel blij dat alles naar wens is. Maak er een mooi weekend van :) Groeten van Ben
Pluspunten
De gehele afhandeling is zeer vlot verlopen. Informatie vooraf en achteraf was ruim voldoende.
VerbeterpuntenGeen
Hoi Peter, Welkom bij Ben en bedankt voor het delen van jouw bevindingen! Super om te lezen dat je goed geinformeerd bent vooraf, tijdens en achteraf het bestelproces. Fijn dat alles goed verlopen is. Ik wens je een mooi weekend :) Groeten van Ben
Pluspunten
Nummerbehoud was misgegaan, maar na 1 telefoontje was dit binnen een paar uur geregeld. Verder alles perfect!
Hoi Pancras, Welkom bij Ben! Sorry dat nummerbehoud niet direct in één keer gelukt is. Ik ben blij dat het snel opgelost kon worden met de hulp van een van mijn collega's. Super! Ik wens je een mooi weekend toe :) Groeten van Ben
Pluspunten
n.v.t.
Hoi, Dankjewel voor het delen van dit mooie cijfer! Ik ben blij dat alles naar wens (verlopen) is. Fijn weekend :) Groeten van Ben
Hoi Nelly, Dankjewel voor het delen van deze lovende beoordeling! Super om te lezen dat alles goed gegaan is en dat je tevreden bent. Maak er een mooi weekend van! Groeten van Ben
Pluspunten
persoonlijke benadering en bereidheid tot helpen
Hoi Henk, Bedankt voor het delen van jouw bevindingen en welkom bij Ben! Ik ben blij dat je al een beetje van onze service hebt kunnen proeven :) wij helpen je graag! Mocht er nog iets zijn wat ik voor je kan doen, laat je het mij dan weten? Ik wens je voor nu een top weekend toe. Groeten van Ben
Hoi Vangelis, Welkom bij Ben en bedankt voor het delen van jouw bevindingen. Jammer om te lezen dat je niet tevreden bent. Hoe kan ik ervoor zorgen dat jouw ervaring in positieve zin verandert? Ik help je graag verder. Alvast bedankt en een fijn weekend voor nu. Groeten van Ben
Pluspunten
Snelle levering met nummerportatie
Verbeterpuntentot nu toe, geen
Hoi Frederik, Welkom bij Ben. Bedankt voor het delen van jouw bevindingen. Fijn dat alles naar wens is en dat de nummerportering keurig verlopen is. Dat maakt het overtappen een stuk gemakkelijker! Ik wens je een mooi weekend. Groeten van Ben
Hoi Sjakkelien, Welkom bij Ben en bedankt voor het delen van deze geweldige beoordeling! Ik ben blij dat alles goed verlopen is :) maak er een mooi weekend van! Groeten van Ben
Hoi Richard, Welkom bij Ben en bedankt voor het delen van deze mooie beoordeling. Ik ben blij om te lezen dat je tevreden bent en dat alles naar wens is. Fijne avond! Groeten van Ben
Pluspunten
we hebben van jullie niets ontvangen 2 avonden op jullie gewacht en niets gehoord rond uit schandalig gaan jullie zo met ons om
Pluspunten
Nog geen positieve punten
VerbeterpuntenBen al meer dan 2 dagen bezig om mijn nummer overgezet te krijgen.zou op 19 maart plaatsvinden tot op heden niet gerealiseerd
Er was niet van te voren aangekondigd wanneer mijn abonnement in zou gaan. Ko
Hoi Caroline, Welkom bij Ben. Dankjewel voor het delen van jouw plus en verbeterpunten. Jammer om te lezen dat je niet goed geïnformeerd bent waardoor je niet wist wanneer jouw abonnement in zou gaan. Wij sturen altijd een e-mail over de startdatum. Kun je kijken of deze misschien in jouw spam box terecht gekomen is? Ik hoop dat alles nu naar behoren werkt. Sorry voor het ongemak. Fijn weekend! Groeten van Ben
Pluspunten
Duidelijke mail over start abonnement. Duidelijke app!!! tav belminuten etc.
VerbeterpuntenGeen
Hoi Nelly, Welkom bij Ben! Dankjewel voor het delen van jouw bevindingen. Ik ben blij om te lezen dat je goed geinformeerd bent via de maill en dat je blij bent met het verbruikoverzicht in de Ben App! Super :) Ik wens je een mooi weekend. groeten van Ben
Pluspunten
Hoi Pascal, Welkom bij Ben! Dankjewel voor het delen van jouw bevindingen. Fijn dat jouw abonnement snel geleverd kon worden. Maak er een mooie dag van :) Groeten van Ben
Pluspunten
Prima service en prima dienstverlening.
VerbeterpuntenAls ondernemer mis ik opname van het BTW bedrag in de maandelijkse factuur.
Hoi, Dankjewel voor het delen van jouw bevindingen. Ik ben blij dat je tevreden bent over de service en over onze dienstverlenging. Je kunt gemakkelijk de BTW-regel toevoegen via jouw de Ben app of de IkBen pagina. Als dit niet lukt, laat het mij dan weten, dan maak ik dit voor jou in orde. Dit kan ook met terugwerkende kracht :) fijn weekend! Groeten van Ben
Pluspunten
Ik heb nog nooit problemen gehad met Ben. Ook wijzigingen doorvoeren gaat in één handomslag. De prijs niet te vergeten is de beste! Ben blij dat ik bij Ben Ben.
VerbeterpuntenWat mij betreft: ga zo door ...
Hoi Amber, Dankjewel voor het delen van deze lovende beoordeling! Ik ben blij dat alles altijd goed gaat en dat je erg tevreden bent over de bundel opties en de zachte prijzen. Wij bij Ben zijn ook blij met jou! Ik wens je een geweldig weekend toe :) Groeten van Ben
Waldorpstraat 60
2521 CC Den haag