Pluspunten

Zeer snelle en correcte aflevering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Mijn nummer is 1 maand te laat overgezet waardoor ik 1 maand extra kosten heb moeten maken. Wel snel geregeld daarna.

Pluspunten

Alles is soepel en volgens afspraak verlopen

Pluspunten

goed luisteren, meedenken, grenzen aangeven (korting), helpen waar mogelijk.

lijn afsluiten als de medewerker moet zoeken naar de oplossing, hoort nu alles wat je niet wil horen.

Pluspunten

De overstap naar Ben is prima verlopen!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Makkelijke aanvraag, snelle verwerking

Mijn vorige simkaart is in de nacht van zondag op maandag al geblokkeerd terwijl mijn Ben SIM kaart dinsdagmiddag pas werd bezorgd. Erg vervelend om zo lang (ruim 36 uur) zonder mobiel bereik te zitten. Had ik zelfs nog van tevoren via de chat nagevraagd hoe dit zou gaan, toen is me verzekerd max 24 uur geen bereik en meestal slechts een paar uur. Als ik dit had geweten, had ik het op een andere dag overgezet.

Pluspunten

Overzetten van andere provider met nummerbehoud is prima verlopen.

Pluspunten

Snel, goed, vriendelijk en uiterst gemakkelijk!

Pluspunten

Gemaakte fouten worden snel en goed opgelost. Aangenaam contact met de medewerker. Geen wachttijd aan de telefoon voordat je een medewerker spreekt.

Ruimere telefonische bereikbaarheid (tijden). Controleer bij bekende systeemfouten welke klanten/contracten mogelijk getroffen zijn en wacht niet tot ze bellen.

Pluspunten

Prima snelle levering em perfect op tijd aan

Sneller internet meek wel dat het echt iets minder is dan mijn vorige provider. Wel beter bereik!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen, omdat ik de hele dag voorJan met de korte achternaam heb gewacht. De bezorger is niet gekomen terwijl daartoe wel een afspraak was gemaakt. Dit koste me dus een extra vrije dag voor eigen rekening. Omdat een nieuwe afspraak moest worden gemaakt.

Laat Ben de afspraak maken en niet de koerier. En zorg voor een tegemoetkoming omdat het de kant een extra dag kost en een hoop ergernis.

Pluspunten

Duidelijk en snel, Geen poespas en raare aanbiedingen waar ik niet om vroeg, dus ben heel erg tevreden

Geen, ik zou zeggen ga zo door ;)

Pluspunten

Snel geleverd documenten aanleveren digitaal supper handig .heel tevreden

Pluspunten

Goede prijs/kwaliteits verhouding. Goede comunicatie. Goede website om naar je bundel te kijken. Goede service (MB pauze en MB extra)

2 sterren: slechter dan verwacht

Ik kan de eerste 2 maanden niet bellen naar een service nummer of ik moet een voorschot bedrag van 100 euro overmaken en dan nog 3 dagen wachten. De klantenservice kan me niet helpen. De klacht wordt vaker ontvangen, maar er wordt niks meegedaan. Slechte klantenservice. Alleen maar: ja ik begrijp u, ik kan helaas niks voor u doen. Geen mogelijkheden tot andere oplossingen bieden. Jammer!

Pluspunten

Je wordt per email constant op de hoogte gehouden betreft je abbo en stand van zaken.

Nadeel als je telefonisch contact wil kan dat nog weleens erg lang duren.

Pluspunten

Snelle afwikkeling

Mijn vrouw kan bij jullie geen telefoon met abonnement afsluiten omdat zij nog de Belgische nationaliteit heeft. Tevens kan je de eerste twee maanden niet naar België bellen of SMS sturen mits je een voorschot betaald!! Vreemd, daar als je nummer behoud dit wel kan!!

Pluspunten

Alles prima volgens afspraak verlopen

Waldorpstraat 60

2521 CC Den haag