Pluspunten
Zeer snelle en correcte aflevering.
Hoi Henk, Bedankt voor het delen van jouw positieve beoordeling. Ik ben blij dat alles snel en correct afgehandeld kon worden. Super! Maak er een mooi weekend van. Groeten van Ben
Mijn nummer is 1 maand te laat overgezet waardoor ik 1 maand extra kosten heb moeten maken. Wel snel geregeld daarna.
Hoi Peter, Bedankt voor het delen van jouw plus en verbeterpunten. Jammer om te lezen dat het een maand langer geduurd heeft voordat jouw nummer overgezet kon worden. Jouw Ben abonnement is pas op 8 maart van start gegaan. Dat betekent dat je jouw eerste factuur eind april zult ontvangen. Sorry voor het ongemak. Goed weekend!
Hoi Guill, Dankjewel voor het delen van deze geweldige beoordeling! Fijn dat alles naar wens is. Goed weekend :) Groeten van Ben
Pluspunten
Alles is soepel en volgens afspraak verlopen
Hoi Nienke, Welkom bij Ben! Super om te lezen dat alles soepel en volgens afspraak verlopen is. Dat lees ik graag :) maak er een mooi weekend van! Groeten van Ben
Hoi Jessica, Bedankt voor het delen van deze geweldige beoordeling! Fijn dat alles goed gegaan is en je tevreden bent. Maak er een mooi weekend van :) Groeten van Ben
Pluspunten
goed luisteren, meedenken, grenzen aangeven (korting), helpen waar mogelijk.
Verbeterpuntenlijn afsluiten als de medewerker moet zoeken naar de oplossing, hoort nu alles wat je niet wil horen.
Hoi Gino, Bedankt voor het delen van jouw plus en verbeterpunten. Ik ben blij dat je te spreken bent over onze service. Jammer om te lezen dat je niet correct in de wacht gezet bent tijdens het bellen met een van mijn collega's. Ik kan mij voorstellen dat je niet alles wilt horen, maar alleen waar jij over belt. Sorry hiervoor. Ik heb dit doorgegeven zodat we hier scherper op letten. Fijn weekend! Groeten van Ben
Pluspunten
De overstap naar Ben is prima verlopen!
Hoi Aneta, Bedankt voor het delen van deze lovende beoordeling. Heel fijn dat de overstap prima verlopen is! Maak er een mooi weekend van :) Groeten van Ben
VerbeterpuntenGeen
Hoi Hugoline, Bedankt voor deze geweldige beoordeling! Ik ben blij om te lezen dat alles dik in orde is :) fijn weekend. Groeten van Ben
Hoi, Bedankt voor het delen van deze top beoordeling. Fijn dat alles naar wens is! Ik wens je een mooie dag toe. Groeten van Ben
Pluspunten
Makkelijke aanvraag, snelle verwerking
VerbeterpuntenMijn vorige simkaart is in de nacht van zondag op maandag al geblokkeerd terwijl mijn Ben SIM kaart dinsdagmiddag pas werd bezorgd. Erg vervelend om zo lang (ruim 36 uur) zonder mobiel bereik te zitten. Had ik zelfs nog van tevoren via de chat nagevraagd hoe dit zou gaan, toen is me verzekerd max 24 uur geen bereik en meestal slechts een paar uur. Als ik dit had geweten, had ik het op een andere dag overgezet.
Pluspunten
Overzetten van andere provider met nummerbehoud is prima verlopen.
Hoi Petronella, Welkom bij Ben! Ik ben blij om te lezen dat de overstap met nummerbehoud prima verlopen is. Top :) maak er een mooi weekend van! Groeten van Ben
Pluspunten
Snel, goed, vriendelijk en uiterst gemakkelijk!
Hoi Mirjam, Dankjewel voor het delen van deze top beoordeling. Ik ben blij dat alles goed, snel, vriendelijk en makkelijk geregeld kon worden. Dat lees ik graag :) maak er een mooi weekend van. Groeten van Ben
Pluspunten
Gemaakte fouten worden snel en goed opgelost. Aangenaam contact met de medewerker. Geen wachttijd aan de telefoon voordat je een medewerker spreekt.
VerbeterpuntenRuimere telefonische bereikbaarheid (tijden). Controleer bij bekende systeemfouten welke klanten/contracten mogelijk getroffen zijn en wacht niet tot ze bellen.
Hoi, Welkom bij Ben en bedankt voor het delen van jouw plus en verbeterpunten. Ik ben blij om te lezen dat je goed geholpen bent door mijn collega's en dat gemaakte fouten goed opgelost konden worden. Ik neem jouw feedback mee ter verbetering van onze service en kwaliteit. Ik hoop dat we in de toekomst telefonisch langer bereikbaar zijn. Op dit moment zijn we via onze socialmedia kanalen op werkdagen tot 21:00 bereikbaar. Fijn weekend! Groeten van Ben
Hoi Daniella, Welkom bij Ben! Bedankt voor het delen van deze geweldige beoordeling. Fijn dat alles naar wens is. Maak er een mooi weekend van. Groeten van Ben
Pluspunten
Prima snelle levering em perfect op tijd aan
VerbeterpuntenSneller internet meek wel dat het echt iets minder is dan mijn vorige provider. Wel beter bereik!
Hoi Anne, Welkom bij Ben! Dankjewel voor het delen van jouw plus en verbeterpunten. Fijn dat alles volgens afspraak geleverd kon worden. Maak je gebruik van ons 4G netwerk? Dan zou je snel internet moeten hebben. Je kunt hier meer lezen over wat je kunt doen om de snelheid nog beter te maken: https://www.ben.nl/internetsnelheid tot slot ben ik blij om te lezen dat je goed bereik hebt! Ik wens je een mooi weekend toe. Groeten van Ben
Pluspunten
Geen, omdat ik de hele dag voorJan met de korte achternaam heb gewacht. De bezorger is niet gekomen terwijl daartoe wel een afspraak was gemaakt. Dit koste me dus een extra vrije dag voor eigen rekening. Omdat een nieuwe afspraak moest worden gemaakt.
VerbeterpuntenLaat Ben de afspraak maken en niet de koerier. En zorg voor een tegemoetkoming omdat het de kant een extra dag kost en een hoop ergernis.
Pluspunten
Duidelijk en snel, Geen poespas en raare aanbiedingen waar ik niet om vroeg, dus ben heel erg tevreden
VerbeterpuntenGeen, ik zou zeggen ga zo door ;)
Hoi Arjen, Welkom bij Ben en bedankt voor het delen van deze geweldige beoordeling. Super om te lezen dat alles snel en duidelijk geregeld kon worden en dat je tevreden bent met de manier waarop wij met onze aanbiedingen en klanten omgaan. We gaan zeer zeker zo door, het kan allen nog beter worden :) Fijn weekend! Groeten van Ben
Pluspunten
Snel geleverd documenten aanleveren digitaal supper handig .heel tevreden
Hoi Mariska, Welkom bij Ben! Super om te lezen dat alles snel geregeld kon worden en dat je tevreden bent met de manier waarop dit gegaan is. Bedankt voor het delen van jouw beoordeling :) fijn weekend! Groeten van Ben
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteits verhouding. Goede comunicatie. Goede website om naar je bundel te kijken. Goede service (MB pauze en MB extra)
Hoi Abboud, Bedankt voor het delen van deze lovende beoordeling. Ik ben blij om te lezen dat je tevreden bent met de kwaliteit, communicatie, jouw persoonlijke IkBen pagina en de service. Super om te lezen! Maak er een mooi weekend van. Groeten van Ben
Ik kan de eerste 2 maanden niet bellen naar een service nummer of ik moet een voorschot bedrag van 100 euro overmaken en dan nog 3 dagen wachten. De klantenservice kan me niet helpen. De klacht wordt vaker ontvangen, maar er wordt niks meegedaan. Slechte klantenservice. Alleen maar: ja ik begrijp u, ik kan helaas niks voor u doen. Geen mogelijkheden tot andere oplossingen bieden. Jammer!
Pluspunten
Je wordt per email constant op de hoogte gehouden betreft je abbo en stand van zaken.
VerbeterpuntenNadeel als je telefonisch contact wil kan dat nog weleens erg lang duren.
Hoi Linni, Bedankt voor het delen van jouw positieve beoordeling. Ik ben blij dat je goed op de hoogte gehouden bent per mail. Jammer om te lezen dat je hebt moeten wachten als je ons telefonisch probeert te bereiken. We zijn iedere werkdag van 08:00-17:00 bereikbaar. We doen ons best om de wachttijden zo kort mogelijk te houden. Sorry voor het ongemak. Ik wens je een mooi weekend toe! Groeten van Ben
Hoi Yvonne, Dakjewel voor deze mooie beoordeling en welkom bij Ben. Ik wens je een fijn weekend toe! Groeten van Ben
Pluspunten
Snelle afwikkeling
VerbeterpuntenMijn vrouw kan bij jullie geen telefoon met abonnement afsluiten omdat zij nog de Belgische nationaliteit heeft. Tevens kan je de eerste twee maanden niet naar België bellen of SMS sturen mits je een voorschot betaald!! Vreemd, daar als je nummer behoud dit wel kan!!
Hoi Fred, Bedankt voor het delen van jouw plus en verbeterpunten. Ik ben blij dat alles snel geregeld kon worden. Je kunt sinds 9 januari inderdaad geen abonnement met toestel bestellen als je niet in het bezit bent van een geldig Nederlands ID. Ze zou wel een Sim Only abonnement kunnen afsluiten. Na het betalen van de eerste 2 facturen, worden blokkades automatisch opgeheven. Als klanten met nummerbehoud overstappen (van abonnement naar abonnement) is dit voor ons als provider een validatie dat de klant eerder ook verantwoord met extra kosten kon omgaan. Mocht je willen bellen naar het buitenland, kun je contact opnemen met onze klantenservice en vragen naar de mogelijkheden. Sorry voor het ongemak. Fijn weekend! Groeten van Ben
Hoi Jan, Bedankt voor deze mooie beoordeling en welkom bij Ben! Fijn dat alles naar wens verlopen is. Goed weekend! Groeten van Ben
Pluspunten
Alles prima volgens afspraak verlopen
Hoi Anneke, Dankjewel voor het delen van deze top beoordeling. Ik ben blij dat alles volgens afspraak verlopen is en we er een nieuwe Ben'er bij hebben :) fijn weekend! Groeten van Ben
Waldorpstraat 60
2521 CC Den haag