Pluspunten
vlotte levering vriendelijk
Verbeterpuntengeen
Hoi Truus, Bedankt voor het delen van deze geweldige beoordeling. Goed om te lezen dat alles snel geregeld kon worden en dat je vriendelijk geholpen bent. Dat lees ik graag! Fijn weekend. Groeten van Ben
Pluspunten
Vriendelijke mensen bij klantenservice, aantrekkelijke prijzen
Hoi Han, Dankjewel voor het delen van deze top beoordeling. Ik ben blij dat je al kennis hebt gemaakt met mijn leuke en vriendelijke collega's. Om gebruik te kunnen maken van het best geteste netwerk van Nederland hoef je bij ons niet de volle pond te betalen, gelukkig :) ik wens je een fijn weekend toe. Groeten van Ben
Pluspunten
Snelle levering en goed geholpen bij klantenservice
Hoi Bert, Bedankt voor het delen van deze lovende beoordeling. Super dat jouw bestelling snel afgeleverd is en dat je als kers op de taart ook nog eens goed geholpen bent door een van mijn collega's. Top! Ik wens je een mooi weekend :) Groeten van Ben
Pluspunten
Gemakkelijke overstap bij nummerbehoud. De prijs van het abonnement, ben geen grootverbruiker.
Hoi Joke, Dankjewel voor het delen van deze positieve beoordeling! Ik ben blij dat de overstap goed geregeld kon worden en dat het abonnement goed bij jouw verbruik past. Maak er een mooi weekend van! Groeten van Ben
Hoi Waldemar, Bedankt voor het delen van deze top beoordeling! Fijn dat alles naar wens is. Ik wens je een mooi weekend toe :) Groeten van Ben
Pluspunten
Makkelijk af te sluiten, snel geleverd en duidelijke informatie.
VerbeterpuntenDe simkaart was al geactiveerd toen hij nog bezorgd moest worden. Ik denk dat het beter is om de simkaart te laten activeren door de klant, bijvoorbeeld via de online omgeving. Dan is de kans dat er door een ander gebruik gemaakt wordt van het abonnement een stuk kleiner.
Hoi Lennart, Bedankt voor het delen van jouw plus en verbeterpunten. Fijn dat alles snel geregeld kon worden en dat de info daarbij duidelijk was. Je hebt helemaal gelijk. Een simkaart kan natuurlijk beter geactiveerd worden na het bezorgen, dit is normaal gesproken ook hoe wij te werk gaan. Sorry dat de volgorde niet klopte. Ik zie gelukkig dat er niks geks gebeurd is toen je de simkaart nog niet ontvangen had. Ik heb het doorgegeven aan de juiste afdeling, zodat hier extra scherp op gelet wordt. Goed weekend! Groeten van Ben
Pluspunten
Duidelijke website en behulpzame vriendelijke klantenservice
Hoi Erik, Dankjewel voor het delen van deze positieve beoordeling en ervaring. Ik ben blij dat onze klantenservice je vriendelijk te woord heeft gestaan en dat de website ook duidelijk was. Fijn weekend! Groeten van Ben
Pluspunten
Heel erg overzichtelijk via de BEN App, makkelijk je abonnement aanpassen, als je toch meer MB s wilt, of meer wilt bellen , snel antwoord als iets niet duidelijk is ! TOP en ook Vriendenvoordeel als je iemand anders aanmeld :)
VerbeterpuntenIs al helemaal TOP ! Ga zo door
Hoi Jan, Geweldig dat alles goed gegaan is en dat je blij bent met alles wat wij te bieden hebben. Jouw vrienden zijn onze vrienden Jan, vergeet je ze niet onze kant op te sturen? Bedankt voor het delen! Ik wens je een mooi weekend toe. Groeten van Ben
Pluspunten
Prima service, goed bereik en normale tarieven
VerbeterpuntenMeer aanbiedingen voor vaste klanten.
Hoi Nicolle, Bedankt voor deze top beoordeling. Ik ben blij dat de service, het bereik en de tarieven je goed bevallen zijn. Onze vaste klanten kunnen ook gebruik maken van de acties die op de website staan. Ik wens je een fijn weekend toe! Groeten van Ben
Hoi Frits, Dankjewel voor deze lovende beoordeling. Top dat alles naar tevredenheid verlopen is! Fijne dag :) Groeten van Ben
Pluspunten
Goede klantenservice
VerbeterpuntenStatus werkt niet automatisch bij
Hoi Esther, Bedankt voor jouw mooie beoordeling! Ik ben blij dat je een fijne ervaring hebt met onze klantenservice. Het klopt dat de status inderdaad niet vanzelf bijgewerkt wordt in jouw IkBen omgeving. Dit kun je via de app doen door te swipen. Ik wens je een fijne dag toe! Groeten van Ben
Hoi, Bedankt voor jouw lovende beoordeling. Fijn dat alles naar wens is! Fijne middag :) Groeten van Ben
Hoi Fred, Welkom bij Ben! Bedankt voor het delen van deze geweldige beoordeling. Ik ben blij dat alles naar wens verlopen is. Fijn weekend :) Groeten van Ben
Pluspunten
weet ik nog niet na 1 week
Hoi Janny, Ik kan mij voorstellen dat je na een week nog niet helemaal weet wat de plus of verbeterpunten zijn. Misschien dat je zou kunnen aangeven of het bestellen en ontvangen goed verlopen is? Ik lees jouw bevindingen in elk geval graag! Mocht er iets veranderen in de beoordeling, laat je het mij dan weten? :) Alvast bedankt en een fijn weekend! Groeten van Ben
Track and trace en het kwam pas later binnen mijn pakketje
Hoi Julienne, Bedankt voor het delen van jouw plus en verbeterpunten. Fijn om te lezen dat je Ben zou aanbevelen. Op dit moment bieden wij nog geen Track&Trace optie aan. Ik ga dit doorgeven aan de juiste afdeling zodat we dit in de nabije toekomst kunnen toevoegen. Heb je de bestelling niet binnen 5 werkdagen ontvangen? Sorry als dit langer geduurd heeft. Ik hoop dat op dit moment alles goed werkt. Ik wens je een fijn weekend toe! Groeten van Ben
Hoi Annette, Dankjewel voor deze lovende beoordeling! Super dat alles naar wens verlopen is. Maak er een mooi weekend van. Groeten van Ben
Pluspunten
Alles was snel geregeld top.
Hoi Marco, Dankjewel voor het delen van deze top beoordeling. Fijn dat alles snel en goed geregeld is! Dat lees ik graag. Maak er een mooi weekend van. Groeten van Ben
Pluspunten
Kaartje in de telefoon gestopt en alles was meteen oké
VerbeterpuntenDat moet nog blijken kan ik nu niet zeggen als ik 6 dagen bij BEN ben
Hoi Erika, Welkom bij Ben! Dankjewel voor deze geweldige beoordeling. Ik ben blij om te lezen dat alles goed gegaan is en dat je alleen het kaartje in jouw telefoon hebt hoeven doen :) toppie. Mocht er iets veranderen ten aanzien van jouw beoordeling, laat je het mij dan weten? Alvast bedankt en een goed weekend! Groeten van Ben
Pluspunten
Vlot snel en duidelijk
VerbeterpuntenInloggen op de telefoontapp is omslachtig
Hoi Gisela, Dankjewel voor het delen van jouw plus en verbeterpunten en welkom bij Ben! Ik ben blij dat alles snel, vlot en duidelijk geregeld kon worden. Je geeft aan dat het inloggen via de Ben App omslachtig is. Ik zou graag willen weten wat je hier precies mee bedoelt zodat ik de juiste afdeling een seintje kan geven om dit te verbeteren. Ik lees jouw feedback graag! Alvast bedankt en een fijn weekend :) Groeten van Ben
Pluspunten
Overstap vlot geregeld Communicatie voldoende Lage kosten abonnement
Hoi Conny, Een 10! Geweldig, dankjewel. Fijn om te lezen dat de overstap snel geregeld kon worden en dat je blij bent met de communicatie en de zachte prijs. Ik wens je een mooi weekend! Groeten van Ben
Pluspunten
Vlekkeloos verlopen nummerbehoud!
Hoi Henk, Super dat de overstap vlekkeloos verlopen is. Dat lees ik graag! Bedankt voor deze geweldige beoordeling en voor het delen ervan :) fijn weekend! Groeten van Ben
Hoi Merel, Bedankt voor het delen van deze top beoordeling! Fijn dat je tevreden bent en Ben ook zou aanbevelen. Maak er een mooie dag van. Groeten van Ben
Pluspunten
Simpel en overzichtelijk!! Prima abb. voor mijn zoon tegen een eerlijke goede prijs!!
Hoi Raymon, Dankjewel voor het delen van jouw bevindingen via deze weg. Goed om te lezen dat je een goede keus hebt gemaakt door klant te worden bij Ben (voor jouw zoon) een abonnement waarmee je gebruik kunt maken van het best geteste netwerk van Nederland hoeft niet de hoofdprijs te kosten :) ik wens je een mooi weekend toe! Groeten van Ben
Pluspunten
net wat ik nodig had als extra telefoon voor mijn werk
Hoi Anja, Bedankt voor het delen van deze mooie beoordeling. Top dat jouw nieuwe Ben abonnement de juiste is als een tweede abonnement. Mocht je een BTW-regel nodig hebben, kun je dit aanvragen via onze klantenservice. Meer informatie over de BTW-regel op de factuur kun je hier vinden: https://www.ben.nl/service/vraag/853 Ik wens je een mooi weekend toe. Groeten van Ben
Hoi Ricardo, bedankt voor de supermooie 10! ik wens je een fijne dag. Groeten van Ben
Waldorpstraat 60
2521 CC Den haag