Pluspunten

Snelle levering, was zo gedaan

Pluspunten

Binnen 2 dagen had ik de Sim kaart binnen en kon ik gelijk gebruikmaken van mijn mobiel

Pluspunten

Snelle duidelijke informatie zowel op website en in mails, zeer ruime en flexibele keuzes abonnementen, nummernehoud verloopt soepel en erg fijn dat simkaart wordt opgestuurd.

Pluspunten

Doet wat ze beloofd heeft, goede informatie en vooral niet te duur!!

Heb ik nog niet ervaren of er iets verbeterd kan worden.

Pluspunten

Dit abbonnement is voor mn dochter omdat het mij goed bevalt

Pluspunten

Snelle levering , lage prijs

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Geleverd volgens bestelling .

Ondanks dat mijn man me heeft opgegeven, heb ik jammer genoeg geen vriendenvoordeel gehad. Hierover gebeld maar helaas

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Wijze waarop abonnement kan worden afgesloten en je oude nummer wordt overgezet.

Een sms die je na 5 dagen ontvangt waarin aangegeven wordt dat 4G er aan zit te komen? Hier betaal ik toch al voor? Lekker dan.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Nog niet ervaren, net nieuw. Wel snel een mail gehad over onderstaande met daarin dat er iets opgestuurd zou worden voor onze dochter, dat is nog even afwachten.

Wanneer er een datum wordt aangegeven door een nieuwe klant ivm overstap, zou het fijn dat als die datum wordt overgenomen. Op zich fijn dat de verwerking zo snel gaat, maar het verjaardagskado die we aan onze dochter wilden geven, is geen verjaardagskado geworden, omdat alles al eerder was overgegaan. Nu geen verrassing en kado meer op haar verjaardag op 16 febr as...Dikke duim omlaag dus! Daarnaast als je belooft iets op te sturen als compensatie voor haar verjaardag, kom dat dan ook na! Tot op heden nog niets ontvangen...

Pluspunten

zeer goed

geen

Pluspunten

goede service, klant vriendelijk en niet duur

Pluspunten

Prima afhandeling

Er staat niet duidelijk in de keuzemogelijkheden dat als je niet voor nummerbehoud kiest, je de eerste 2 maanden niet naar het buitenland kunt bellen of sms-en. Als ik dat had geweten had ik voor nummerbehoud gekozen. Nu zit ik met een probleem, ik moet eind maart bereikbaar zijn via sms vanuit het buitenland en dat kan nu niet.

Pluspunten

Snel afgehandeld

Nee

Pluspunten

Overstappen ging vlekkeloos en tot nu toe bevalt het bereik mij erg goed.

Pluspunten

Snel en duidelijk geregeld! Fijn dat het maandelijks opzegbaar is en dat zijnsleer regelen met de andere provider.

Sneller overstappen, indien mogelijk!

Pluspunten

Goede prijs/kwaliteit verhouding probleemloos overstappen

Pluspunten

De levering van mijn producten verliep erg soepel, over de app & de prijs van mijn nieuwe abonnement ben ik ook erg tevreden!

Pluspunten

Goed en snel geregeld

geen

Pluspunten

Bereik is top Nog nooit een probleem gehad Kan alles zelf regelen op mijn ikBen omgeving. Laatst nog mijn bundel gewijzigd en nu een stuk voordeliger.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

voor de 0900 nummers te kunnen bellen een menselijk voorschot kan, maar 100 of 200 euro gaat alle proporties te buiten Het lijkt wel op flessentrekkerij

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Overgang van mijn oude provider naar Ben is goed gelopen. Na een vraag via deze beoordeling een hele snelle reactie.

Graag zou ik een contact manier willen hebben via een e-mailformulier o.i.d. Ik heb namelijk nog steeds geen inlogcode ontvangen ondanks dat dit mij is beloofd via deze beoordeling. De inlogcode moet naar:

Waldorpstraat 60

2521 CC Den haag