Hoi Sabrina, Welkom bij Ben! Bedankt voor dit mooie cijfer. Ik ben blij dat je tevreden bent. Ik wens je een fijne middag. Groeten van Ben
Pluspunten
snel geregeld
Verbeterpuntenveel mailtjes over levering en afspraak thuisbezoek, er is door mij slechts een sim-lock vrij abonnement afgesloten. Dit hoeft hiervoor niet.
Hoi A, Goed dat alles snel geregeld kon worden. Liever te veel dan te weinig vinden wij, maar ik snap dat het iets te veel van het goede kan zijn. Sorry voor de overload aan informatie. Ik hoop dat alles verder naar tevredenheid gegaan is! Mocht je nog ergens tegenaan lopen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Ik wens je een fijn weekend toe. Groeten van Ben
Pluspunten
Snelle levering, fijne klamtenservice, supersnel interner, handige app.
Verbeterpuntenniet standaard actie sms'jes blokkeren.
Hoi Daan, Bedankt voor het delen van jouw plus en verbeterpunten. Fijn dat je jouw bestelling snel ontvangen hebt, goede ervaringen hebt met onze klantenservice en al gebruik maakt van het best geteste netwerk van Nederland! De Ben App is pas vernieuwd, top dat je er blij mee bent! Bedoel je met actie sms'jes, betaalde sms-diensten? Omdat dit vaak hoge kosten met zich meebrengt, willen wij onze klanten beschermen. Het is uiteraard mogelijk om deze beperking op te heffen door contact met ons op te nemen. Ik neem jouw feedback mee ter verbeteringen van onze service en diensten. Ik wens je een mooi weekend toe! Groeten van Ben
Pluspunten
Makkelijk en punctueel. Heldere informatie over overzetten van abonnement en nummerbehoud. Is probleemloos gegaan. Nadat ik heb laten weten dat het mij niet gelukt was om van Vriendenvoordeel gebruik te maken voor iemand anders heb ik een formulier toegestuurd gekregen waarop ik alsnog een aanvraag kon doen. Dat noem ik service!
VerbeterpuntenVriendenvoordeel is niet gelukt, ik kwam er niet uit. Makkelijker maken is mijn advies.
Hoi, Bedankt voor het delen van jouw plus en verbeterpunten. Ik ben blij om te lezen dat je het bestellen als makkelijk hebt ervaren en dat alle info ook helder was. Altijd goed als een overstap zonder problemen verloopt! Je geeft aan dat vriendenvoordeel niet gelukt is. Ik kan mij voorstellen dat het niet erg makkelijk is. Ik ga het makkelijk maken: https://vriendenvoordeel.ben.nl/coulance vul het formulier in zodat vriendenvoordeel alsnog verwerkt kan worden. Sorry voor het ongemak! Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Mijn collega's en ik helpen je graag verder. Maak er een mooi weekend van. Groeten van Ben
Pluspunten
Duidelijk, betaalbaar, betrouwbaar
VerbeterpuntenNiks
Hoi Pauline, Een 10! Dankjewel. Ik ben blij om te lezen dat je Ben als duidelijk, betaalbaar en betrouwbaar hebt ervaren. Drie complimenten om trots op te zijn! Maak er een mooie dag van. Groeten van Ben
Pluspunten
Goed bereik en goedkoop
VerbeterpuntenVriendenvoordeel, om dit te verkrijgen kost veel moeite en werkt helaas niet als je een abonnement neemt via mobiel.nl
Hoi Bert, Dankjewel voor het delen van jouw bevindingen. Ik ben blij dat het bereik goed is en dat je Ben niet als duur hebt ervaren. Ik kan mij voorstellen dat je graag gebruik zou willen maken van de vriendenvoordeel actie. Het is niet mogelijk als de bestelling niet via de www.ben.nl/vriend website geplaatst is. Ik zal dit uiteraard doorgeven aan de juiste afdeling zodat er gekeken kan worden of dit in de nabije toekomst wel mogelijk is en ook makkelijker wordt. Sorry voor het ongemak. Ik wens je een fijn weekend! Groeten van Ben
telefonische bereikbaarheid vd klantenservice
Hoi Ans, Bedankt voor het delen van jouw waardevolle feedback. Je geeft aan dat de bereikbaarheid van de telefonische klantenservice een verbeterpunt is. Op dit moment is de telefonische klantenservice van 08:00-17:00 bereikbaar op werkdagen. Heb je lang moeten wachten? Sorry als dit het geval is geweest. Fijne avond! Groeten van Ben
Pluspunten
alles prima geregeld, zoals ik van je gewend bent Ben
Hoi Anita, Bedankt voor het delen van jouw positieve ervaringen! Ik ben erg blij om te lezen dat alles prima geregeld kon worden. Ben blij met jou! Maak er een mooie avond van. Groeten van Ben
Pluspunten
Alles verliep vlot. En in Goede banen. Werrd goed op de hoogte gehouden.
Hoi Ursula, Heel fijn om te lezen dat alles vlor verlopen is en dat je ook goed op de hoogte bent gehouden. Dankjewel voor het delen van jouw positieve review! Ik wens je een mooie dag toe. Groeten van Ben
Pluspunten
Duidelijke communicatie en snelle levering
Hoi Corina, Welkom! Bedankt voor het delen van jouw bevindingen. Ik ben blij dat je de communicatie en levering als positief hebt ervaren. Maak er een mooie dag van. Groeten van Ben
Pluspunten
Alles goed en volgens afspraak gegaan
Hoi Gerrie, Top om te lezen dat alles goed gegaan is en ook volgens afspraak. Wij komen onze beloften graag na. Dankjewel voor het delen van jouw beoordeling. Ik wens je een mooie middag toe! Groeten van Ben
Pluspunten
Duidelijke communicatie.
VerbeterpuntenGeen
Hoi Eugenie, Welkom! Dankjewel voor het delen van deze top beoordeling. Ik ben blij om te lezen dat je de communicatie als duidelijk hebt ervaren. Ik wens je een fijne middag toe! Groeten van Ben
Pluspunten
Snelle vlotte service, duidelijk
Hoi GJ, Bedankt voor het delen van jouw lovende beoordeling. Top dat je onze service als snel en duidelijk hebt ervaren. Ik wens je een mooie middag toe! Groeten van Ben
Hoi Martin, Welkom! Bedankt voor het delen van deze positieve beoordeling. Ik wens je een fijne middag toe! Groeten van Ben
Pluspunten
het is innovatief en persoonlijk, hoe de berichten zijn opgesteld.
Hoi Louise, Super leuk om te lezen dat je Ben als innovatief en persoonlijk hebt ervaren! En bedankt voor het delen van jouw positieve review. Maak er een mooie dag van. Groeten van Ben
Pluspunten
Vlotte levering, duidelijke communicatie, overzetten telefoonnummer verliep vlekkeloos.
VerbeterpuntenBij de aanmelding werd aangegeven dat de simkaart via een koerier word geleverd, echter kwam de kaart per reguliere post.
Hoi Margreet, Bedankt voor het delen van jouw bevindingen. Ik ben blij dat je de levering, communicatie en het overzetten van het nummer als positief hebt ervaren. Niet handig dat er andere informatie werd aangegeven tijdens het bestellen. Als je 1 cent overmaakt via iDeal ter verificatie zal de simkaart (Sim Only) inderdaad via de post bezorgd worden. Sorry voor de onduidelijkheid van onze kant. Ik wens je een fijne middag toe! Groeten van Ben
Pluspunten
Snel geregeld
VerbeterpuntenVindt t prima zo
Hoi Ton, Een 10! Daar ben ik heel erg blij mee. Dankjewel voor het delen van deze lovende beoordeling. Goed dat alles zo snel geregeld kon worden. Fijne dag! Groeten van Ben
Pluspunten
supersnel geregeld!
Hoi Vincent, Super om te lezen dat je tevreden bent en dat alles snel geregeld kon worden. Helemaal top. Ik wens je een mooie dag toe! Groeten van Ben
Pluspunten
Erg goed, en suuuupersnel internet met de 4G(+) bundels! Ga zo door.
VerbeterpuntenEen kleienere bundel als je later in de maand aansluit is een prima idee, maar laat de min/sms gewoon op wat de persoon heeft besteld, anders sta je snel zonder minuten.
Hoi Gerben, Bedankt voor het delen van jouw plus en verbeterpunten. Ik ben blij dat je heerlijk aan het genieten bent van ons snelle netwerk! Het kan alleen maar beter worden :) Je hebt helemaal gelijk! Ik ben bang dat jouw bestelling net voor de update geplaats is. Met update bedoel ik dat wij onze nieuwe klanten nu de volledige bundels geven in de eerste maand. Je zou sinds 1 februari de volledige bundels moeten hebben. Klopt dat? Sorry voor het ongemak. Ik wens je een fijne dag toe! Groeten van Ben
Pluspunten
Duidelijk en goedkoop, klantvriendelijk. Overzichtelijke website.
VerbeterpuntenIk zou graag inzage willen hebben in mijn lopende belkosten factuur zodat ik niet voor eventuele verrassingen kan komen te staan.
Hoi Jan, Bedankt voor het delen van jouw plus en verbeterpunten. Fijn om te lezen dat je onze service en het abonnement als duidelijk, vriendelijk en goedkoop hebt ervaren. Ik kan mij goed voorstellen dat je voorbereid zou willen zijn op eventuele extra kosten. Daarom kun je zien hoeveel belminuten en MB's je al verbruikt hebt. Het is nog niet mogelijk om jouw factuur tussentijds in te zien. Wij zijn wel bezig om dit in de nabije toekomst mogelijk te maken. Dus ik neem jouw feedback zeer zeker mee! Ik wens je een mooie dag toe. Groeten van Ben
Hoi, Dankjewel voor deze top beoordeling! Super om te zien dat tevreden bent en Ben ook zou aanbevelen. Maak er een mooie dag van! Groeten van Ben
Pluspunten
Goed en goedkoop. Bij meer mb gebruik makkelijk extra bijkopen voor de rest van de maand.
Hoi Ineke, Bedankt voor het delen van jouw positieve beoordeling. Ik ben blij om te lezen dat je de prijs en de kwaliteit goed vindt. MB's bijkopen is inderdaad geen enkel probleem! Mocht je vaker meer MB's nodig hebben, bestaat de optie ook om een bundelwijziging te doen via jouw IkBen pagina of via de App. Ik wens je een fijne dag toe! Groeten van Ben
Pluspunten
Alles is precies zo gegaan als beloofd overname eigen nummer telfort ingangsdatum .
Hoi Sonja, Super om te lezen dat alles goed verlopen is en dat de overstap precies op de ingangsdatum voltooid kon worden. Bedankt voor het delen van jouw goede ervaring via deze weg. Ik wens je een fijn weekend! Groeten van Ben
Hoi Samia, Bedankt voor het delen van jouw ervaring! Ik ben blij dat je tevreden bent. Maak er een mooie dag van. Groeten van Ben
Pluspunten
Nummerbehoud, communicatie, simwissel en activatie gingen soepel.
Verbeterpunten- dat je in de startmaand je bundel niet kunt wisselen is tragisch - dat je bundel in de startmaand evenredig gekort is in relatie met de startdatum is op zich logisch. Als je echter in de 2e helft vd mnd start, kan dit praktisch al snel verkeerd uitpakken, zoals bij mij het geval is: met een incidenteel lang telefoongesprek was de resterende startbundel direct op. Normaal, in een gewone maand, middelt zich dat wel uit. Dat jullie dan doodleuk zeggen, bel maar even 10 dgn niet of duur buiten de bundel, is een reden om bijna meteen weer over te stappen. Biedt een oplossing zou ik zeggen. - dat je uberhaupt niet eenmalig minuten/data/buitenlandbundel kunt bijkopen is eigenlijk gewoon heel sneu. - vooralsnog beveel ik Ben dus nog niet aan
Hoi, Bedankt voor het delen van jouw bevindingen. Ik ben blij dat je een aantal dingen als pluspunt hebt ervaren. Je geeft aan dat het niet fijn is dat je geen bundelwijziging kunt doen in de startmaand en dat de bundels in de eerste maand minder zijn (pro-rata). Ik kan mij goed voorstellen dat dit als knelpunten ervaren kunnen worden. Ik heb goed nieuws want dit is sinds 25 januari veranderd! Alle klanten krijgen de volledige bundels in de startmaand. Bij een bundelwijziging krijgen klanten ook de volledige bundels. Je kunt trouwens wel gewoon data bijkopen in de vorm van een MB extra bundel. Dit kan binnen de EU ook gebruikt worden. Ik verwacht dat wij dit in de nabije toekomst ook voor belbundels hebben. Fijn weekend! Groeten van Ben
Waldorpstraat 60
2521 CC Den haag