Pluspunten
De levering van mijn producten verliep erg soepel, over de app & de prijs van mijn nieuwe abonnement ben ik ook erg tevreden!
Hoi Lisa, Bedankt voor het delen van jouw lovende beoordeling. Ik ben erg blij om te lezen dat alles soepel verlopen is en dat je ook tevreden bent over de app en de prijs van jouw nieuwe abonnement. Opdat we nog lang bij elkaar blijven! Maak er een mooi weekend van. Groeten van Ben
Pluspunten
Goed en snel geregeld
Verbeterpuntengeen
Hoi Riet, Een 10! Geweldig. Ik ben heel erg blij om te lezen dat alles goed en snel geregeld kon worden. Dankjewel voor het delen van jouw positieve bevindingen. Maak er een mooie dag van! Groeten van Ben
Hoi Jolanda, Bedankt voor het delen van jouw beoordeling. Fijn om te lezen dat je Ben zou aanbevelen en dat je verder tevreden bent! Ik wens je een fijn weekend. Groeten van Ben
Pluspunten
Bereik is top Nog nooit een probleem gehad Kan alles zelf regelen op mijn ikBen omgeving. Laatst nog mijn bundel gewijzigd en nu een stuk voordeliger.
Hoi Fara, Dankjewel voor het delen van deze prachtige beoordeling! Ik ben blij dat het bereik, de IkBen omgeving en de opties om de bundels te wijzigen jou goed zijn bevallen. Maak er een mooie dag van! Groeten van Ben
voor de 0900 nummers te kunnen bellen een menselijk voorschot kan, maar 100 of 200 euro gaat alle proporties te buiten Het lijkt wel op flessentrekkerij
Hoi, Bedankt voor het delen van jouw bevindingen. Jammer om te lezen dat je ontevreden bent over het niet kunnen bellen naar 0900-nummers in de eerste twee maanden. Als je voor een nieuw nummer hebt gekozen of een prepaid nummer hebt meegenomen kun je inderdaad nog geen gebruik maken van de extra diensten. Ik heb je een bericht gestuurt zodat we samen tot een oplossing kunnen komen. Sorry voor het ongemak. Fijn weekend! Groeten van Ben
Pluspunten
Overgang van mijn oude provider naar Ben is goed gelopen. Na een vraag via deze beoordeling een hele snelle reactie.
VerbeterpuntenGraag zou ik een contact manier willen hebben via een e-mailformulier o.i.d. Ik heb namelijk nog steeds geen inlogcode ontvangen ondanks dat dit mij is beloofd via deze beoordeling. De inlogcode moet naar:
Hoi Corrie, Bedankt voor het delen van jouw plus en verbeterpunten. Ik ben blij om te lezen dat de overgang van de oude provider naar de nieuwe (Ben) goed verlopen is! Je hebt op 3 december een e-mail ontvangen met jouw gebruikersnaam en een link om een wachtwoord aan te maken. Deze kan in jouw spam box terecht gekomen zijn. Ik heb daarom een e-mail gestuurd naar het bij ons bekende e-mailadres zodat je een wachtwoord kunt aanmaken en kunt inloggen in jouw IkBen omgeving. Laat je me weten of het gelukt is? :) fijne middag! Groeten van Ben
Hoi Sabrina, Welkom bij Ben! Bedankt voor dit mooie cijfer. Ik ben blij dat je tevreden bent. Ik wens je een fijne middag. Groeten van Ben
Pluspunten
snel geregeld
Verbeterpuntenveel mailtjes over levering en afspraak thuisbezoek, er is door mij slechts een sim-lock vrij abonnement afgesloten. Dit hoeft hiervoor niet.
Hoi A, Goed dat alles snel geregeld kon worden. Liever te veel dan te weinig vinden wij, maar ik snap dat het iets te veel van het goede kan zijn. Sorry voor de overload aan informatie. Ik hoop dat alles verder naar tevredenheid gegaan is! Mocht je nog ergens tegenaan lopen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Ik wens je een fijn weekend toe. Groeten van Ben
Pluspunten
Snelle levering, fijne klamtenservice, supersnel interner, handige app.
Verbeterpuntenniet standaard actie sms'jes blokkeren.
Hoi Daan, Bedankt voor het delen van jouw plus en verbeterpunten. Fijn dat je jouw bestelling snel ontvangen hebt, goede ervaringen hebt met onze klantenservice en al gebruik maakt van het best geteste netwerk van Nederland! De Ben App is pas vernieuwd, top dat je er blij mee bent! Bedoel je met actie sms'jes, betaalde sms-diensten? Omdat dit vaak hoge kosten met zich meebrengt, willen wij onze klanten beschermen. Het is uiteraard mogelijk om deze beperking op te heffen door contact met ons op te nemen. Ik neem jouw feedback mee ter verbeteringen van onze service en diensten. Ik wens je een mooi weekend toe! Groeten van Ben
Pluspunten
Makkelijk en punctueel. Heldere informatie over overzetten van abonnement en nummerbehoud. Is probleemloos gegaan. Nadat ik heb laten weten dat het mij niet gelukt was om van Vriendenvoordeel gebruik te maken voor iemand anders heb ik een formulier toegestuurd gekregen waarop ik alsnog een aanvraag kon doen. Dat noem ik service!
VerbeterpuntenVriendenvoordeel is niet gelukt, ik kwam er niet uit. Makkelijker maken is mijn advies.
Hoi, Bedankt voor het delen van jouw plus en verbeterpunten. Ik ben blij om te lezen dat je het bestellen als makkelijk hebt ervaren en dat alle info ook helder was. Altijd goed als een overstap zonder problemen verloopt! Je geeft aan dat vriendenvoordeel niet gelukt is. Ik kan mij voorstellen dat het niet erg makkelijk is. Ik ga het makkelijk maken: https://vriendenvoordeel.ben.nl/coulance vul het formulier in zodat vriendenvoordeel alsnog verwerkt kan worden. Sorry voor het ongemak! Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Mijn collega's en ik helpen je graag verder. Maak er een mooi weekend van. Groeten van Ben
Pluspunten
Duidelijk, betaalbaar, betrouwbaar
VerbeterpuntenNiks
Hoi Pauline, Een 10! Dankjewel. Ik ben blij om te lezen dat je Ben als duidelijk, betaalbaar en betrouwbaar hebt ervaren. Drie complimenten om trots op te zijn! Maak er een mooie dag van. Groeten van Ben
Pluspunten
Goed bereik en goedkoop
VerbeterpuntenVriendenvoordeel, om dit te verkrijgen kost veel moeite en werkt helaas niet als je een abonnement neemt via mobiel.nl
Hoi Bert, Dankjewel voor het delen van jouw bevindingen. Ik ben blij dat het bereik goed is en dat je Ben niet als duur hebt ervaren. Ik kan mij voorstellen dat je graag gebruik zou willen maken van de vriendenvoordeel actie. Het is niet mogelijk als de bestelling niet via de www.ben.nl/vriend website geplaatst is. Ik zal dit uiteraard doorgeven aan de juiste afdeling zodat er gekeken kan worden of dit in de nabije toekomst wel mogelijk is en ook makkelijker wordt. Sorry voor het ongemak. Ik wens je een fijn weekend! Groeten van Ben
telefonische bereikbaarheid vd klantenservice
Hoi Ans, Bedankt voor het delen van jouw waardevolle feedback. Je geeft aan dat de bereikbaarheid van de telefonische klantenservice een verbeterpunt is. Op dit moment is de telefonische klantenservice van 08:00-17:00 bereikbaar op werkdagen. Heb je lang moeten wachten? Sorry als dit het geval is geweest. Fijne avond! Groeten van Ben
Pluspunten
alles prima geregeld, zoals ik van je gewend bent Ben
Hoi Anita, Bedankt voor het delen van jouw positieve ervaringen! Ik ben erg blij om te lezen dat alles prima geregeld kon worden. Ben blij met jou! Maak er een mooie avond van. Groeten van Ben
Pluspunten
Alles verliep vlot. En in Goede banen. Werrd goed op de hoogte gehouden.
Hoi Ursula, Heel fijn om te lezen dat alles vlor verlopen is en dat je ook goed op de hoogte bent gehouden. Dankjewel voor het delen van jouw positieve review! Ik wens je een mooie dag toe. Groeten van Ben
Pluspunten
Duidelijke communicatie en snelle levering
Hoi Corina, Welkom! Bedankt voor het delen van jouw bevindingen. Ik ben blij dat je de communicatie en levering als positief hebt ervaren. Maak er een mooie dag van. Groeten van Ben
Pluspunten
Alles goed en volgens afspraak gegaan
Hoi Gerrie, Top om te lezen dat alles goed gegaan is en ook volgens afspraak. Wij komen onze beloften graag na. Dankjewel voor het delen van jouw beoordeling. Ik wens je een mooie middag toe! Groeten van Ben
Pluspunten
Duidelijke communicatie.
Hoi Eugenie, Welkom! Dankjewel voor het delen van deze top beoordeling. Ik ben blij om te lezen dat je de communicatie als duidelijk hebt ervaren. Ik wens je een fijne middag toe! Groeten van Ben
Pluspunten
Snelle vlotte service, duidelijk
Hoi GJ, Bedankt voor het delen van jouw lovende beoordeling. Top dat je onze service als snel en duidelijk hebt ervaren. Ik wens je een mooie middag toe! Groeten van Ben
Hoi Martin, Welkom! Bedankt voor het delen van deze positieve beoordeling. Ik wens je een fijne middag toe! Groeten van Ben
Pluspunten
het is innovatief en persoonlijk, hoe de berichten zijn opgesteld.
Hoi Louise, Super leuk om te lezen dat je Ben als innovatief en persoonlijk hebt ervaren! En bedankt voor het delen van jouw positieve review. Maak er een mooie dag van. Groeten van Ben
Pluspunten
Vlotte levering, duidelijke communicatie, overzetten telefoonnummer verliep vlekkeloos.
VerbeterpuntenBij de aanmelding werd aangegeven dat de simkaart via een koerier word geleverd, echter kwam de kaart per reguliere post.
Hoi Margreet, Bedankt voor het delen van jouw bevindingen. Ik ben blij dat je de levering, communicatie en het overzetten van het nummer als positief hebt ervaren. Niet handig dat er andere informatie werd aangegeven tijdens het bestellen. Als je 1 cent overmaakt via iDeal ter verificatie zal de simkaart (Sim Only) inderdaad via de post bezorgd worden. Sorry voor de onduidelijkheid van onze kant. Ik wens je een fijne middag toe! Groeten van Ben
Pluspunten
Snel geregeld
VerbeterpuntenVindt t prima zo
Hoi Ton, Een 10! Daar ben ik heel erg blij mee. Dankjewel voor het delen van deze lovende beoordeling. Goed dat alles zo snel geregeld kon worden. Fijne dag! Groeten van Ben
Pluspunten
supersnel geregeld!
Hoi Vincent, Super om te lezen dat je tevreden bent en dat alles snel geregeld kon worden. Helemaal top. Ik wens je een mooie dag toe! Groeten van Ben
Pluspunten
Erg goed, en suuuupersnel internet met de 4G(+) bundels! Ga zo door.
VerbeterpuntenEen kleienere bundel als je later in de maand aansluit is een prima idee, maar laat de min/sms gewoon op wat de persoon heeft besteld, anders sta je snel zonder minuten.
Hoi Gerben, Bedankt voor het delen van jouw plus en verbeterpunten. Ik ben blij dat je heerlijk aan het genieten bent van ons snelle netwerk! Het kan alleen maar beter worden :) Je hebt helemaal gelijk! Ik ben bang dat jouw bestelling net voor de update geplaats is. Met update bedoel ik dat wij onze nieuwe klanten nu de volledige bundels geven in de eerste maand. Je zou sinds 1 februari de volledige bundels moeten hebben. Klopt dat? Sorry voor het ongemak. Ik wens je een fijne dag toe! Groeten van Ben
Waldorpstraat 60
2521 CC Den haag