geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snel contact ivm onduidelijkheid aanmelding Ben

je wordt niet op de hoogte gehouden, zoals ze zeggen, via email wanneer je abonnement ingaat

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Datum doorgeven dat abonnement begint. Ik kan geen beoordeling geven als ik pas net start met mijn abonnement, vraag sluit niet aan bij situatie.

Pluspunten

Prima. De dame die hielp, nam er goed de tijd voor. Kreeg niet het gevoel dat ik in de weg zat.

?

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel geregeld en makkelijk. Duidelijke uitleg zonder veel rompslomp. Duidelijke app om te kijken waar ik sta voor wat betreft abbonement en bel tegoed.

Tip: als iemand belt om door te geven dat de naam in het email adres niet klopt vraag dan om de naam even te spellen. Had me 2 x bellen gescheeld.

Pluspunten

Snellere levering simkaart en probleemloze overgang op de aangegeven dag, met nummerbehoud. Super!

Pluspunten

Mooi op tijd en zo geregeld

Pluspunten

De overgang is prima geregeld. Goede service duidelijke informatie echt super.

Tot nu toe geen verbeterpunten

Pluspunten

Super !!!!

Pluspunten

Snel en in 1x keer goed geregeld

Pluspunten

Super contact met klantenservice! Tot tweemaal toe fantastisch geholpen. Gratis nieuwe sim opgestuurd die was kwijtgeraakt in de kraamweek en zelfs een persoonlijke felicitatie per post voor onze pasgeboren baby! Nieuwe sim onmiddellijk na nummeroverzetting en een belletje geactiveerd. Super!

Pluspunten

Overstap van Tele2 naar Ben is prima gegaan.

Graag via een mail aangeven, hoe laat je abonnement overgezet gaat worden. Ik kwam er pas achter toe ik onderweg mijn telefoon wilde gebruiken, echter had ik mijn nieuwe simkaart niet bijdehand. Hopelijk doen jullie er iets mee!

Pluspunten

Prima service. Makkelijk je bundel wijzigen. Melding als je bundel bijna op is. Nooit onverwachte extra kosten.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Standaard 4g aanbieden in deze tijd. Geprobeerd op te zeggen in de eerste 14 dagen. Dat kon helaas niet. Erg slecht. Bereik valt regelmatig weg.

_

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Die heb ik nog niet.

Ik heb helaas nog steeds niet mijn simkaart ontvangen. Mijn huidige provider stopt per 27 december. Zo als het er nu uitziet kan ik daarna niks, dus graag wat uitleg.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Er is iets fout gegaan met het afsluiten van het abonnement bij Belsimpel. Ik had een internetbundel met 3000 mb genomen, daar december nog 18 dagen over had kreeg ik 581 mb en dan moest 3 keer meer zijn. Blijkt dat er maar voor 100 mb internetbundel bij jullie is afgesloten. Waar fout ligt ??????

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De overgang van Telfort naar Ben is rimpelloos verlopen. Prima zo.

Pluspunten

levering op tijd adequaat informatie

bjizaak /hoofdzaak duidelijk scheiden

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

heldere pagina om in te kijken hoe je status van het tegoed is.

telefoon zou dag erna binnen zijn, dit werd paar dagen later. eenmaal thuis zag ik dat er nogal wat krassen opzaten en dat voor een a garde. keek op het doosje en het was een b grade. dag erna terug gegaan. nu een week na het afsluiten van het abonnement, eindelijk de goede gsm en kan nu aan de slag ermee. ws heeft dit niks met ben te maken maar is wel storend, je betaald immers wel abonnement vanaf aankoop dag.

Pluspunten

snel, accuraat binnen paar dagen geregeld en telefoonnummer actief

Waldorpstraat 60

2521 CC Den haag