ik heb mijn simkart nog niet ontvangen! hoezo krijg ik dan deze vraag van hoe ist het gegaan? waar blijfd mijn kart dan?
Hoi Björn, Bedankt voor het delen van jouw beoordeling. Oei, sorry dat je jouw simkaart nog niet ontvangen hebt. Je hebt de bestelling op 20 oktober geplaatst zie ik. Dan zou je de sim al binnen moeten hebben. Ik heb je geprobeerd te bellen maar zonder simkaart kan ik je natuurlijk niet bereiken. Kun je een bericht sturen via onze Facebook pagina, ''degroetenvanBen''? Dan kan ik je verder helpen en dit zo snel mogelijk oplossen. Ik wacht op jouw bericht en alvast heel erg bedankt. Groeten van Ben
Pluspunten
Duidelijke en overzichtelijke website. Scherp geprijsd. Goede hulp bij de klantenservice.
VerbeterpuntenGarantie van 3G of 4G internet. Ik heb regelmatig enkel H+ internetsterkte. Maar goed, heel erg vind ik dat niet.
Hoi, Bedankt voor het delen van jouw plus en verbeterpunten. Je geeft aan dat de duidelijkheid van de website, de scherpe prijzen en de goede hulp van de klantenservice je goed bevallen zijn. Super! Ik kan mij voorstellen dat je zekerheid wilt hebben voor de gekozen snelheid. De optie voor 4G hangt af van de plek waar je op dat moment bent en de masten. Niet overal zul je daarom altijd 4G hebben. Omdat wij het best geteste netwerk gebruiken, zijn wij altijd actief bezig om het bereik en het netwerk te optimaliseren. Ik ga jouw feedback doorsturen naar de afdeling die hier over gaat. Sorry voor het ongemak. Maak er een mooie dag van. Groeten van Ben
Pluspunten
Open en simpele toegang Correcte afwikkeling Goede prijs
VerbeterpuntenBereik / signaal in Nieuwerbrug (2415 BE) Ik weet dat jullie T-Mobile's netwerk gebruiken, "sein" ze eens in.......
Hoi Cees, Bedankt voor het delen van jouw plus en verbeterpunten. Ik ben blij dat je ons als toegankelijk ervaart en dat de prijs en het proces goed bevallen zijn. Je geeft aan dat het bereik in de regio Nieuwerbrug niet optimaal is. Sorry voor het ongemak. Ik ga dit doorgeven aan de juiste afdeling zodat we dit kunnen onderzoeken. Maak er een mooie dag van! Groeten van Ben
Pluspunten
Hoi, Welkom! Bedankt voor het delen van jouw positieve beoordeling. Ik ben blij dat je tevreden bent. Maak er een mooie dag van! Groeten van Ben
Pluspunten
Het was snel geregeld met de nodige ter zake doende info.
Hoi Wilhelmien, Bedankt voor het delen van jouw lovende beoordeling. Ik ben blij dat alles snel geregeld was. Super! Ik wens je een mooie dag toe. Groeten van Ben
Nog steeds geen toegang tot "mijn ben"
Hoi Wouter, Bedankt voor het delen van jouw ervaring met ons. Je geeft aan dat je nog geen toegang hebt tot jouw IkBen omgeving. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Heb je jouw mail nagekeken om te zien of je de juiste inloggegevens al ontvangen hebt? Deze e-mail kan ook in de spam terecht gekomen zijn, dus ik raad je aan om ook in deze map een kijkje te nemen. Mocht het niet liggen aan de inloggegevens, wil ik je vragen om contact op te nemen met onze klantenservice of via onze Facebook pagina, ''degroetenvanBen'' mijn collega's en ik helpen je daar graag verder! Sorry voor het ongemak. Maak er een mooie dag van. Groeten van Ben
Pluspunten
Snelle levering. iPhone SE voor mooie prijs
VerbeterpuntenTot nu toe geen verbeterpunten.
Hoi Marcel, Bedankt voor het delen van jouw positieve ervaring. Super om te lezen dat de levering goed verlopen is en dat de prijs je meegevallen is. Mocht je toch nog verbeterpunten willen delen in de nabije toekomst, lees ik het graag! Maak er een mooie dag van. Groeten van Ben
Pluspunten
- fijn klantencontact, vriendelijk, luisterend, behulpzaam. - vragen worden direct behandeld - een blije medewerker van Ben stuurt mij zelfs een kaartje. Fantastisch!! Ben ik blij met Ben!!
VerbeterpuntenZo doorgaan!!
Hoi Mar, Bedankt voor het delen van jouw geweldige beoordeling. Ik ben blij dat je zo'n goede ervaring hebt met onze klantenservice. Super! Een kaartje sturen wij graag om je te laten weten dat wij jou als klant enorm waarderen. Maak er een mooie dag van! Groeten van Ben
Pluspunten
Goedkoop, snelle levering, snelle service
Hoi Maurice, Welkom! Bedankt voor het delen van jouw lovende beoordeling. Ik ben heel blij om te lezen dat je tevreden bent over de prijs, de levering en de service. Top! Ik wens je een fijne dag toe. Groeten van Ben
Pluspunten
Overgang van andere provider ging vlekkeloos. Goed aanbod voor sim only.
Hoi Rob, Bedankt voor het delen van jouw goede ervaring met ons. Super om te lezen dat de overstap vlekkeloos verlopen is! Opdat wij nog lang samen blijven. Maak er een mooie dag van. Groeten van Ben
Hoi John, Dankjewel voor het delen van jouw positieve ervaring. Ik ben blij dat je tevreden bent! Maak er een mooie dag van. Groeten van Ben
Pluspunten
Kan niet; ik heb nog niets ontvangen!
VerbeterpuntenIk heb nog steeds niets ontvangen. Waar blijft mijn simkaart?
Hoi, Dankjewel dat je de tijd genomen hebt om jouw plus en verbeterpunten te delen. Een simkaart hoor je binnen 3-5 werkdagen te ontvangen. Als je deze nog niet ontvangen hebt, wil ik je vragen om contact op te nemen met onze klantenservice of door een bericht te sturen via onze Facebook pagina, ''degroetenvanBen'' mijn collega's en ik helpen je graag verder. Sorry voor het ongemak. Groeten van Ben
Pluspunten
Overstap verliep soepel en snel. Ook duidelijke informatie
VerbeterpuntenIk zou het prettig vinden als ik mijn officiële doopnaam kan wijzigen in mijn roepnaam. Ik wordt in de app en mail steeds met mijn doopnamen aangesproken. In de app lukt het niet om bij gegevens wijzigen ook daadwerkelijk mijn gegevens te wijzigen
Hoi Jouke, Bedankt voor het delen van jouw plus en verbeterpunten via deze weg. Ik ben blij dat de overstap soepel en snel verlopen is. Je geeft aan dat je in de e-mails liever jouw roepnaam wilt zien staan. Ik heb je zojuist telefonisch gesproken om je te vertellen dat ik dit heb aangepast zodat je hier geen last meer van hebt. Ik kan mij namelijk goed voorstellen dat je liever aangesproken wilt worden bij jouw roepnaam. Mocht ik nog iets voor je kunnen doen, lees ik het graag. Fijne dag! Groeten van Ben
Pluspunten
Stipt met levering
VerbeterpuntenActiveren van de SIM gelijk na levering om te voorkomen dat klant zelf hier achteraan moet gaan bellen.
Hoi, Bedankt voor het delen van jouw plus en verbeterpunten. Ik ben blij dat de levering volgens afspraak gegaan is. Je geeft daarnaast aan dat het handiger is om de simkaart direct na levering te activeren. Dat is een goed punt. Afhankelijk van het type abonnement, of het wel of niet in het weekend is bezorgd en wanneer het abonnement daadwerkelijk ingaat zal de simkaart wel of niet direct actief worden. Wij doen dit om fraude te voorkomen. Maar ik neem dit mee als feedback zodat wij kunnen onderzoeken hoe dit beter op elkaar afgestemd kan worden. Maak er een mooie dag van! Groeten van Ben
Pluspunten
Duidelijk, snel en goed
Hoi JJ, Bedankt voor het delen van jouw top ervaring. Ik ben blij dat alles duidelijk, snel en goed geregeld kon worden. Maak er een leuke dag van! Groeten van Ben
Pluspunten
VerbeterpuntenBetere service als je je nummer wilt behouden en het niet goed verloopt. Zodat men 2 maanden lang niet onnodig onbereikbaar hoeft te blijven! Wat in ons geval het geval was!
Hoi Fatma, Bedankt voor het nemen van de tijd om jouw bevindingen te delen. Jammer om te lezen dat nummerbehoud proces niet goed verlopen is. Twee maanden is een hele lange tijd. Ben je hier al verder in geholpen? Zo niet, kun je dan een bericht sturen via onze Facebook pagina, ''degroetenvanBen'' zodat ik je verder kan helpen. Sorry voor het ongemak. Groeten van Ben
Pluspunten
wel positief
Verbeterpuntenkan er nog weinig over zeggen
Hoi Rinus, Welkom! Bedankt voor het delen van jouw lovende beoordeling. Ik ben blij dat je tot nu toe positief bent over ons. Maak er een mooie dag van! Groeten van Ben
Pluspunten
snel en accuraat
Hoi, Bedankt voor het delen van jouw lovende beoordeling. Ik ben blij dat je de levering en het proces als snel en accuraat ervaren hebt. Super! Maak er een mooie dag van. Groeten van Ben
Toen het toestel werd geleverd, heb ik daar niet voor getekend. Misschien is dit goed om te communiceren naar de postorderbedrijven. Zo staat het namelijk wel in het contract
Hoi Rinske, Bedankt voor het delen van jouw bevindingen. Je geeft aan dat je niet hebt hoeven tekenen toen het toestel bezorgd werd. Dit is natuurlijk wel de bedoeling en ook erg belangrijk. Bedankt voor deze waardevolle feedback. Ik ga dit direct terugkoppelen aan de juiste afdeling zodat dit niet meer fout gaat. Sorry voor het ongemak. Veel plezier met het toestel en een fijne dag! Groeten van Ben
Pluspunten
De klantenservice was heel vriendelijk en behulpzaam.
VerbeterpuntenEr was bij mij enige onduidelijkheid wanneer mijn abbonement van start zou gaan. Het is handiger om daar een mailtje over te krijgen dan het alleen telefonisch te horen.
Hoi Chantal, Bedankt voor het delen van jouw plus en verbeterpunten via deze weg. Ik ben blij dat je goed geholpen bent door onze klantenservice. Je geeft aan dat het niet heel duidelijk is wanneer jouw abonnement in zal gaan. Na het plaatsen van de bestelling ontvang je altijd een e-mail met deze informatie. Als je voor nummerbehoud gekozen hebt, zal je na goedkeuring van dit verzoek een e-mail ontvangen met de datum waarin de portering plaats zal vinden. Ter verbetering van onze processen neem ik dit mee om te laten onderzoeken. Sorry voor het ongemak. Ik wens je een fijne dag toe. Groeten van Ben
Pluspunten
Vriendelijke toon in berichten en gesprekken. Toezeggingen worden stipt nagekomen. Leuke prijsstelling abonnement voor iemand die ook daadwerkelijk niet veel belt of berichten verstuurt.
VerbeterpuntenVoor mij niet van toepassing!
Hoi Gerard, Bedankt voor het delen van jouw geweldige ervaring met ons. Ik ben heel blij om te lezen dat je vriendelijk geholpen bent, afspraken zijn nagekomen en de prijzen goed passen bij ons scherpe aanbod. Super! Ik hoop dat wij nog lang samen blijven. Maak er een mooie dag van. Groeten van Ben
Hoi Sandra, Welkom bij Ben! Bedankt voor het delen van jouw positieve ervaring. Super dat alles naar wens is. Maak er een mooie dag van. Groeten van Ben
Pluspunten
Tot nu toe positief
VerbeterpuntenWeet niet
Hoi Jan, Welkom! Ik ben blij dat je tot nu toe positief bent en via deze weg jouw ervaring deelt. Super! Maak er een mooie dag van. Groeten van Ben
Hoi Eleni, Bedankt voor het delen van deze ge-wel-dige beoordeling! Super. Ik hoop dat wij nog lang samen blijven. Maak er een mooie dag van. Groeten van Ben
Van KPN krijg ik een bericht dat mijn nummer is vrijgegeven. Tot 2 keer toe heb ik met Ben moeten bellen om ook echt het nummer over genomen te krijgen. 2 keer kreeg ik een mailtje van Ben dat KPN de nummervrijgave weigert ???? Kennelijk was het klantennummer door Ben niet doorgegeven aan KPN
Hoi Bert, Bedankt voor het delen van jouw ervaring via deze weg. Je geeft aan dat het niet soepel verlopen is met de overname van jouw te behouden nummer. Als het klantnummer ontbrak, betekent dit dat de aanvraag in eerste instantie particulier is gedaan in plaats van zakelijk. Het is daarom van belang dat alle gegevens juist worden doorgegeven. Ik kan aan de hand van jouw e-mailadres geen klantgegevens vinden, anders had ik je graag wat meer duidelijkheid willen verschaffen. Het is niet prettig als de overstap op deze manier verloopt beste Bert. Sorry hiervoor. Ik ga dit doorgeven zodat het proces met nummerbehoud verbeterd kan worden. Ik hoop dat de rest soepel verlopen is. Maak er een mooie dag van! Groeten van Ben
Waldorpstraat 60
2521 CC Den haag