Pluspunten

wordt geleverd wat beloofd is op correcte wijze

Pluspunten

Zeer tevreden over Ben!

Pluspunten

alles was snel geregeld. Ook nummer overdracht was snel geregeld

Pluspunten

Meteen bereikbaar

Ik ben 2,5 maand bezig geweest voordat ik kon overstappen naar BEN. Ik moest zelf steeds actie ondernemen hoe alles er weer voor stond.Tip: hou de mensen op de hoogte, regelmatig.

Pluspunten

Bij mij geen klachten. Alles was goed geregeld. dezelfde dag dat ik mijn moeders simkaart had besteld met nummerbehoud, heb ik daarna mijn eigenste besteld. dezelfded dag als mijn moeder de simkaart ontvangen. Maar voor mijn moeder nog steedts geenemail over de nummerbehoud. WAT IS ER MIS GEGAAN

nummerbehoud beter regelen en eventueel contact opnemen met de mensen als het langer gaat duren...

Pluspunten

het is in een mum geregeld en werkt perfect!!!!!!!!!

geen

Pluspunten

na rijp beraad eindelijk voor i.net op de smartphone gekozen. 300 min bel/sms zal wel teveel zijn, maar dit kan zo te zien makkelijk gewijzigd worden in meer data en minder bel. ia bel simpel bij U terechtgekomen. De samenwerking was prima tussen U beiden. Ben, ja Ben nu bijna over alleen nog afwachten of 27 oktober de ingangsdatum met te behouden telefoon nummer ook gehaald wordt.volens mij is het goed verlopen. De updates van BEN zijn ook prima.

weet nog niets

Pluspunten

Tot vandaag alles ok

Nog niets

Pluspunten

Snel Goede prijs

Pluspunten

- Goede hulp - Alles uitgelegd op een simpele manier - Veel informatie gekregen

4G is niet altijd consequent, maar dit is niet storend

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

nog niet bekend

betere info bij toesturen nieuwe simkaart. op aangevraagde datum overzetten. niet pas na het overzetten een mail sturen doch minstens één dag van tevoren

Pluspunten

Snelle en eenvoudige afhandeling!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke site en goede hulp via Twitter.

Inlognaam in de app is niet je e-mailadres maar je e-mail zonder @....... Erg onduidelijk.

Pluspunten

Probleemloze overgang.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snelle levering.

Had ik een sim only abonnement afgesloten. Kreeg netjes de simcard thuis gestuurd. Deze in mijn telefoon gestopt. Wat bleek, het 06 telefoonnummer dat ik had gekregen was al bij een ander in gebruik. Beetje knullig ! Vervolgens gebeld met Ben. Is dit abonnement geannuleerd en moet ik weer zelf opnieuw een abonnement afsluiten. Had verwacht dat Ben zijn fout zelf ging corrigeren. Ik denk niet dat ik opnieuw bij Ben een abonnement zal gaan afsluiten. Jammer, tot dat moment goeie ervaringen met Ben gehad.

Pluspunten

Bij Ben doen ze precies wat ze moeten doen, geen onnodige mails. Gewoon het pakketje op de bus en vanaf de afgesproken datum werkt het.

Pluspunten

Snelle levering en makkelijk te regelen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Nvt

Nvt

Pluspunten

Overgang naar ben verliep soepel

Het zou fijn zijn een bericht te krijgen wanneer de overgang precies plaats gaat vinden.. nu gebeurde het tijdens een telefoongesprek. Dat is niet prettig.

Pluspunten

Duidelijke afspraken en ook nagekomen!

Had niet meteen internet, maar via de vragen kwam ik er toch uit

Waldorpstraat 60

2521 CC Den haag