Pluspunten
Nice, very quick
Verbeterpuntennone
Hi there Enrique, Thank you so much for sharing your review with us. I am happy to read that you received your simcard and subscription rather quick and are happy with it! Have a wonderful weekend. Groeten van Ben
Hoi, Welkom! Dankjewel voor deze lovende beoordeling. Ik wens je een fijn weekend. Groeten van Ben
Pluspunten
Heldere communicatie
VerbeterpuntenOnduidelijk hoe het zit met nummerbehoud als je de nieuwe sim gebruikt. Na een aantal uren had ik mijn eigen nummer ineens weer terug. Terwijl je in begin ander tel nummer hebt gekregen. Telefoon gaat dan raar reageren en je bent niet meer bereikbaar.
Hoi Wil, Bedankt voor het delen van jouw plus en verbeterpunten. Als je voor nummerbehoud kiest, wordt je middels een e-mail en sms geinformeerd over de porteringsdatum. Het nummer wat je erbij krijgt, is nodig om het te behouden nummer over te kunnen zetten op de Ben simkaart. Op de wensdatum zal het te behouden nummer (na goedkeuring van de vorige provider) uitgevoerd worden. Dit kan 24 uur duren maar meestal ben je na 13:00 in de middag bereikbaar op het te behouden nummer. Het kan zijn dat de e-mails met deze informatie in jouw spam box terecht gekomen zijn. Mocht dit niet het geval zijn, laat het mij dan weten. Want dan is dat niet goed gegaan. Ik ben in ieder geval blij dat je nu bereikbaar bent op het nummer dat je meegenomen hebt. Top! Ik wens je een goed weekend. Groeten van Ben
Nog geen antwoord op mijn verstuurde mail. Wel het juist aantal bel min/mb nu.
Hoi Mirjam, Bedankt voor het delen van jouw verbeterpunten. Ik kan geen e-mail vinden. Heb je dit verstuurd via het contactformulier na het inloggen op jouw IkBen pagina? Zo niet, naar welk e-mailadres heb je dit gestuurd? Ik help je graag verder. Daarnaast ben ik blij dat jouw minuten en MB's nu wel correct worden weergegeven. Sorry voor het ongemak. Fijn weekend! Groeten van Ben
Pluspunten
Omzetting abonnement met nummerbehoud van andere provider naar Ben was binnen 2 dagen helemaal geregeld incl. ontvangst SIM-card.
Hoi Wim, Bedankt voor het delen van jouw bevindingen. Ik ben blij dat je de simkaart snel hebt ontvangen en dat de overzetting van het nummer goed verlopen is! Ik wil je bij deze een warm welkom heten bij ons. Maak er een mooi weekend van. Groeten van Ben
Pluspunten
Heb op dit moment nog geen verbing met Ben kan niet bellen 2 october stopte mijn vorige aanbieder Hollandse nieuwe heb bericht gehad dat ik mijn nummer mocht houden en dat ik aangesloten ben hoe zit dat
Hoi G. Visser van Hartingsveldt, Bedankt voor het delen van jouw ervaringen met ons. Jammer om te lezen dat je nog niet bereikbaar bent. Jouw nummerbehoud is op 2 oktober om 11:41 wel zichtbaar afgerond. Heb je al geprobeerd om jouw telefoon (met Ben simkaart) uit en weer aan te zetten? Als je dit nog niet hebt gedaan, wil ik je vragen om dit te doen. Dit staat ook in de e-mail die je ontvangen hebt over de goedkeuring en de uitleg van het nummerbehoud. Mocht dit niet werken, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder! Fijn weekend. Groeten van Ben
Pluspunten
bestelling af gezecht maar nog steeds mails over de bestelling
Verbeterpuntenheel vaak gebeld erg lang in de wacht geen goede klanten service
Hoi Martien, Bedankt voor het nemen van de tijd om jouw bevindingen te delen via deze weg. Jammer om te lezen dat je het abonnement bij ons hebt geannuleerd en om te lezen dat je erg lang hebt moeten wachten voordat je geholpen kon worden. Dit laatste is inmiddels aanzienlijk verbeterd. Sorry voor het ongemak wat je hierdoor hebt ervaren. Mocht je in de toekomst nog terug willen komen en ons een tweede kans willen geven, ben je uiteraard van harte welkom. Ik wens je een fijn weekend toe. Groeten van Ben
Pluspunten
Alles snel goed en vlot afgehandeld na overstappen
VerbeterpuntenGa zo door
Hoi Karel, Bedankt voor het delen van jouw bevindingen. Ik ben blij om te lezen dat je erg positief bent over ons en dat de overstap soepel verlopen is. Top! Maak er een mooi weekend van. Groeten van Ben
Pluspunten
Vroeger hadden mij vrouw en ik al Ben en tevreden waren wij .
Hoi Ton, Als ik het goed lees, zijn wij dus al een lange tijd samen? Geweldig! Ik hoop dat dit nog heel lang zo mag blijven. Bedankt dat je voor ons gekozen hebt en bij ons blijft. Maak er een fijn weekend van! Groeten van Ben
Pluspunten
Niet te duur, handige pakketten en snel geleverd!
VerbeterpuntenNog goedkoper mag natuurlijk altijd! Leuke wekelijkse/maandelijkse aanbiedingen zijn ook altijd fijn. Bij Vodafone hebben ze elke vrijdag een extra actie met extra tegoed oid voor een klein bedragje.
Hoi Suzanne, Bedankt voor het delen van jouw plus en verbeterpunten. Fijn om te lezen dat onze prijzen en levering je goed zijn bevallen. Om onze diensten en service zo hoog mogelijk te houden, is het niet altijd mogelijk om nog voordeliger te zijn. Maar jouw idee vind ik een hele leuke! Ik ga deze meenemen ter verbetering. Mocht je deze actie voorbij zien komen in de toekomst, dan weet jij dat jij daarbij geholpen hebt. Bedankt voor het meedenken. Ik wens je een fijne dag toe. Groeten van Ben
Pluspunten
Hoi Sharita, Bedankt voor het delen van jouw bevindingen. Ik ben blij dat alles naar wens verlopen is. Top! Maak er een mooi weekend van. Groeten van Ben
Pluspunten
Snelle levering en nummer overdracht
Hoi Klaas, Bedankt voor het delen van deze prachtige beoordeling. Heel fijn dat de overstap zo goed verlopen is! Ik wens je een prettig weekend toe. Groeten van Ben
Hoi Anoeska, Bedankt voor het delen van deze lovende beoordeling. Ik ben blij dat je positief over ons bent. Maak er een mooi weekend van! Groeten van Ben
Pluspunten
Kan er nog niet veel over zeggen ,ik heb hem nog maar twee dagen
VerbeterpuntenNee
Hoi Jan, Bedankt voor het delen van jouw bevindingen tot nu toe. Ik kan mij voorstellen dat je binnen twee dagen nog niet echt kan delen wat jouw plus of verbeterpunten zijn. Ik wil je in ieder geval een warm welkom heten, bij deze! Maak er een prettig weekend van. Groeten van Ben
Hoi Hans, Bedankt voor het delen jouw positieve beoordeling! Ik ben ben blij dat je tevreden bent. Ik wens je een fijn weekend toe. Groeten van Ben
Pluspunten
Goedkoop
VerbeterpuntenMijn simkaart werd geleverd pas nadat mn abonnement omgezet werd, dus ik ben een weekend lang onbereikbaar geweest. Pas nadat ik het abonnement besteld het via de site kreeg ik ook pas de melding dat de simkaart in 5 werkdagen bezorgd zou worden, dus toen had ik de overstapdatum al ingevoerd.
Hoi Josy, Dankjewel voor het delen van deze mooie beoordeling. Ik ben blij dat alles naar wens is! Ik wens je een fijne dag toe. Groeten van Ben
Pluspunten
Snelle levering. Makkelijke aansluiting van je abbonement. Nummerbehoud perfect geregeld. Fijne mogelijkheden voor MB's en belminuten/sms!
VerbeterpuntenNvt
Hoi Marieke, Dankjewel voor het delen van jouw positieve ervaring met ons. Ik ben blij om te lezen dat de levering, de aansluiting en de overstap van het nummer allemaal naar wens zijn verlopen. Wij bieden inderdaad leuke mogelijkheden aan om de bundels te kunnen indelen, goed dat je hier gebruik van hebt kunnen maken. Fijn weekend! Groeten van Ben
Pluspunten
Snelle levering en duidelijke informatie gekregen over afgesloten abonnement en nummerbehoud.
VerbeterpuntenWeet ik niet
Hoi Leonie, Bedankt voor het delen van jouw ervaring met ons. Ik ben blij om te lezen dat de levering soepel verlopen is en dat je goed geholpen bent met de overstap. Ik wens je een fijne dag toe! Groeten van Ben
Pluspunten
Alles in een snelheid van het licht geregeld TOP!!!
Hoi Greta, Welkom bij Ben! Bedankt voor het compliment en jouw lovende beoordeling. Ik ben blij dat alles heel goed verlopen is. Maak er een mooie dag van. Groeten van Ben
Pluspunten
Alles is snel en kundig gedaan!
Hoi Joke, Welkom bij Ben! Ik ben blij om te lezen dat alles snel en goed verlopen is. Bedankt voor deze top beoordeling. Ik wens je een fijne dag! Groeten van Ben
Hoi, Dankjewel voor het delen van deze prachtige beoordeling! Ik ben blij dat je tevreden bent. Maak er een mooie dag van. Groeten van Ben
Pluspunten
nice amount of data and warning system
VerbeterpuntenSignal is weak someplaces need better coverage. Should get a english page or service for internation people who have yet to learn dutch
Hi Kyle, Thank you for sharing your review with us. I am happy to read that you're happy with the amount of data and the warning system. Thank you for sharing your finings on the signal and coverage. We do use the best network available in the Netherlands, but it does not cover all places. You can look up the coverage of any region here: www.ben.nl/dekkingskaart I will give this back to our network department so we can see what we can do about this in the short-term. Have a nice weekend. Groeten van Ben
Pluspunten
Goede snelle levering
VerbeterpuntenIk had niet door dat ik en dat 0'01 moest over maken en nog wat andere kosten daardoor kwam de telefoon een dag later
Hoi Margareth, Bedankt voor het delen van jouw plus en verbeterpunten. Ik ben blij dat de levering goed en snel heeft kunnen plaatsvinden. Het klopt dat je de keuze hebt om 1 cent via iDEAL over te maken om jouw rekeningnummer te verifiëren als je een Sim Only hebt besteld. Goed dat je dit alsnog hebt kunnen doen. Mocht je nog vragen hebben, kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Fijne dag! Groeten van Ben
Pluspunten
Nul
VerbeterpuntenDirect G4 inschakelen!!
Hoi Rewi, Jammer om te lezen dat je niet tevreden bent. Hoe komt dat? Je mag uiteraard ook contact opnemen met onze klantenservice zodat we alles wat niet goed gaat voor je kunnen oplossen. Sorry voor het ongemak. Ik wens je een fijne dag toe! Groeten van Ben
Waldorpstraat 60
2521 CC Den haag